Selam kizlar nst den geldik yaklasik 40 taktilar nstyi kizim ilk 20 dk da uyudu bi 20 dqha ancak son 10 dk da tesrif etti esimle bende uyumak uzereydik artik hemsire sizidenuyutuyor dimindiyor) esim zaten her nst de uyku modunda kizimin kalp atislari babasini uyutuyor :)) Neyse nst sonucu sancim yok kasilma yok gibi hersey normal benim dr yoktu baska bir dr bakti sorun yok dedi ogle saatlerinde kendi drm gelecekmis ona gosterip aratacaklar beni ama tahminimce sorun yok demek daha doguma var demek :)Valla kuzum vaktinde gelecekte biz acele ediyoz galiba babam gitcem diye tutturdu ya saliya yolluyorum onu artik dogumum olursada napiim babam erken gelince bu kadar dayanmasi bile mucize yani 3 hafta oldu esimde diyirki durdun durdun tam dogum olacagi hafta gidiyorsun ama yapacak bisey yOk artik biletini aldik 40. Haftada olan arkadaslarmsanirim bende siz gibi kizimin yolunu gozluycem :)) drmlannormalengidiyoruz ama koedon sikinti yaratirsa sezeryana doneriz dedi zaten asagiyada inmedi drm da belki kordondan inemiyodur dedi haklida olabilir valla pzt kontrol olucam bakalim bugun aramasindan cok umutlu degilm ama belki pzt biseyler olabilir :))Dun aksamdan beri kiziyorum kndimede anne babama hakszlik yaptigimdan dolayi Buda sunu gozteriyorki dengeyi hakkaten kaybetmisim yaa bi cok sinirli bi kendini suclayan hic sabrim kalmamis zaten su son gunlerde zor lamaya basladi uyku oturup kalkma yurume tuvalet herseyim etkileniyor ya biran once bitsin istiyorum esimde az kaldi deyip duruyo sanki kendi cekiyo valla yaaa :))
az kaldı efsungcun sağa sola sinirlenmeden sakin durumunu muhafaza etmeye çalış canım. Benim de salı günü kontrolüm var bakalım bizim durumlar ne olmuş, kızım ne alemde gelmeye niyeti var mı, gerçi ben biraz daha kalsın istiyorum malum cuma günü izin başlıyor biraz evde dinlenmek istiyorum.
Dediğim gibi ev çok müsait dört kat :))) her kata birilerini yerleştirince hiç rahatsız olacağımı düşünmüyorum.Sevdiklerimin yanımda olması beni mutlu eder. ben hamileliğim boyunca annemi bir kere o da 2-3 günlüğüne gördüm. annem izmirde, yaz olunca tüm kardeşler toplanır teker teker annemlere. Annem ve tüm kardeşler ayrı ayrı şehirlerde hatta ülkelerdeyiz maalesef. Hepsini çok özlüyorum. şimdi kızkardeşim, abimler annemlerde. bi şekilde kardeşlerde bana uğrayacaktı şimdi hepsinin birden gelmesini ben istedim zaten doğumdan kısa bir süre sonra herkes gidecek sadece annem kalacak yanımda. ama hamilelik ve de lohusalik psikolojisinin de ters etkisi olur mu sıkılır gerilirmiyim diye düşünmeden de kendimi alamıyorum.