• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar nst den geldik yaklasik 40 taktilar nstyi kizim ilk 20 dk da uyudu bi 20 dqha ancak son 10 dk da tesrif etti esimle bende uyumak uzereydik artik hemsire sizidenuyutuyor dimindiyor ;)) esim zaten her nst de uyku modunda kizimin kalp atislari babasini uyutuyor :)) Neyse nst sonucu sancim yok kasilma yok gibi hersey normal benim dr yoktu baska bir dr bakti sorun yok dedi ogle saatlerinde kendi drm gelecekmis ona gosterip aratacaklar beni ama tahminimce sorun yok demek daha doguma var demek :)Valla kuzum vaktinde gelecekte biz acele ediyoz galiba babam gitcem diye tutturdu ya saliya yolluyorum onu artik dogumum olursada napiim babam erken gelince bu kadar dayanmasi bile mucize yani 3 hafta oldu esimde diyirki durdun durdun tam dogum olacagi hafta gidiyorsun ama yapacak bisey yOk artik biletini aldik 40. Haftada olan arkadaslarmsanirim bende siz gibi kizimin yolunu gozluycem :)) drmlannormalengidiyoruz ama koedon sikinti yaratirsa sezeryana doneriz dedi zaten asagiyada inmedi drm da belki kordondan inemiyodur dedi haklida olabilir valla pzt kontrol olucam bakalim bugun aramasindan cok umutlu degilm ama belki pzt biseyler olabilir :))Dun aksamdan beri kiziyorum kndimede anne babama hakszlik yaptigimdan dolayi Buda sunu gozteriyorki dengeyi hakkaten kaybetmisim yaa bi cok sinirli bi kendini suclayan hic sabrim kalmamis zaten su son gunlerde zor lamaya basladi uyku oturup kalkma yurume tuvalet herseyim etkileniyor ya biran once bitsin istiyorum esimde az kaldi deyip duruyo sanki kendi cekiyo valla yaaa :))

az kaldı efsungcun sağa sola sinirlenmeden sakin durumunu muhafaza etmeye çalış canım. Benim de salı günü kontrolüm var bakalım bizim durumlar ne olmuş, kızım ne alemde gelmeye niyeti var mı, gerçi ben biraz daha kalsın istiyorum malum cuma günü izin başlıyor biraz evde dinlenmek istiyorum.

Dediğim gibi ev çok müsait dört kat :))) her kata birilerini yerleştirince hiç rahatsız olacağımı düşünmüyorum.Sevdiklerimin yanımda olması beni mutlu eder. ben hamileliğim boyunca annemi bir kere o da 2-3 günlüğüne gördüm. annem izmirde, yaz olunca tüm kardeşler toplanır teker teker annemlere. Annem ve tüm kardeşler ayrı ayrı şehirlerde hatta ülkelerdeyiz maalesef. Hepsini çok özlüyorum. şimdi kızkardeşim, abimler annemlerde. bi şekilde kardeşlerde bana uğrayacaktı şimdi hepsinin birden gelmesini ben istedim zaten doğumdan kısa bir süre sonra herkes gidecek sadece annem kalacak yanımda. ama hamilelik ve de lohusalik psikolojisinin de ters etkisi olur mu sıkılır gerilirmiyim diye düşünmeden de kendimi alamıyorum.

selam kizlar müjdemi isterimmmm :) eyeszayden az önce mesaj aldim. dogum olmus. eva mina da geldi yani :nazar::nazar::nazar:

epidural normal dogumdan hic korkma yazmis. o biraz agri cekmis ama suni sancidan dolayi epiduralle cok rahat oldugunu söylemis. simdilik bildiklerim bu kadar. haber alirsam yazarim yine ;)

Hadibakalım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:nazar::nazar::nazar: Gözde' nin iyi olmasına sevindim. Darısı başımıza :)))

Dediğim gibi ev çok müsait dört kat :))) her kata birilerini yerleştirince hiç rahatsız olacağımı düşünmüyorum.Sevdiklerimin yanımda olması beni mutlu eder. ben hamileliğim boyunca annemi bir kere o da 2-3 günlüğüne gördüm. annem izmirde, yaz olunca tüm kardeşler toplanır teker teker annemlere. Annem ve tüm kardeşler ayrı ayrı şehirlerde hatta ülkelerdeyiz maalesef. Hepsini çok özlüyorum. şimdi kızkardeşim, abimler annemlerde. bi şekilde kardeşlerde bana uğrayacaktı şimdi hepsinin birden gelmesini ben istedim zaten doğumdan kısa bir süre sonra herkes gidecek sadece annem kalacak yanımda. ama hamilelik ve de lohusalik psikolojisinin de ters etkisi olur mu sıkılır gerilirmiyim diye düşünmeden de kendimi alamıyorum.

