• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

My little sun shine;
cnm fotolarınız cok hos bayıldım masallahh ne hos bı hatıra olmuss

kızlar bu arada en önemlı seylden bahsetmeyı unuttum sıze,

hanı burada kızlarla klima vatılator kenhanetınden bahsetmıstık hatırlarsanız :)

vantılator alan 2 gun sonra doguruyodu 2-3 kısını basına gelmısr-tı ben 22.07 cuma gunu dogum yaotım 20.07 çarsamba gunu vantılator aldık 1 gece rahat rahat efıl efıl yattım 2. gun dogum yaptım sımdı kıme solesem bunu ınanmıyor
bu kehanet degılde nedır gercekten ?? :)))))))))))
eger hemen dogum yapmak ısteyen varsa gıtsın bı vantılator alsın 2. gun dogumda allahın ıznıyle
:)))))))))))))))))))))

bende tuttu sızde de tutabılır esım de cok sasırdı falla :)

neyse eymen uyandı onunla ılgılenmem lazım

hepınızı opuyoz teyzelerıı

My little sun shine;

hanı burada kızlarla klima vatılator kenhanetınden bahsetmıstık hatırlarsanız :)

vantılator alan 2 gun sonra doguruyodu 2-3 kısını basına gelmısr-tı ben 22.07 cuma gunu dogum yaotım 20.07 çarsamba gunu vantılator aldık 1 gece rahat rahat efıl efıl yattım 2. gun dogum yaptım sımdı kıme solesem bunu ınanmıyor
eger hemen dogum yapmak ısteyen varsa gıtsın bı vantılator alsın 2. gun dogumda allahın ıznıyle

,
ehueheuehuehu ee biz de klima ldık ama hala kızımın gelmeye niyeti yok yeri rahat nerdeyse 3,5 hafta oldu alalı :))

slm doktor kontrolünden yeni geldim,çok yoruldum.dr.a yalancı doğum sancılarımdam bahsettim bide bebeğim 2 gündür az hareket ediyodu onu söyledim ilk defa nst'ye bağladı,sonucu iyi çıktı.bebeğim on günde neredeyse hiç kilo almamış ona şaşırdım.hergün yumurta,et,yoğurt gibi onu beslicek şeyler yediğim halde hiç almamış hayret.dr. 18 doğum tarihi veriyor ama biz 23 ünde istiyoruz.ablasıyla doğum günleri aynı olucak o zmn bakalım kısmet.bu arada dğm yapanların gözü aydın.Allah analı,babalı sağlıklı bi şekilde büyütmek nasip etsin.darısı biz doğurmayanların başına..

Kızlar,

Salı günü 37 hafta çalışamaz raporu almam lazım. 32 hafta çalışabilir raporu alırken çok aksi bir doktora denk gelmiştim ve ağlamaktan bir hal olmuştum. Umarım bu sefer yine aynı aksilikleri yaşamam. Şimdiden içimi fenalar bastı.
canım hiç stres yapma bu senin hakkın olan rapor, buarada yanında 32.haftada aldığın raporuda götür,doğuma giderkende ikisinide götür,1 hafta bile erken olsa aktartabiliyorsun doğumsonu iznine,ben doğum yapacağım özel hastaneden aldım hiç sorun çıkmadı,devlet hastanesi olması şart değil bildiğim kadarıyla...[/QUOTE]

Saol canım 32. hafta raporunu hatırlayman iyi oldu :)))

valla bugun çok olgunum sinir yok sevimliyim idarelik bir durumda görmiyorum niyeyse onlarda sıkıldı sırf ben yalnızım diye erken geldiler anlamam lazım aslında da kafa arada baska turlu çalışıyorn:())))

Benim gittiğim doktor ultrason cihazı olmasına rağmen radyolojide bakılsın ben ne bileyim senin32 hftalık gebe olduğunu falan demişti.
valla canım hani bir laf var tecavüz kaçınılmazsa ... diye işte o hesap işin düştü mecbur idare ediceksin onları napalım gak guk demıycez artık :(...[/QUOTE]

Doğru söylüyorsun. Neyapalım! Biz de zevk alacağız :10:

My little sun shine;

Saol tatlım. Beğenmene sevindim. Öpüyorum Eymen Paşa' yı...

slm doktor kontrolünden yeni geldim,çok yoruldum.dr.a yalancı doğum sancılarımdam bahsettim bide bebeğim 2 gündür az hareket ediyodu onu söyledim ilk defa nst'ye bağladı,sonucu iyi çıktı.bebeğim on günde neredeyse hiç kilo almamış ona şaşırdım.hergün yumurta,et,yoğurt gibi onu beslicek şeyler yediğim halde hiç almamış hayret.dr. 18 doğum tarihi veriyor ama biz 23 ünde istiyoruz.ablasıyla doğum günleri aynı olucak o zmn bakalım kısmet.bu arada dğm yapanların gözü aydın.Allah analı,babalı sağlıklı bi şekilde büyütmek nasip etsin.darısı biz doğurmayanların başına..

