selamlar kızlar
inşaallah herkes iyidir..
benim mide bulantıları tam gaz devam ediyor..mutfağın penceresi sürekli açık , kapısı sürekli kapalı duruyor..mutfağa girmeyi bırakın önünden geçmek bile istemiyorum

(
kociş bişey yaparsa yiyorum o evde olmazsa yemiyorum..giremiyorum mutfağa napayım..
kociş elinden gelen temizlik bulaşık falan hallediyor da yemek işi çok kötü bizim..günler oldu adam gibi bişey yemedim

(dışardan da midem almıyor artık.zaten güneydoğu da olduğumuz için damak tadımıza da çok uymuyor yemekler...burda kimsemiz de yok..halim harap yani anlayacağınız

(
canim ben de yemek pisiremiyorum.
ama mesela yagsiz yayla corbasi yapiyorum, onu yaparken miden bulanmaz cnm, alt tarari suda pirinc haslayip, yogurtla terbiye vereceksin. yagda kavurmazsin icine rahatlikla yersin. tavsiye ederim.
2. olarak yagsiz makarna haslayabilirsin.
tahrana corbasinda kalsiyum varmis aklinizda olsun, sut icemiyoruz ya bol bol tarhana corbasi icelim. onu da yagsizcana yapiyorum ben.
tuketebildigim seyler bunlar
sonra simit,
cubuk kraker
canim ben de senin gibi midem almiyor deyip hicbisey yemiyordum. ablam dedi ki, caninin istedigi seyler bulmaya calis,
kahvalti edemiyordum ornegin, b.peynir filan yiyemiyodum, karper dene dedi ablam,
simdi hakikaten yiyorum
sabahlari, simit, karper, yesil zeytin yiyorum.
markete gittik esimle, gezdim baktim, neye baktigimda midem kalkmiyor, neyi yiyebilecek gibiyim, ona gore biseyler aldik geldik
oyle ac acina durma cnm, sen de benim gibi sevecegin seyleri bulmaya calis
--uzun yazdim ama bir tavsiye daha,
sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan 2-3 cubuk kakarker ye, 5 dk dinlen oyle kalk,
miden daha az bulanacak