iyi akşamlar kızlar, bugün pıt pıtları gördüm çok güzel bir duygu ya..Allahım isteyen herkese nasip etsin.ama sesini duymadık doktor ameliyata girecekti çok ilgilenemedi. bide özel hastane sesi duyulan cihazdır heralde(keşke sorsaydım),bir dahaki sefere duyarım inşallah.:26:1 ay sonraya gün verdi.biraz kansızlık var kan hapı verdi
benim tam 7 haftalık canım,senin kaç haftalık?pıt pıtları duyardım belki ama doktora sormayı unuttum oda bişe demedi.tebrik ederim canım darısı benim başıma ben henüz pıt pıtları duymadım cumartesi duymayı umut ediyorum. sen kaç haftalıksın?
benim tam 7 haftalık canım,senin kaç haftalık?pıt pıtları duyardım belki ama doktora sormayı unuttum oda bişe demedi.
canım ben 6 haftalıkken gittim keseyi gördük ama kalp atışını alamadı alttan bakarsak duyarız belki ama gerek yok dedi 2 hafta sonra gel dedi bu cumartesi gitcem işte 8+1 olduk bugün, cumartesi dua ediorum inşallahhhhh duyarımmm.
selam kızlar,
akşam akşam canım sıkıldı..özel sağlık sigortam var ocaktan itibaren başka bir sigorta firmasına geçtik..şuan gittiğim hastanede de bu sigorta ile doğum 6.054 TL imiş yuh dedim..
canım sıkıldı..
istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bi hastane var mı ?
az önce o topike de baktım ama sinirden okuyamadım..
kizlar 7 haftalik hamileyim..bir haftadir kahverengi lekeler geliyor..cuma gunu randevum var..
bilginiz varmi
kizlar 7 haftalik hamileyim..bir haftadir kahverengi lekeler geliyor..cuma gunu randevum var..
bilginiz varmi
selam kızlar,
akşam akşam canım sıkıldı..özel sağlık sigortam var ocaktan itibaren başka bir sigorta firmasına geçtik..şuan gittiğim hastanede de bu sigorta ile doğum 6.054 TL imiş yuh dedim..
canım sıkıldı..
istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bi hastane var mı ?
az önce o topike de baktım ama sinirden okuyamadım..
john hopkins...sorması ayıp hangi hastane bu....çok pahalı..bugünde benim aklıma takıldı...hastaneler çok pahalı
canım merhaba;
Ben iş bankasında sigorta uzmanıyım sen hangi sigorta şirketinden diğerine geçtin doğum teminatı için 1 yılı doldurman gerekir yeni başladığın yerde o yüzden sordum.Bir de senin paket %100 ödemeli değil herhalde yardımcı olabileceğim birşey olursa sorabilirsin ....
john hopkins...
biz şirket olarak komple değiştirdik..bize bağlı değil yani..yapıkredi sigortaya geçtik..
%20 fark ödemeli bizim ki..eğer normal doğum olursa %100 karşılıyor
günaydın hanımlar güne çok ii başlamadım miğdem berbat hala bişe yiyemedim bu arad kızlar yeni bir şey duydum hadi hesaplayım yazalım bakalım tutacakmmı hamile kaldığın yaş ile ayı topladığında rakam tek ise kız çift ise erkke bebek oluyomuş benim hesabıma göre erkek hadi bakalım tutacakmı tutmayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?