Ben evin 4 katlı olduğu kısmını kaçırmışım. Hamilelikten kaynaklı gerginliğin olsada sana kaçacak yer kalıyorsa sorun olmaz. :))))) Bakma dediğim gibi ben biraz cinsim. O da tek çocuk olmamdan kaynaklı sanırım.

Kızlar,

Salı günü 37 hafta çalışamaz raporu almam lazım. 32 hafta çalışabilir raporu alırken çok aksi bir doktora denk gelmiştim ve ağlamaktan bir hal olmuştum. Umarım bu sefer yine aynı aksilikleri yaşamam. Şimdiden içimi fenalar bastı.

selam kizlar müjdemi isterimmmm :) eyeszayden az önce mesaj aldim. dogum olmus. eva mina da geldi yani :nazar::nazar::nazar:
epidural normal dogumdan hic korkma yazmis. o biraz agri cekmis ama suni sancidan dolayi epiduralle cok rahat oldugunu söylemis. simdilik bildiklerim bu kadar. haber alirsam yazarim yine ;)

Sonunda baber alababildik, analı bablı büyütmek nasip ersin Allah, sanırım doğumu bekleyen az kişi kaldık, darısı bizlerin başına.

ayy hayırlı ömürlü olsun.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. darısı başımıza artık yaaa:52:

aaa hoşgelmiş eva mina...

Tebrikler eyeszay, allah analı babalı büyütsün canım..

Kids_go; canım kaç kilo doğmuş, kaç cm... Bunlarıda bi ara sorsan. Hatırladığım kadarıyla, 3 kg ın altındaydı minik...

Hisgeldiiin EVA MİNA :))))Umarim annende sende iyisindir
Ben evin 4 katlı olduğu kısmını kaçırmışım. Hamilelikten kaynaklı gerginliğin olsada sana kaçacak yer kalıyorsa sorun olmaz. :))))) Bakma dediğim gibi ben biraz cinsim. O da tek çocuk olmamdan kaynaklı sanırım.Kızlar,Salı günü 37 hafta çalışamaz raporu almam lazım. 32 hafta çalışabilir raporu alırken çok aksi bir doktora denk gelmiştim ve ağlamaktan bir hal olmuştum. Umarım bu sefer yine aynı aksilikleri yaşamam. Şimdiden içimi fenalar bastı.
Canim sorun olmaz 37 yine muayene yapacaklar ama sen sadece rapor icin geldigini soyle gerisi muhim degil bide 32 yi nerden aldiysan 37 yi de ordan al daha rahat olur ( bide bir hastane hostesi ayni yerden almalisin demisti ne kadar dogru bilmiyorumda )Benim 32 cok rahat aldim ama 37 de temizlikngorevlisini sekreter gibi koymuslar ben randevu saatimde gittim bnden sonraki hasta benden once gelmis onunalacan dedi bende randevu var ma aliyosan al dedim benim isin uzun degil nasilsa oda gebe bende gebe fark etmez dedim kari bi bozum oldu sonra sedyede kagidi degistirmedi bende kendim degistirmeye kalktim bana diyoki oyle olmaz naoiyosun bende degistir o zaman dedim kariyq ucacakken dedim durrrr bu arada dr diyede ogrenciminpratisyenmi bilmiyorum birisi var muhtemelen 24-25 yaslarinda oda cocukca temizlikciyi savunmak istedi sanirim jeli karnima bi sikti poooof her yer jel Aman dedim cicim bqnyo yyparsin muhimndegil nolcak bunlarin heosi dangiz sen raporunu al git velhasil bi suru jel acicik kagit havlu kirli ellerle raporumu aldim :))) dert etmme yani:))))

