Canım benim dr. um 2500 g dan sonra bebeğin ne kadar olduğu hiç önemli değil dedi. Bazen yavaşlar bazen hızlanabilirmiş. 2500 g olan bir bebek o an doğsa bile sıkıntı olmazmış. Hatta en son ölçümde bizim yaramaz 2900 olunca artık kg ölçmeyeceğim dedi dr.
Yerim ben onun hallerini yaaaa. Eminim çok tatlıdır. Emzirme konusunda o inatsa sen ( biz) daha inat olmak zorundayız tatlım ya. Annem benimle 1,5 ay savaş vermiş resmen. Ben istememişim o zoraki dayamış ama sonra annem kazanmış savaşı ben de 2 yaşına kadar emmişim.
Tatlım olumlu düşüneceğiz herşey olumlu olacak. Bir defa hareketlerinden anlaşılır diye düşünüyorum.....
Tatlım korkma bebeğin 2 kg olmuş. Dün yazmıştım benim bir danışanım geçen haftasonu doğum yaptı 1830 g doğdu bebiş (37. haftada) Fındık kurdumuz maşallah çok iyi. Danışanımda da kordonu çok inceydi o yüzden bebek yeteri kadar beslenemiyordu. Kuvöze bile girmedi kereta.

Gerçi çentik ne bilmiyorumama erken doğsa bile şuan riskler çok azalmış vaziyette.
Dediğin doğru burada hepimiz takılmayalım desek de en ufak olumsuz birşey olduğunda düşünmeden edemiyoruz. Ama elimizden geldiğince pozitif olmak zorundayız. Üzülmenin bebeğe faydası yok . İnşallah zamanında gelir bebişin.
Saol canım. Valla şimdilik çatlağım yok ama belli de olmaz geçen bir arkadaş yazmıştı 39/ 40. haftada olmuş çatlak ben de tırsmıyor değilim ama o kadar da takılmamaya çlışıyorum :))
Bu arada bebeğinde su çiçeği çıkmamasına çok sevindim. Umarım en yakın zamanda emzirmeye başlayabilirsin.
Bence ikisi de güzel isimler ama bertuğ tuğsan a göre biraz daha zor bir isim.
Tatlım umarım dokotrlar yanılıyordur yada anne karnındayken kendi kendine düzelir. Haklısın kimse yavrusunun acı çekmesini istemez ama bir de şu yönden bak en azından düzeltilebilecek birşey. Lütfen üzme kendini de bebeğinide
evet canım eşim ve benim fotolarımız...
Canım saol. Ama bu bile bana ağır gelmeye başladı. Çok zorlanıyorum artık taşımakta. Dua ediyorum şu son 3 günüm ( iş yerinde) çabucak geçse de evde biraz dinlensem diye.
Bu sallanan beşikten bir arkadaşım aldı kızı için çok memnun. Güzel bir tercih olmuş. Güle güle kullnın canım
Tatlım sanki doktorun sezeryana kaymak için bahane yaratıyor gibi geldi bana ama... Bende de bel fıtığı var, şimdi bir de basur eklendi, sakrumda ( kuyruk sokumumda ) çöküklüğüm var ve bunlar güya her biri tek başına normal doğuma engel sebepler gibi görünsede doktorum normali deneyeceğiz dedi. Bence normal istiyorsan diret bu konuda.
Ayy canım sanırım şuan güzel kuzunu kucağına aldın. Umarım doğumun rahat geçmiştir. Allah sana ve yavruna sağlıklı bir ömür versin inşallah

Canım hayırlı olsun doğum tarihin. İnşallah rahat bir doğum olur. Güzel bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle...