"bebegin kesedeki konumuna gore cinsiyet belirleme"
googla bunu yazarsan ilk gelen kk topigi canim
orda okudum
bende mesaj yazdım o topiğe bakalım ne diyecek cevabı yazarım
cinsiyetle ilgili bir topikmi canım?
Kılzar benim dr günde 1 tane maden suyu içmemi önerdi.çok faydalı kızımdada diğer dr önermişti.eğer içebilirseniz tavsiye ederim.
aynen benim doktorum da onerdi.
ben fazla sevmiyorum ama, bir de unutuyorum icmeyi
kesedeki durummu rahimdeki durummu? kesedeki durumla ilgili bişey demedi.sadece rahminin sağ taraında duruyor dedi dr.
ADEMELL ben msj atıyorum canım özele 3 kez attım ama gelmedi galiba benide listede değiştir kalp atışlarını gördüm ben
selamlarrr
bayadır uğrayamadım umarım herkes iyidir bizde dün dr a gittik kalp atışlarını gördük ablam dpoleri açmadı gördük duymaya gerek yok dopler çokta sağlıklı değil ilk haftalarda dedi o yüzden duymadım ama pıtır pıtırdı maşallah
bugünde öğrencilerimi akom a götürdüm şimdi evdeyim özel ders verip kızımı almaya gidicem
bu arada cinsiyet tahminleri ilginçmiş çnce sağlık tabi ama merakta ediyor insan:))
selamlarrr
bayadır uğrayamadım umarım herkes iyidir bizde dün dr a gittik kalp atışlarını gördük ablam dpoleri açmadı gördük duymaya gerek yok dopler çokta sağlıklı değil ilk haftalarda dedi o yüzden duymadım ama pıtır pıtırdı maşallah
bugünde öğrencilerimi akom a götürdüm şimdi evdeyim özel ders verip kızımı almaya gidicem
bu arada cinsiyet tahminleri ilginçmiş çnce sağlık tabi ama merakta ediyor insan:))
hayırlı haberlerle gel canım...bioritime nerden hesaplıyosun canım?
valla gümbür gümbür teyzesi sağlıkla gelirler inşallah kuzularımızzesen cim hadi bakalım hayırlısı.pıt pıttt valla gümbür gümbür atıyor kalpler:))ahsenimi öp annesi benim için.
benim doktorumda aynisini soyledi cnm,
dopplerle duyabilirsiniz ama o az da olsa zarar verebiliyor ilk donemde dedi.
biz de sadece gorduk cnm
ama ne ttali dimi pir pir yanip sonuyor
bazen dusunuyorum, ne kadar buyuk bi hayat mucadelesi var su an icimizde, Allah bebegimize yardimci olsun, kuvvet versin, cabucak buyuyup serpilsin ins.
bu arada masallah fotodo kizinn cok tatliiiii
ben de bole komur gozlu bi kizim olsa istiyorum ama :97:
Allah'tan hayirlisi
canım ben değiştirdim yaa seni
16. sıradasın doğru yere bakıyon di mi
valla gümbür gümbür teyzesi sağlıkla gelirler inşallah kuzularımızz
canım yaa Allah gönlüne göre versin inşallah o kalp atışları var ya muhteşem bişe hoş olayın kendi zaten başlı başına muhteşem bi olay
kızım için teşekkür ederiz teyzesi inşallah Allah gönlüne göre verir ama biraz cadıdır söylim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?