Kızlar,

Salı günü 37 hafta çalışamaz raporu almam lazım. 32 hafta çalışabilir raporu alırken çok aksi bir doktora denk gelmiştim ve ağlamaktan bir hal olmuştum. Umarım bu sefer yine aynı aksilikleri yaşamam. Şimdiden içimi fenalar bastı.[/QUOTE]

ben de32. hafta da sinir bi dr 'a denk geldim ağlayacaktım neredeyse...Çok sinir olmuştum.Bi de hesap yapamıyordu zatenn.Ama 37'yi özel hastaneden alacağım kendimi daha fazla üzmeyeyim die...

Belki pazartesine kadar suni sancıya gerek kalmadan normal açıklığa erişecektir ptesine daha çok var çünkü, bu arada kaç haftalık oldun sen canım ?
saol cnm herkesin dr son günü bekliyor benim 13 ağustos son günüm 38+4 oldum

canım belki suni sancıya hiç gerek bile kalmaz rahatlıkla doğum yaparsın:))

İnş.cnm anlamadım ki gece yaparsam dr olmayacak orada nöbetçide yapacam ondanmı istemiyor anlamadım bende

bizim doğum tarihi 12 ağustostu. dün biraz sancım çıktı doktor p.tesi tekrar çağırdı böyle giderse 13 ünde yaparız doğumu ama hiç sancın olmazsa ptesi günündeki kontrolde 15 inde yaparız doğumu dedi. durumumuz ptesi kesinleşicek:49:

benimde 13 ağustos cnm sanırım beklemem o kadar kasılmalarım çok fazla bakalım hayırlısı herşeyin

Merhaba kızlar...
Bugün çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Nedendir acaba bilemedim??
Sizde de varmı böyle halsizlik?
Nefes alamıyorum sanki...

Aynen cnm bende de var kafam kalkmıyor oğlanı zor uyuttum

Canım bence bekle sancının gelmesini. Baksana 1 cm açılma ve yumuşamadan kısa zaman sonra olur sancın...

bende öyle tahmin ediyorum boşyere fazladan acı niye çekeyim ki karar verdim doğuma kadar gitmem daha :-))

Eva mina zorda olsa sende hoşgeldin kuzu, konuşan olursa suni sancıyı bir sorsun bakalım

ayyyy Eva Mina da doğmuş demek.ALLAH uzun sağlıklı ömürler versın.anlasılan doğumu korktugu kadar kotu geçmemıs
şimdi de bol bol annesının sutu gelsın dıleklerımızle...

Canim sorun olmaz 37 yine muayene yapacaklar ama sen sadece rapor icin geldigini soyle gerisi muhim degil bide 32 yi nerden aldiysan 37 yi de ordan al daha rahat olur ( bide bir hastane hostesi ayni yerden almalisin demisti ne kadar dogru bilmiyorumda )Benim 32 cok rahat aldim ama 37 de temizlikngorevlisini sekreter gibi koymuslar ben randevu saatimde gittim bnden sonraki hasta benden once gelmis onunalacan dedi bende randevu var ma aliyosan al dedim benim isin uzun degil nasilsa oda gebe bende gebe fark etmez dedim kari bi bozum oldu sonra sedyede kagidi degistirmedi bende kendim degistirmeye kalktim bana diyoki oyle olmaz naoiyosun bende degistir o zaman dedim kariyq ucacakken dedim durrrr bu arada dr diyede ogrenciminpratisyenmi bilmiyorum birisi var muhtemelen 24-25 yaslarinda oda cocukca temizlikciyi savunmak istedi sanirim jeli karnima bi sikti poooof her yer jel Aman dedim cicim bqnyo yyparsin muhimndegil nolcak bunlarin heosi dangiz sen raporunu al git velhasil bi suru jel acicik kagit havlu kirli ellerle raporumu aldim :))) dert etmme yani:))))

Ya ben de aynı yerden alayım diyorum ama dakika başı prosedürleri değişiyor. Şimdi salı günü radyoloji raporu alabilmek için cuma dan doğum evine gidip bir doktordan radyoloji girişi yaptıracaım. Sonra salı günü ultrasona girip o raporu daha önce rapor aldığım doktora götüreceğim falan. Adam umarım bu sefer uyuzluk yapmaz. Hayır sinir olduğum kimse neyi nasıl yapman gerekiyor bilgi vermiyor ( rapor alacağım yerde) sonrada o öyle olmaz bu böyle olmaz diye delirtiyorlar adamı. Allah kimsenin işini devlete düşürmesin.

