• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnnn
bu sabah pek bulantım yok şükür herkese güzel bir gün diliyorum:))

güleryüzlü kanama eğer kahverengiyse çok korkulacak bir durum değil ama sen yine de bir dr una git derim ablam bana hemen bir ilaç başladı

sanırım anadolu yakasında hastane sormuştu bir arkadaş medipol de güzel bir hastane doğum yapan arkadaşlarımız var orda

bi de herkese nickiyle hitap etmek zor oluyor isimleriniz neler
ben esen

ay haticecim tutmaz bende inş.erkek çıktı bende :-((
çin takvimine göre kız bioritme göre kız bakalım gel 1 ay gelllll

benim bioritme gore kiz,
cin takvimine gore erkek
bebegin kesedeki konumu da solda, ona gore de erkek
buna gore de kiz cikti simdi,

2 erkek, 2 kiz oldu simdi yani
demek ki sans yine %50-50 :-)))

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzz? ben mide bulantım dışında iyiyim...güleryüzlü benimde geçen hafta oldu lekeler ama allaha şkür dinlenince geçti.progestan kullandım bide ben.ama dr sor bana kalırsa.

günaydın kızlar.

sementa gözün aydın canım,darısı bize :)

hatice benimki de erkek oluyo o hesaba göre..bendeki tüm kapılar erkeğe çıkıyo,hadi bakalım hayırlısı..:)

kohn hopkins'den nefret ediyorum. adimimi atmam canim seni sogutmak gibi olmasin ama..

benim esimin beli agriyordu, oraya gittik apar topar, hemen mr cekildi.
sonuc icin doktoru bekliyoruz, doktor odaya girdi hemen acil ameliyat oluyosunuz dedi
soka girdik,
fitik varmis
programim haftaya cok dolu, hemen randevu alin ki sizi de haftaya amely. yapabileyim dedi, gunde 5 ameliyat yapiyormus.
adeta kacarcasina ciktik gastaneden bi dusunelim diye;
2 defa hastaneden , 1 defa da doktırun kendisi aradi gelmiyormusunuz diye,

amely ucreti 18.500 tl

biz profesor. cihan aksoya gittik,
7 tane igne ve bir bel korsesiyle tedavi etti esimi.
bi meslektasimizin ekmegine mani olduk ama dedi

yani o hast. paragoz cok.

haklısın canım hemencik ameliyat kolaylarına geliyo..
yalnız doktorum iyiydi benim bir de evime ve işime yakın diye istiyordum ama sanırım başka yere geçicem

haklısın canım hemencik ameliyat kolaylarına geliyo..
yalnız doktorum iyiydi benim bir de evime ve işime yakın diye istiyordum ama sanırım başka yere geçicem

Canım bende ASM ye gidiyorum.Doktorum Ebru Hanım ve çok memnunum. Bana da 5500 TL dediler normal doğum için. Zaten sigorta 4000 TL sini karşılıyor. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım o hastanede,memnunum yani...

Canım bende ASM ye gidiyorum.Doktorum Ebru Hanım ve çok memnunum. Bana da 5500 TL dediler normal doğum için. Zaten sigorta 4000 TL sini karşılıyor. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım o hastanede,memnunum yani...

canım asm neyin kısaltılmışı? nerde bu hastane? sen 1500mu ödiyceksin?

kizlar daha once de sormustum ama kimse yanit yazmadi,

siz ultrason goruntulerini cd olarak aliyor musunuz?

oyle bisey duydum ama benim doktorum sadece fotograf verdi 2 dir

kızlar ya çok pahalı değilmi şaşırdım valla.özel sigortam var benimde ama sskdan yaralınıcam sadece doktor sezaryana özel olarak geleceği için ekstra para veririz diye düşünüyorum.duda tahmini 2000 ni bulur.

kızlar merhabalar nasılsınız. öncelikle rabbım bebeklerinizi ve sizleri korusun, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. ben aslında 3 ayın gecmesını beklıyordum buraya yazmak için ama yınede duramadım :)
bu benım ıkıncı gebelığım. birincisini gelişme geriliği yuzunden 2 aylık olmadan kaybetmiştik. daha oncede 3 tup bebek denemem olmustu ama hepsı negatıf. ne varkı rabbım uygun zamanı beklıyormus.
şşimdi 7 haftalık gebeyım. kalp atıslarını gorduk allaha sukurler olsun. benım sat 24 kasım. doğum 31 ağus. :)

kızlar merhabalar nasılsınız. öncelikle rabbım bebeklerinizi ve sizleri korusun, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. ben aslında 3 ayın gecmesını beklıyordum buraya yazmak için ama yınede duramadım :)
bu benım ıkıncı gebelığım. birincisini gelişme geriliği yuzunden 2 aylık olmadan kaybetmiştik. daha oncede 3 tup bebek denemem olmustu ama hepsı negatıf. ne varkı rabbım uygun zamanı beklıyormus.
şşimdi 7 haftalık gebeyım. kalp atıslarını gorduk allaha sukurler olsun. benım sat 24 kasım. doğum 31 ağus. :)

canım hoşgeldin.inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebişini kucağına...

Back
X