2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar, bugün pıt pıtları gördüm çok güzel bir duygu ya..Allahım isteyen herkese nasip etsin.ama sesini duymadık doktor ameliyata girecekti çok ilgilenemedi.bide özel hastane sesi duyulan cihazdır heralde(keşke sorsaydım),bir dahaki sefere duyarım inşallah.:26:1 ay sonraya gün verdi.biraz kansızlık var kan hapı verdi

tebrik ederim canım darısı benim başıma ben henüz pıt pıtları duymadım cumartesi duymayı umut ediyorum. sen kaç haftalıksın?

benim tam 7 haftalık canım,senin kaç haftalık?pıt pıtları duyardım belki ama doktora sormayı unuttum oda bişe demedi.

canım ben 6 haftalıkken gittim keseyi gördük ama kalp atışını alamadı alttan bakarsak duyarız belki ama gerek yok dedi 2 hafta sonra gel dedi bu cumartesi gitcem işte 8+1 olduk bugün, cumartesi dua ediorum inşallahhhhh duyarımmm.

oo siz büyükmüşsünüz bizden ,duyarsın canım merak etme.peki atışlarını görmüş müydün o zaman.

hayır işte göremedik alttan bakarsak görürüz ama gerek yok dedi bu hafta sonu gitcem çok korkuyorum ya, sürekli aklımdan kötü düşünceler geçiyo ve ben buna engel olamıyorum

sorması ayıp hangi hastane bu....çok pahalı..bugünde benim aklıma takıldı...hastaneler çok pahalı

arkadaşlar genel olarak kişlo alımı nezaman başlıyor...şimdiye kadar kaç kilo aldınız?

bioritime göre erkek günlerinde hamile kalmışsın
ama yumurtlama günün tahminen 10 kasım.ve sen yumdan önce ilişkiye girmisşin.buna görede kız olma ihtimali yüksek.
kesede bebek sagdaymış bunun anlamıda kızz.
belli olunca haber verirmisn.

bioritim sonucumkız diyo bakalım

bu arada gelişimci ben kilo almadım daha zayıfladım oğlumda 16. haftadan sonra almaya başlamıştım

kizlar 7 haftalik hamileyim..bir haftadir kahverengi lekeler geliyor.. cuma gunu randevum var..
bilginiz varmi

kizlar 7 haftalik hamileyim..bir haftadir kahverengi lekeler geliyor.. cuma gunu randevum var..
bilginiz varmi

merhaba guleryuzlu, benim bu tür bişey başıma gelmedi ama, buradaki birçok arkadaşın başına bu lekelenmeler geldi. Progestron hapı kullandılar. Bence sende hemen doktoruna sor.

bilginiz varmi

Canım günaydın. Bende bugün 7+4 oldum. 6+0 iken kahverengi lekelenmem olmuştu, yatıp dinlenince geçti. Çok ayakta kalma ve yorma kendini.Bol bol uzat ayaklarını ve dinlen. Hala geçmiyorsa doktora git derim...

ben ilk doğumu medicana çamlıca da yaptım cnm sen anadolu yakasında
nerede oturuyorsun cnm
bencede kahverengi lekelerin devamı çok iyi değil arkd.dediği gibi dinlen birde dr.una
en azından muayeneye gidene kadar sor muhtemelen ilaç başla der
başka ne yazacaktım unuttum bende ctesi gidicem dr.a
ha birde banada kız dediler çinde de kız ama ne çıkacak bakalım
baykuş çıkacak kuş çıkacak )

canım merhaba;
Ben iş bankasında sigorta uzmanıyım sen hangi sigorta şirketinden diğerine geçtin doğum teminatı için 1 yılı doldurman gerekir yeni başladığın yerde o yüzden sordum.Bir de senin paket %100 ödemeli değil herhalde yardımcı olabileceğim birşey olursa sorabilirsin ....

sorması ayıp hangi hastane bu....çok pahalı..bugünde benim aklıma takıldı...hastaneler çok pahalı
john hopkins...

biz şirket olarak komple değiştirdik..bize bağlı değil yani..yapıkredi sigortaya geçtik..
%20 fark ödemeli bizim ki..eğer normal doğum olursa %100 karşılıyor

john hopkins...

biz şirket olarak komple değiştirdik..bize bağlı değil yani..yapıkredi sigortaya geçtik..
%20 fark ödemeli bizim ki..eğer normal doğum olursa %100 karşılıyor

kohn hopkins'den nefret ediyorum. adimimi atmam canim seni sogutmak gibi olmasin ama..

benim esimin beli agriyordu, oraya gittik apar topar, hemen mr cekildi.
sonuc icin doktoru bekliyoruz, doktor odaya girdi hemen acil ameliyat oluyosunuz dedi
soka girdik,
fitik varmis
programim haftaya cok dolu, hemen randevu alin ki sizi de haftaya amely. yapabileyim dedi, gunde 5 ameliyat yapiyormus.
adeta kacarcasina ciktik gastaneden bi dusunelim diye;
2 defa hastaneden , 1 defa da doktırun kendisi aradi gelmiyormusunuz diye,

amely ucreti 18.500 tl

biz profesor. cihan aksoya gittik,
7 tane igne ve bir bel korsesiyle tedavi etti esimi.
bi meslektasimizin ekmegine mani olduk ama dedi

yani o hast. paragoz cok.

günaydın hanımlar güne çok ii başlamadım miğdem berbat hala bişe yiyemedim bu arad kızlar yeni bir şey duydum hadi hesaplayım yazalım bakalım tutacakmmı hamile kaldığın yaş ile ayı topladığında rakam tek ise kız çift ise erkke bebek oluyomuş benim hesabıma göre erkek hadi bakalım tutacakmı tutmayacakmı

ay haticecim tutmaz bende inş.erkek çıktı bende :-((
çin takvimine göre kız bioritme göre kız bakalım gel 1 ay gelllll

30+11=41 kiz gorunuyorrr

bioritme gore de kiz cikti benim

kizlar siz hic ruya falan gordunuz mu, ya da bir his var mi cinsiyetine dair ???

bana erkek gibi geliyor ; oglum diye gidiyor dilim. bilmiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…