Kızlar,

Salı günü 37 hafta çalışamaz raporu almam lazım. 32 hafta çalışabilir raporu alırken çok aksi bir doktora denk gelmiştim ve ağlamaktan bir hal olmuştum. Umarım bu sefer yine aynı aksilikleri yaşamam. Şimdiden içimi fenalar bastı.

ben de32. hafta da sinir bi dr 'a denk geldim ağlayacaktım neredeyse...Çok sinir olmuştum.Bi de hesap yapamıyordu zatenn.Ama 37'yi özel hastaneden alacağım kendimi daha fazla üzmeyeyim die...[/QUOTE]

Benim gittiğim doktor ultrason cihazı olmasına rağmen radyolojide bakılsın ben ne bileyim senin32 hftalık gebe olduğunu falan demişti.

Kızlar,

Salı günü 37 hafta çalışamaz raporu almam lazım. 32 hafta çalışabilir raporu alırken çok aksi bir doktora denk gelmiştim ve ağlamaktan bir hal olmuştum. Umarım bu sefer yine aynı aksilikleri yaşamam. Şimdiden içimi fenalar bastı.[/QUOTE]

canım hiç stres yapma bu senin hakkın olan rapor, buarada yanında 32.haftada aldığın raporuda götür,doğuma giderkende ikisinide götür,1 hafta bile erken olsa aktartabiliyorsun doğumsonu iznine,ben doğum yapacağım özel hastaneden aldım hiç sorun çıkmadı,devlet hastanesi olması şart değil bildiğim kadarıyla...

kızlarrr bugün dr a gittik
benim yine sancım çıktı
çatı muayenesinde ise henüz açıklık yok
fakat sancı çok olunca dr perşembe sabah 8 buçuğa sezeryan için gün verdi
İnci'm perşembe geliyor teyzeleri :1:

hadı hayırlısı cnm saglıkla dogur ıns kızını stres yapma ınan korkulacak bısey yok :)
bol bol dua et :)

cnm hayrlısı olsun inş.. :nazar::emir_bebek::49:

bende bugün gittim 28. haftadan beri erken doğum tehlikesi vardı nidilat kullanıyordm..

bugün nstde düzenli sancılarm çıktı dr çatı muayenesi yaptı 1 parmak açklık var dedi zaten daha öncede vardı panik yapma die söylemdm dedi :53: şaşırdm..

nidilatı bugün itibarı ile kesdik dr.m bebişin gayet ii dedi gelirse bi problem olmaz artık dedi kendi akışına bıraktı :49::49:

cnm şimdi senin sancıların var tmm ama dr neden beklemedi yani açıklık olmadığı içinmi yoksa sen sezeryan mı istedn ...:26:

merakım bi sonraki hafta banadamı öyle diicek yoksaam :44::44: sancm felan gelmesse

cnm bişey olmaz allahın ıznıyle suyun gelmedıgı surece acılma sorun degıl
benım suyum bosaldı acılmam yoktu mecbur sezer oldum ıns normal yaparsınız
tabı hakkınızda hayrılısı neyse o olsun başta sağlık önemli
sende kan sulandırıcı kullanıyodun benım gıbı deılmı ? kan pıhtılasması topıgınden hatırlıyorum sankı senı ?
hakkına hayırlısı olsun cnm allaha emanet

