2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar tarhana çorbası en güzeli.benimde midem alarak içtiğim tek çorba.bide ben domates soğan ve biber kavurup az yağla yemesini seviyorum.bunlarda olmasa zaten açlıktan nolurum bilemiyorum.

sağol canım inşallah çok heyecanlıyım.facede 2011 ağustos anneleri yaz çıkar canım..

ya kızlar benim bir şikayetim var sizdede oluyormu.bacaklarım böyle sanki karıncalanıyor ve sürekli hareket ettirmem gerekiyo gibi geliyo.iki gündür şiddetli şekilde hissediyorum bunu gece uykudan uyanıyorum.nette huzursuz bacak sendromu olarak bahsetmiş.çok sinir bişey .

benim tansiyonum 12 8 bazen 13 9 çıkıyor doktor riskli gruptasın üniversite hastanesine gitmelisin dedi bu konuda bilgisi olan var mı çok mu kötü durumdayım alfamet diye ilaca başlayacam canım çok sıkkın.

hamilelikte bacaklarda kan gollenmeleri, varis benzeri sikayetler olurmus diye okumustum canim.
bacaklarini yuksek bi yere koyup uzan iyi gelir

bir de kramp oluyorsa doktor magnezyum hapi veriyor diye biliyorum

ben de simdilik yok kramp filan

benim tansiyonum 12 8 bazen 13 9 çıkıyor doktor riskli gruptasın üniversite hastanesine gitmelisin dedi bu konuda bilgisi olan var mı çok mu kötü durumdayım alfamet diye ilaca başlayacam canım çok sıkkın.

aa niye cnm,
12-8 normaldir
ama13-9 biraz yuksek
git cnm sen de buyuk bi hastaneye, aklinda soru isareti kalmasin

benim aksine dusuyor cnm; 10-6; 9-5 oluyor bazen

benimde bacaklarımda sorun yok pek sık hareket ettir cnm geçer
geçmiş olsun cnm tansiyon hamilelikte tehlikeli seni kontrol altına almak için göndermişlerdir
üzülme çaresi olan birşey nasılsa sık ölçtür birde tuzu kes cnm inş.normal bitirirsin cnm
öyle çok yüksek değil ama ilerleyen evrelerde daha da çıkmasın diyedir cnm

teşekkür ederim arkadaşlar en kısa zamanda üniversite hastanesine gideceğim.inşallah benim gibi tansiyon sorunu yaşamazsınız..

benim de hep 12-8 tansiyonum ve doktor da ölçen hemşireler de normal diyorlar.

canım benim tansiyon tam tersi düşük ama bence üniversite hadtanesinden önce başka bir doktora gir istersen.fakülteler beni hep korkutmuştur nedense.boş yere üniversiteye gidip hem moral hem fiziksel olarak yıpranma.başka bir doktorun daha fikrini al.birde hamilelikten öncede tansiyonun o aralarda seyrediyorsa endişelenme o senin normal halindir.ama önceye göre yüksekse araştırman yerinde olur.

önceden tansiyonum 11 7 idi hiç değişmiyordu şimdi sürekli değişiyor anlamadım bende neden böyle oluyor az önce ölçtüm 11 7 çıktı sonra 12 8 sonrada 13 8 çıktı yine denedim 12 8 neden böyle oluyor anlamıyorum.genelde de heyecan yaptığımda 13 9 çıkıyor .tansiyonum karışık bişey oldu salata gibi..

dijitalle olcuyorsan , onlar arka arkaya olcumlerde yanlis sonuc veriyor, guvenme cnm

yeniden olcmek icin belli bi surenin gecmesini bekle

benimde hep 10 7 yada 11 7 dr normal dedi.canım sen yinede kontrol altında tuttur.yakınlardda sağlık ocağı varsa düzenli olarak hergün ölçtür.

evet sağlık ocağı en iyisi bana dua edin 6 senedir olmuyor diye üzüldüm şimdi de buna üzülmek istemiyorum inşallah sorun da olmaz hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…