2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herzaman_seninle gözün aydın canım..
yaren sğl cnm hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin Allahım...

cnm şimdi baktım usg kağıdıma 2 foto vermiş en son dr um birinde bebişin boyunu ölçmüş şekliylede belli ölçmüş olduğu zaten,diğerindede kalbini işaretlemiş o kağıttada sayının yanında BPM yazıyo oda kalp atışını gösteriyo...

iyi geceler güzel anneler, yarın doktorumla randövü günüm..çok heyecanlıyım pıt pıtları göreceğim inşallah.ben çok mu geriden takip ediyorum ya,siz pıt pıtları çoktan gördnüz.sanırım en son ben doğuracağım.daha 7 haftalık olacağız yarın.

günaydın kızlar.

sementa aynıyız canım seninle.. ben de geriden takip ediyorum,daha pıtpıtları duymadım ben de :)
iyi haberlerini bekliyoruz canım bugün.

face de grup mu var ağustos anneleri diye, ben de geleyim..bakayım ama sadece, daha kimse bilmiyor benim hamile olduğumu :)) sonra yazmaya da başlarım..

selam hanımlar
nasıl geçiyo hamilelik
bu aralar bulantılarım biraz hafifledi ayağa kalkabiliyorum artık:)))

canım merak etme bizde 7. haftada kalp atışlarını duyduk

selamlar kızlar
inşaallah herkes iyidir..
benim mide bulantıları tam gaz devam ediyor..mutfağın penceresi sürekli açık , kapısı sürekli kapalı duruyor..mutfağa girmeyi bırakın önünden geçmek bile istemiyorum (
kociş bişey yaparsa yiyorum o evde olmazsa yemiyorum..giremiyorum mutfağa napayım..
kociş elinden gelen temizlik bulaşık falan hallediyor da yemek işi çok kötü bizim..günler oldu adam gibi bişey yemedim (dışardan da midem almıyor artık.zaten güneydoğu da olduğumuz için damak tadımıza da çok uymuyor yemekler...burda kimsemiz de yok..halim harap yani anlayacağınız (

canım bende aynıyım.
kaç haftadır boğazımdan yemek geçmiyo zaten yemek yapamıyorum bugün yumurta kırayım dedim soluğu wc de aldım.. kokular çok kötü geliyo ağzımın tadı hiç yok
çok şükür eşim yapıyo çoğu şeyi arada annem ve kayınvalidemde yardım ediyolar.

selam hanımlar
nasıl geçiyo hamilelik
bu aralar bulantılarım biraz hafifledi ayağa kalkabiliyorum artık:)))

selam cnm,
ben de 2 gundur daha iyi hissediyorum kendimi.
herseyi yiyemesem de, biseyler yiyebiliyorum en azindan, bir de bas donmelerimin siddeti azaldi.

kizlar nette okudum, her ay adet gunumuz gelince adet belirtilerini yasayabilirmisiz, rahim eski aliskanliginda oldugundan kasilabilirmis.
benim de hamile olmasaydim 4-5 gun sonra reglim olacakti, hafif belim agriyo simdi bugun, ondan mi acaba ??

Ne zaman gidiceksin canım doktora bugündü dimi randevun. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Benim gebeliğim dvam etseydi bende ağustos annesi olucaktım ama sizin güzel haberlerinizle bile çok mutlu oluyorum. Güzel haberler ile gel inşallah canım.

Aaa yanlış oldu sen bebişinin kalp atışını duymuştun :)

Son düzenleme:

inşallah gitgide o şikayetlerimizde biter. benim umudum yo gibi sanki 9 ay böyle olcak gibi geliyo:S
normalde benim bugün adet olmam gerekiyodu ama belirtiler falan yok bende hatta bugün daha iyiyim:))

canim ben de yemek pisiremiyorum.

ama mesela yagsiz yayla corbasi yapiyorum, onu yaparken miden bulanmaz cnm, alt tarari suda pirinc haslayip, yogurtla terbiye vereceksin. yagda kavurmazsin icine rahatlikla yersin. tavsiye ederim.

2. olarak yagsiz makarna haslayabilirsin.

tahrana corbasinda kalsiyum varmis aklinizda olsun, sut icemiyoruz ya bol bol tarhana corbasi icelim. onu da yagsizcana yapiyorum ben.
tuketebildigim seyler bunlar

sonra simit,
cubuk kraker

canim ben de senin gibi midem almiyor deyip hicbisey yemiyordum. ablam dedi ki, caninin istedigi seyler bulmaya calis,
kahvalti edemiyordum ornegin, b.peynir filan yiyemiyodum, karper dene dedi ablam,
simdi hakikaten yiyorum
sabahlari, simit, karper, yesil zeytin yiyorum.

markete gittik esimle, gezdim baktim, neye baktigimda midem kalkmiyor, neyi yiyebilecek gibiyim, ona gore biseyler aldik geldik

oyle ac acina durma cnm, sen de benim gibi sevecegin seyleri bulmaya calis

--uzun yazdim ama bir tavsiye daha,
sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan 2-3 cubuk kakarker ye, 5 dk dinlen oyle kalk,
miden daha az bulanacak

kızlar y bu saatler oldumu başım dönüyor ya dönme dolap gibi.karnımda aç değil.kuru üzüm y,yorum belşki iyi gelir.

canım çok üzüldüm neden düştü peki ?? inşallah rabbim yeni bir melek verir sana
bende düşük riski yaşadım kanamam oldu 15 gün ayağa kalkmadım iğneler ilaçlar aldım çok zor günler geçirdim çok şükür bebişimiz tutundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…