efsung canim hadi yarin iyi haberler alir gelirsin doktorundan insallah. son kontroller daha bi heyecanli oluyo dimi?
ayyy ya sorma su anne babalari, Allah eksiklerini gostermesin annem iyi her dedigimi yapar felan, hatta nazim cok gecer kendisine sunu oyle yapma boyle yap derim yapmaz. ama simdide babam Turkiyede bunalmismi ne, bi ev yaptiriyor memleketimizde istedigi gibi gitmiyomus bir stresli sinirli yemiyomus icmiyomus uyuyamiyorum diyomus buraya gelcek haftaya galiba, dedim sakin buraya gelip sinirini stresini yansitmasin bize benim en mutlu olmam gereken donemde niye insanlar bu kadar bencil ya. para icin ev icin insan kendini hastaliga vururmu ayip bile. Allah korusun saglikla ilgili birsey olur, sevdigin birine birsey olur uzulursun (yigenime uzuldugumuz gibi) . ayyy iyice gerdiler yani, hicbirsey duymak istemiyorum artik. beni arayip strese sokmayin diyorum abim bugun aramis hala baba boyle kotu soyle kotu psikologa gitmek istiyor diyor, sebeb yaptirdigi ev ne sacma ya, bakalim gelicek haftaya beni bunaltirlarsa avazim ciktigi kadar bagiririm hepsine :)

cnm sen bıde doğum yapınca gör her kafadan bi ses herkes bısey der artık en son yangın var dıye bagırmak ıstıyor ınsan
ama sana tavsıyem saglıkla kucagına aldıktan sonra bebgını herkes hersey bos gelsın kımseyı takma odana gıt bebegınle ılgılen her denılene tamam de herkese he he de gec gıtsın yoksa ınsalar bazen bencılce davranabılıyor ben bebek mevludunce catlayacaktım en sonunda 1 saat aglama nobetı gecırdım sonra dedım nıe 2-3 salak ınsan ıcın ben kendımı ve bebgımı sıkıntıya sokuyorumkı ya sutum gıderse kendı kendıme söz verdım hiçbi,şeyı takmıcam dıye halen ole yapıyorum
ama kadınlar nasıl lohusa bunalımına gırıyomus anladım
en düşüncelı annemdı sagolsun cok ıgılendı benımle nazımı cektı

Son düzenleme:
az kaldı efsungcun sağa sola sinirlenmeden sakin durumunu muhafaza etmeye çalış canım. Benim de salı günü kontrolüm var bakalım bizim durumlar ne olmuş, kızım ne alemde gelmeye niyeti var mı, gerçi ben biraz daha kalsın istiyorum malum cuma günü izin başlıyor biraz evde dinlenmek istiyorum.

valla bugun çok olgunum sinir yok sevimliyim idarelik bir durumda görmiyorum niyeyse onlarda sıkıldı sırf ben yalnızım diye erken geldiler anlamam lazım aslında da kafa arada baska turlu çalışıyorn:())))
Ya ben de aynı yerden alayım diyorum ama dakika başı prosedürleri değişiyor. Şimdi salı günü radyoloji raporu alabilmek için cuma dan doğum evine gidip bir doktordan radyoloji girişi yaptıracaım. Sonra salı günü ultrasona girip o raporu daha önce rapor aldığım doktora götüreceğim falan. Adam umarım bu sefer uyuzluk yapmaz. Hayır sinir olduğum kimse neyi nasıl yapman gerekiyor bilgi vermiyor ( rapor alacağım yerde) sonrada o öyle olmaz bu böyle olmaz diye delirtiyorlar adamı. Allah kimsenin işini devlete düşürmesin.

ben de32. hafta da sinir bi dr 'a denk geldim ağlayacaktım neredeyse...Çok sinir olmuştum.Bi de hesap yapamıyordu zatenn.Ama 37'yi özel hastaneden alacağım kendimi daha fazla üzmeyeyim die...

Benim gittiğim doktor ultrason cihazı olmasına rağmen radyolojide bakılsın ben ne bileyim senin32 hftalık gebe olduğunu falan demişti.[/QUOTE]
valla canım hani bir laf var tecavüz kaçınılmazsa ... diye işte o hesap işin düştü mecbur idare ediceksin onları napalım gak guk demıycez artık :(...

sev_rey vermıdon ceylanbebe daha ısı unuttugum varmı bılmıyorum dogumlar yakında galıba
hepınıze kolaylıklar dılıyorum
sglıkla bebeklerınız alın kucaklarınıza ınsss

arkadaşlar dün scedcedu da doğum yaptı ama ses yok
bugunde tavas yaptı haber alan varmı
yarına da arsume de sıra inşallah bir avazda kurtulur:):49::49::49:

Back