Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de kaç gündür rahat olmadığımdan okuyup çıkıyorum yazamıyorum.Geçen pazartesiden beri ben de bir tuhafım.Yatakta dönerken,giyinirken arabaya binerken ağrım oluyordu söyledim ona normal dedi.Artık ona alıştım ama geçen pazartesi sağ tarafımda br ağrı peydah oldu,klimadan heralde dedim üstünde durmadım.Geçeceğine artıyor.Günde 3-4 kez geliyor 15- 20 dakika sürüyor acayip ağrıyor,ayaktaysam bayılacak gibi oluyorum dayanamıyorum.(Pazar günü eşimi marketin ortasında bırakıp öylece çıktım dayanamadım ağrısına)YAtmak ya da ayaklarımı uzatmak da işe yaramıyor sadece oturunca biraz azalıyor.Bir de hafiften mensturasyonun ilk günü hissettiğime benzer bir gerginlik oluyor karnımda.Aslında cuma gidecektim kontrole ama bu ağrıya dayanmak zorlaştı yarına randevu aldım.Benim kızımda inmedi sanmıyorum hala karnım yukarda yarın akşam gidicem dr.a bakalım ne diyecek.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız inş keyifler yerindedir biz iyiyiz yarın minik prensimle kavuşuyoruz artık cok mutluyum heyecan falan yok şuan sabak 8.30 da ola epidural sezeryan olacak dualarınızı eksik etmeyin inş hepimiz sorunsuz bır sekılde mınıklerimize kavuşuruz![]()
canım,bertuğ da güzel ama sanki tuğsanın söylenişi daha kolay ve kulağa daha hoş geliyor,hem rüyada görüldüyse vardır bi hikmeti.Bizde 2-3 gündür isim konusuna yoğunlaştık eşimle,ben en başından beri zeynep istiyordum oda tamam diyordu,şimdi Zeynep Lal nasıl,yanında Lal olsunmu felan diyor,iyide ne biliyim pek alışamadım,birde a da şapka yok inceltme nasıl olacak,aslında ikiside değerli taş anlamına geliyor uyumlu diyor eşim,ne biliyim,onuda kırmamak istiyorum...sizce nasıl kızlar?
kızlarrr bugün dr a gittik
benim yine sancım çıktı
çatı muayenesinde ise henüz açıklık yok
fakat sancı çok olunca dr perşembe sabah 8 buçuğa sezeryan için gün verdi
İnci'm perşembe geliyor teyzeleri![]()
günaydın fıstıklarrr.. ankara bugün kapalı ve sıcaklık düşmüş biraz inanamıyorummmmmm. sabaha karşı pencereyi kapattım... ayy biraz daha böyle gitse ne iyi olur..
opuyoırum hepinizi.. doğum haberlerini merakla bekliyorummm
kizlar doktordan geldik simdi olcumlere gore 1 hafta gerilemis kilosu 36. haftada gozukuyo dedi 3 kilo civarinda bebek ama problem yok dedi. bende surekli dinleniyorum iyi besleniyorum neden almiyo dedigimde bazen az aldiklari oluyo bazende haftada 600 gr alan bebekte oluyo bu aralar bebegin kilo almasi yavaslamis demekki dedi. nst de sancim cikti ama doktoe ameliyatta oldugu icin bakamadi bizde evdeyiz simdi doktor baktiktan sinra aricakmis bizi.
sancilarim basladi benimde bazen siddetleniyo yaa biraz daha beklese bebegimde kilo alsa biraz daha(
canim harika pozlar :)))
valla ben benimki aslan burcu olcak parmağında oynatıcak bizi diyordum yengeç oldu yine parmağında oynatıyor....çokta inat 8 saat aç bıraktım banamısın demedi..ve yine o kazandı..biberonla verdim....çok tatlı halleri var..ellerini uyurken başının altına koyuyor..sanki büyük insan gibiçok bilinçli hareketleri
bizimkide hem keyifli hem tembel hem nazlıhiç çekilcel gibi değil o tatlı halleri olmasa
of canım sorma bende sütte var ama benim kızçok inatçı çoook....göğsümü almak istemiyor..ilk gün emmiş ben çok hatırlamıyorum gecen haftada birkaç gün ara ara emdi..ama şuan tamamen bıraktı..sanki memeyle savaşıyor...göğsümü açınca hortlak görmüş gibi davranıyor..şuan ağlancak halime gülüyorum..dün gece epey ağladım..bebeğin bu hallerine anlam veremiyorum..hadi senin sütün gelmediği içinmiş...benimkinin sebebi yok..dr.lar hemşireler çok uğraştı ama emmek istemiyor maalesef...
![]()
Bende coknkasildim Cok hareket ettim ondan heralde dinlenmedim hic Bi itiraf size su kordOn dolanma hic aklimdan cikmiy yaaa yaa kotu bisi olurda ben fark etmezsem dr far edersin dedi ama(
kızlar doktordan geliyorum moralim bozuldu.35 haftalığım çentik devam ediyomuş bebeğin beslenmesiyle ilgili bebeğim 2 kilo.ege üniversitesine gitcem bakalım yarın ne dicekler belki hastaneye yatırabilirlermiş taki açısından belkide erken alabilirlermiş erken olursa küvezde kalır heralde(( allahım hayırlısını versin yaa.aranızda varmı 35 haftalık doğum yapan????
doktorda takilma dedi ama ne biliyim takiliyo iste. nst sonucu icin aradi doktorum ptesi tekrar kontrole cagirdi ama benim sancilar hala devam ediyo( gelmesin simdi yaa beklesin oglum biraz daha
(
resimler harika,
hic catlakta goremedim gobusunde
ayy ilerde ne guzel bi hatira olacak melegine![]()
bebegimizin adini bertug koyucaktik ama bugun esim dediki, 3 gundur ruyamda adini tugsan koyduk diye goruyorum degistirelim diyo. bende dedim ki normalde anneler gorur isim ruyalarini :)) off bende kararsiz kaldim tugsan da guzel isim
moralım bozuldu falan demıssınz ya kızlar bebıslerınızdekı rahatsızlıktan bahsetmıssınız umarım doğduklarında hıcbır sıkıntı yasamassınız.dı
kızlar benım de bebegım 4 bucuk aylıkken ultrosonda kaval kemıgınde eğrılık var ama belkı pozısyonundandır dedı doktor. tekrar gıttgmzde aynı sorunu yıne gordu çok takılmayın yapabılecek bırsey yok anne karnındayken dedı doğdugunda tedavısı olabılırmıs.(bu doktor benm suankı doktorum deıl doğumumda ızınde olcg ıcın baska doktora gectık)onada sorduk oda evet var gozukuyor dedı.1-2ay cok uzuldum aklımdan cıkmadı.doğum yaklastıkca bırde sızın sımdı yazdklarınızı okurken aklıma geldı yıne.ALLAHım ınsallah bebegm gozlerımızı yanıltmıstr doğdugunda acı cekmez tedavısı ıcın.off aklımdan cıkmaz sımdı bu bnm.her tekme atısında aklıma gelıyor sımdı.gözlerım doluyor ağlayıverıyorum hemen
Bu sizmisiniz canım?
kızlar nasılsınız
süpriz doğummu olmuş iğdenaz doğum yapmış hayırlısı olsun inş bi sıkıntıları yoktur..
eyeszayne yaptı acaba doğum sorunsuz bi şekilde olur inş..
balperisi cnm inş sende en kısa zamanda bebeğini emzrmeye başlarsın bak yaraların geçmiş ne güzel
only smile cnm fark 5e düşmüş ne güzel bak çok sevindim buna bendede 4 5 gün fark olduğu oluyodu artık takma kafana ama bıldırcın yumurtasına devam et bende bi deneyeyim zararı olmaz faydası olur
my little shine sun maşallah cnm fotolarını çok güzel öyle çok büyükte bi göbüşün yok maşallah diyorum tekrar ayrıca çok şanslısın çatlağında yok sanırım
kızlar bizde bugün kocişle gezdik biraz bebeğimiz için bir adet sallanan beşik aldık içimizede sindi nette çok görüyodum ama bi türl görmeden almaya cesaret edemiyodum,güzelmiş....ekteki ile aynısı kızlar...yatak odamıza koymak için aldım bunu
CB-231 MAGIC NIGHT NNN BEK | | Bebefix.com
herkeze merhaba arkadaşlar geç de olsa hayırlı ramazanlar diliyorum.. yeni yeni heyecanlar yeni yeni telaşlar gelmiş topiğimize emzirme doğmö şekli ve en önemlisi sağlık tabi:) hepsini bir süre sonra tebessümle hatırlayacağız eminin ama içindeyken insan etkileneniyor işte..
geçen hafta sağ ayağıma basamıyorum demişiitm sonra çok giremedim gelen giden iki gündür de hastanedeyim bebeğim iyi çok şükür 3080 gr olmuş ilk kez nstye girdim oda normal çıkmış. ağrıyla ilgili de fizik tedaviye yönlendirdi doktorum normal doğuma engel bişey var mı baksınlar diye. bugün de ona gittim doktor bel fıtığı olabilir ama kesin değil dedi normal doğum yaparsam fıtıkta varsa kötü olabilirmiş oh ne güzel sezeryan yap gitsin bahanende var diyo... yaa ne kadar meraklı bu doktor milleti sezeryana istemiyorum ben normal doğum yaparsam ne olur dedim fıtık patlar bu sefer onun için ameliyat olursun dedi... bence bebeğin baskısından bu ağrı ama kafam bulandı bir kere... bir hafta bekleyip ona göre bakıcaz şimdi..
bikaç kişi daha yazmıştı herhalde tek bacağımı basarken veya giyinirken problem yaşıyorum diye var mı benim gibi ayağını basarken veya giyinirken yatakta dönerken ağrı yaşayan topallayarak yürüyorum şimdi yürüyüş alışveriş te bitti benim içintabi biliyorum önemliolan sağlık tabi ama korkuyorum ben sezaryandan...
![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız inş keyifler yerindedir biz iyiyiz yarın minik prensimle kavuşuyoruz artık cok mutluyum heyecan falan yok şuan sabak 8.30 da ola epidural sezeryan olacak dualarınızı eksik etmeyin inş hepimiz sorunsuz bır sekılde mınıklerimize kavuşuruz![]()
kızlarrr bugün dr a gittik
benim yine sancım çıktı
çatı muayenesinde ise henüz açıklık yok
fakat sancı çok olunca dr perşembe sabah 8 buçuğa sezeryan için gün verdi
İnci'm perşembe geliyor teyzeleri![]()
canım o sağ taraftaki ağrıdan bendede oldu sağ karnım kasığım ve böbreğim şeklinde ilerledi ağrı,doktora gidecektim,üşütmüş olabileceğimi düşünüp o bölgeye-zararlı olduğunu bildiğim halde-sıcak su tuttum,hafif oovaladım ve geçti,biraz ceyranda kalınca tekrarladı ,bence üşütmeyle alakalı,bana o gaz gibi geldi...ama doğum ağrısı değil kesinlikle,gerçi seninde günün yaklaşmış baya,belki seninki farklıdır canım bi sor doktora bakalım...
kızlar kolay gelsin hepinize....1cm açıklık var dedi ebe sancı da çıktı hastanede ama şimdi tık yok artık olsun ve bitsin gerçekten hiç halim kalmadı öyle bitkin ve halsizim ki anlatamam
doktor bebek aşağı inmiş dedi ama beklemek sıkıcı öffff.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Günaydın canım, dün gece biraz yağmur yağdıda rahatladı hava, sabah iyi gibiydi ama şimdi sıcaklık artıyor((((
Günaydın kızlar(gerçi orada öğlen olmak üzere...)
Benim de ağrım var ama kulağımdasol kulağım çok nadirde olsa kaşınıyor ama genel olarak sanki içi doluymuş gibi oluyor, sanki içinde bir şey varmış gibi... Muhtemelen kulak kiri falan diyeceğim ama doktora gitsem mi doğumu mu beklesem bilemedim
![]()
günaydıın;geçmiş olsun canım,eğer dayanılmaz bir ağrıysa ve geçmiyorsa git tabiki canım,eğer kirse temizlenir rahatlarsın,doğumdan sonra birde kulak ağrısı çekme...
Bazen bu 1 cm açıklıkla doğumun başlaması birkaç gün sürebiliyor, suyun falan gelmediyse vede normal doğum istiyorsan bekleyeceksin, umarım çok uzun sürmez ve sağlıkla kavuşursun bebeğine. bol bol dinlen, uyuyup enerji toplamaya bak canım.
normal istiyorum canım biliyosundur belki sağ bacağımda lenf ödem hastalığı var benim sezeryan olmamı önermiyor kalp damar cerrahları,mecburen sabredeceğim ama nedenini bilmiyorum çok sinirli ve gergin oldum yaa Annem de geldi yanıma ama hiç etkisi olmadı az önce sesimi yükselttim saçma sapan bişeyden dolayı o da ben giderim böyle yaparsan diyo çok canım sıklıdı yaaa .....kimse anlamıyo beni....
Selam kızlar..
kontrolden geldik çatı muayeneside oldum çok cnm yanmadı bu sefer 1 cm açılma varmış rahim ağzı yumuşamış
gel ptesi suni sancı vereyim çok rahat doğurursun diyor ama bende bilmiyorum ya normali bekleyeyim diyorum
kasılmalarım çok dr doğuma hazırlanıyor dedi