benim oğluşumda doğduuu11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi aynı bana benziooooooo
siz böyle anlattıkça ben çok hevesleniyorum umarım herşey yolunda gider.
benim oğluşumda doğduuu11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi aynı bana benziooooooo
canım dr bana mutlaka 3 ay besleyebildiğin kadar besle dedi...bende sürekli mama istiyor obez olcak heralde demiştim dr.a....fazalalıkları kusuyorlarmış...
hoşuma gitti..güle güle dağıtın canım...ben halen ne yaptırcağıma karar veremedim..bebeklede nsasıl gidip yaptırcam bilmiyorum..önerebileceğin şeker sitesi varmı?
selam ağustosun ( temmuz mu desek :)) güzel anneleri
hepinizi cok ösledim ama nete girmek hayal oldu inanın
eymenin ishal sorunu yüzünden yaklasık 4-5 gundur gıremedım
ne o uyudu ıshal oldugu zamanlarda ne ben gece gunduz leyla gibi dolastım ınanın
bıde gündüz uyuyamam ben aksamları sızıp kalıyorum 11 -12 gibi ama gunduz uyuyamıyorum
neyse bıraz olsun duzeldı ıshal sorunumuz bazzende gaz sancılarımız tutuyo hele geclerı o tatlı uyku arasında viyak viyak bagırması yokmu
ama ne yapsa kıyamıyorum ona
dün gece emzırdım altına kaka yapmıs kokuyo baktım degıstırım dedım tam pis bezı aldım yenısı koyarken bacaklarını kaldırdım kı üstüme dogru patır patır kakasını yapmasınmı !!! battı hertarafım bıde suratıma bakıyo görsenız sankı ben yapmadım der gıbı :))))))))))))))
o an delı oldum hemen banyoya gıdıp ustumu degıstırdım sonra onun aldıtını bezledım yıne ama bana ole bı bakıyo kı kıyamam ben ona yaaa
heralde baskası bole bısey yapsa hayatta cekemeyız ama söz konusu yavrumuz olunca herysey buz lıman :))))
sizlerde ne var ne yok kımler dogurmus daha bakamadımm
redmask pazartesı dogum yapcak allahım yardım etsın ona
bızımkı yıne aglamaya basladıı ben yıne gecmısı okuyamıcamm maaleseffffff
hepınızı opüyoz teyzelerıı
görüşmek üzere
selam ağustosun ( temmuz mu desek :)) güzel anneleri
hepinizi cok ösledim ama nete girmek hayal oldu inanın
eymenin ishal sorunu yüzünden yaklasık 4-5 gundur gıremedım
ne o uyudu ıshal oldugu zamanlarda ne ben gece gunduz leyla gibi dolastım ınanın
bıde gündüz uyuyamam ben aksamları sızıp kalıyorum 11 -12 gibi ama gunduz uyuyamıyorum
neyse bıraz olsun duzeldı ıshal sorunumuz bazzende gaz sancılarımız tutuyo hele geclerı o tatlı uyku arasında viyak viyak bagırması yokmu
ama ne yapsa kıyamıyorum ona
dün gece emzırdım altına kaka yapmıs kokuyo baktım degıstırım dedım tam pis bezı aldım yenısı koyarken bacaklarını kaldırdım kı üstüme dogru patır patır kakasını yapmasınmı !!! battı hertarafım bıde suratıma bakıyo görsenız sankı ben yapmadım der gıbı :))))))))))))))
o an delı oldum hemen banyoya gıdıp ustumu degıstırdım sonra onun aldıtını bezledım yıne ama bana ole bı bakıyo kı kıyamam ben ona yaaa
heralde baskası bole bısey yapsa hayatta cekemeyız ama söz konusu yavrumuz olunca herysey buz lıman :))))
sizlerde ne var ne yok kımler dogurmus daha bakamadımm
redmask pazartesı dogum yapcak allahım yardım etsın ona
bızımkı yıne aglamaya basladıı ben yıne gecmısı okuyamıcamm maaleseffffff
hepınızı opüyoz teyzelerıı
görüşmek üzere
Tatlım maşallah oğlunaAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Tatlım benim aldığım siteye bak istersen google dan özlem akalın design yaz çok şirin modeller var. Gerçi Dün en son benim siparişleri yollayıp tatile çıktı. haftaya cumartesi dönecek. Facebook sayfası da var. Hatta oraya benim şekerlerin resmini koymuş. Valla benim çok içime sindi. 50 tane sipariş vermiştim ama döndüğünde 50 tane daha sipariş edeceğim
Tatlım geçmiş olsun ya. İshal için mama falan vermedi mi doktorunuz? Yaaa yerim ben onun totosunu... Kızılır mı ona hiç annesi yaaa... :)))
Tatlım benim aldığım siteye bak istersen google dan özlem akalın design yaz çok şirin modeller var. Gerçi Dün en son benim siparişleri yollayıp tatile çıktı. haftaya cumartesi dönecek. Facebook sayfası da var. Hatta oraya benim şekerlerin resmini koymuş. Valla benim çok içime sindi. 50 tane sipariş vermiştim ama döndüğünde 50 tane daha sipariş edeceğim
Tatlım geçmiş olsun ya. İshal için mama falan vermedi mi doktorunuz? Yaaa yerim ben onun totosunu... Kızılır mı ona hiç annesi yaaa... :)))
my little sun shine canım ben de çok beğendim şekerleri kaç lira yazmıyor sitede ayrıca ne kadar zamanda elinde oldu
aynen yaa. o kadar korkuyorumki gozlerim kapaniyor. dayanamiyorum sut verirken. hic yeterli uyuyamiyorum. off program mrogram yok sasti. nolcak bole bilmem
saat olmus bu saat. dis agrim tutmus. zonklama gibi bisey geliyor kafami tutamiyorum yerinde oraya buraya gidiyor. sanirim sinirlerinde bisey var disimin. alex uykusuz konsere gitti. eva hanim daha yeni uyudu. 5 dakika sora kalkar meme yine. disim agrir gozlerim kapanir dus almak isterim. yangin varrrrr kizlarrrrrrrrrr
kılar 20 dk max 30 dk dan sonra cocuk doyar emmez dıyor dr lar ondan sonra sızı yalancı meme yerıne kullanıyor haberınız olsun
ayse oner 10 dk bı gogsu 10 dk bır gogsu toplamda 20 dk emzırın dıyodu
aklınızda olsun
doğuran doğurana gene ne güzellllllllllllllll:)
tüm doğum yapan arkideşleri teker teker tebrik ederimmmmm...sağlıklı günlerde büyütün yavrularınızıııııııııııııııııııııı
gözdecimmmmm beni anlatıyorsun resmen...bizim bade kız da fena yaaa...non-stop emmek isteyen bir yavru oldu çıktı bizimki de ehehehe...uyan,em,gaz çıkar,m..ç,em bu çemberde yaşıos biz de :) 2 saat uyuduğu zaman oleyyyyyyyyyy diyoruzzzzzz...bugün rekor kırdı yalnız 3 saat oldu..şimdi de neden uyuyor hala diyorum...o bize biz ona alışmaya çalışıyoruzzzzzzzzzz...onu uyuttuğumuz an biz de uyuyoruz hemen...yoksa bünye dayanmıyor...dün gece su içmeye kalktımmmmmm onu uyutma çalışmalarımızın ardından...başım felan döndü...yere düşecektimmmmmmm...sersem sersem takılıyoruzzzzzzz eşimle anlayacağınızzzzzzzzzzz...
ama onu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Allah hepimizin yavrularını bağışlasınnnnnnnnnnnnn
saat olmus bu saat. dis agrim tutmus. zonklama gibi bisey geliyor kafami tutamiyorum yerinde oraya buraya gidiyor. sanirim sinirlerinde bisey var disimin. alex uykusuz konsere gitti. eva hanim daha yeni uyudu. 5 dakika sora kalkar meme yine. disim agrir gozlerim kapanir dus almak isterim. yangin varrrrr kizlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?