evet sağlık ocağı en iyisi bana dua edin 6 senedir olmuyor diye üzüldüm şimdi de buna üzülmek istemiyorum inşallah sorun da olmaz hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
evet içim rahatladı üzülmek yerine tansiyon sorunum var bunla başedeceğim demek ve ilacı kullannak en doğrusu inşallah hepimiz bu sürecten sağlıkla geçeriz..
selamlarrr
mide bulantılarım tam gaz devam hep aç gibiyim ama yesemde yemesemde midem bulanıyor((
meda cım ilk hamileliğimde benimde tansiyon sorunum vardı canım günde iki kez ölçtürüp not ediyordum bir kenara yediklerime de dikkat ettim sorun olmadı sen de dikkat edersen hiçbişe olmaz canımmm
kıslar ya şimdi aklıma geld,de progestan yapıyor böyle baş dönemesi hiç aklıma gelmemişti.neyseki yarın son haplar.umarım kullanmak zorunda kalmam bir daha:))
kıslar ya şimdi aklıma geld,de progestan yapıyor böyle baş dönemesi hiç aklıma gelmemişti.neyseki yarın son haplar.umarım kullanmak zorunda kalmam bir daha:))
inşallah esen cim ya bende habire an şekerim düşüyor diye kayısı kuru üzüm incir tıkınıyorum midem bulana bulana:)) ayy iyi sende kurtulmuşssun.nasılsın canım?kuzucum nasıl?
inşallah esen cim ya bende habire an şekerim düşüyor diye kayısı kuru üzüm incir tıkınıyorum midem bulana bulana:)) ayy iyi sende kurtulmuşssun.nasılsın canım?kuzucum nasıl?
hehe hangi kuzuyu soruyorsun şeker:)))
Ahsen iyi şükür yarmaz sadece:)) diğerini bilmiyorum en son pazartesi buluştuk bi daha 14 şubatta görücem:)))Selin nasıl evde olman hoşuna gitmiştir
hehe hangi kuzuyu soruyorsun şeker:)))
Ahsen iyi şükür yarmaz sadece:)) diğerini bilmiyorum en son pazartesi buluştuk bi daha 14 şubatta görücem:)))Selin nasıl evde olman hoşuna gitmiştir
ahsen kuzumu sordumm annesi:) bende cuma görücem bebişimi bakalım nasıl olacak.evet canım selin evde olmamdan çok hoşlanıyor.yatarken ble gelip annecim diye sarılıyor çok hoş ya:9 ama malesef şimdi işyerindeyim((
peppermint bioritm nasıl hespalanıyor? canım ya havuç falanda yiyiroum yeşil zeyyinde sabhaları yiyoprum ama şimdi propektüsü okudum zaten baş dönmesi yapıyormuş biraz geç farkettim.kızımın ilaçları hariç hiç propektüs okumam:))
peppermint bioritm nasıl hespalanıyor? canım ya havuç falanda yiyiroum yeşil zeyyinde sabhaları yiyoprum ama şimdi propektüsü okudum zaten baş dönmesi yapıyormuş biraz geç farkettim.kızımın ilaçları hariç hiç propektüs okumam:))
mügecim tansiyon çok önemli,hiç ihmal etme,arkadaşlların da dediği gibi diyetine dikkat etmelisin. ilaçı var, doktoru var.aklına kötü şeyler getirme..kontrol altında olduğu sürece problem yok canım..
selam kızlar,
akşam akşam canım sıkıldı..özel sağlık sigortam var ocaktan itibaren başka bir sigorta firmasına geçtik..şuan gittiğim hastanede de bu sigorta ile doğum 6.054 TL imiş yuh dedim..
canım sıkıldı..
istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bi hastane var mı ?
az önce o topike de baktım ama sinirden okuyamadım..