Canım kaçıncı haftadasın bi de bebeğin kaç kilo civarında şu an? umarım kilosu çok edişelenecek kadar düşük değildir. bazı bebekler bir haftada çok hızlı kilo alırmış bazıları da pek almazmış. İlk defa böyle bir durumla karşılaştıysanız, yani süregelen bir haftasından geride olma durumu yoksa çok dert edilecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Ablasıyla aynı doğum gününe sahip olması ilerde ikisininde pek hoşuna gideceğini sanmam.

canım benim bebeğim de 10 gün önce gittiğimde 3075gr 2 hafta önde çıkmıştı şimdi yine 3080 gr civarı aynı yani şimdi de 1 hafta kadar önde.. geçen hafta demişti doktorum zaten son haftalarda kilo alımı aynı hızda gitmez arar durur belli olmaz diye şimdi de normal korkacak bişey yok dedi senin doktoru da normal dediyse hiç endişelenme biz kendimize bakıp iyi beslenicez boş stres yapmıycaz elimizdenbaşka bişey gelmez zaten nst de iyiymiş ne güzel:)

My little sun shine;

misal biz 13 temmuz çarşamba akşamı vantilatör geldi kurduk odamıza bi güzel.gece suyum geldi sabaha doğurdum :))

,
ehueheuehuehu ee biz de klima ldık ama hala kızımın gelmeye niyeti yok yeri rahat nerdeyse 3,5 hafta oldu alalı :))

canım işi bilmiyosun klima değil vantilatör alacaksın. :)))

selam kızlar bugün hiç yazamadım belim çok ağrıdı hep uzandım.gece sıcak diye balkonda yattım yer yatagı belime hiç iyi gelmedi.doğum yapanların bebekleri hayırlı ugurlu olsun

Temmuz annelerinin doğum hikayelerini okudum biraz önce salya sümük... oyyy bir tuhaf oldu içim ne büyük lutuftur bu ya rabbi yerini dolduracak başka hiçbirşey yoktur bence... her seferinde anne ile bebişin kavuşma anında hıçkırarak ağladım... Rabbim isteyipte olmayanlara da versin inşallah. bikaç arkadaşım var böyle doğru mu bilmem ama doğum anındaki dualar kabul olurmuş diye duydum unutmassak onlara da dua edelim olur mu:)

misal biz 13 temmuz çarşamba akşamı vantilatör geldi kurduk odamıza bi güzel.gece suyum geldi sabaha doğurdum :))

canım işi bilmiyosun klima değil vantilatör alacaksın. :)))
du söliimde bugun gelirken alsın cumaya da doğurrum artık :))

Canım kaçıncı haftadasın bi de bebeğin kaç kilo civarında şu an? umarım kilosu çok edişelenecek kadar düşük değildir. bazı bebekler bir haftada çok hızlı kilo alırmış bazıları da pek almazmış. İlk defa böyle bir durumla karşılaştıysanız, yani süregelen bir haftasından geride olma durumu yoksa çok dert edilecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Ablasıyla aynı doğum gününe sahip olması ilerde ikisininde pek hoşuna gideceğini sanmam.

cnm 37 haftalığım.2.800 küsurlarda dr. endişelenecek bi durum yok dedi ama ne yaparsın ana yüreği işte:))))bundan önceleri böyle bi durumla karşılaşmadık kilo alımı düzenli olarak ilerliyodu,haftaya bakalım nasıl çıkıcak kilosu umarım iyi çıkar.kızımla doğum günü içinde bu tesadüfü kaçırmak istemedik,ilerde sorun olmaz inşallah.

kızlar 40. haftanın içindeyim hala bekliyoruz nazlı kızı , benden başka var mı 40. haftada olan
bir de kız bebekler erken gelir derlerdi. umarım bu kadar bekledikten sonra sezeryan olmak zorunda kalmayız :53:
Nst de sancı çıkmıyor, açılmaya filan da bakmadı hiç, cuma tekrar gidicem doktora bakalım ne olacak

Bende 40. Haftadayim canim ama daha hic belirti yok, beklenen dogum tarihi haftaya sali doluyo bakalim nezaman gelicek oglusum.

Selam herkese... offf klima olmasa nolcakmış bilmiyorum valla. dışarısı çok sıcak.

ben de varım kızlar. beklenen doğum tarihimiz 8 ağustos pazartesi. yarın kontrolümüz var. doktor herhangi bir belirti varsa yarın hastaneye yatırırım yoksa pazartesiyi bekleriz dedi:52:

anaaaaam kızlar cidden 40 haftalık olmuşsunuz yaww...nasıl taşıyosunuz maşallah yaa,benim daha var gözüküyo ama hergün bi öncekinden daha şiddetli sqncılarım oluyo,acaba sizde sancı ağrı durumları nasıl...kimsede benim kadar yok yaa ağrı,acaba benim bünyemdenmi yoksa herkez bu ağrıları yaşıyomu,ağlıyorum acıdan yaa...bi 10 gün kadar önce bişeyciğim yoktu,adet sancısı gibiydi,yoklayıp geçiyodu,şimdi etlerim parçalanıyo sanki...:43:
böyle böyle 40 hafta geçmezki,sizlerin nasıl durumunuz...?

Ağustos anneleri sizler için dua ediyorum Allah bir avazda kurtarsın sizlerde bizim için dua edin rabbim 9.aya ulaştırsın bebişlerimiz erken gelmesin

kızlaaar hippynin hepinize selamı ver kısacık yazıştık emzirmeye gidecekmiş ugrayabilirse ugrayacam dedi buraya :))

Selam kizlar nst den geldik yaklasik 40 taktilar nstyi kizim ilk 20 dk da uyudu bi 20 dqha ancak son 10 dk da tesrif etti esimle bende uyumak uzereydik artik hemsire sizidenuyutuyor dimindiyor ;)) esim zaten her nst de uyku modunda kizimin kalp atislari babasini uyutuyor :)) Neyse nst sonucu sancim yok kasilma yok gibi hersey normal benim dr yoktu baska bir dr bakti sorun yok dedi ogle saatlerinde kendi drm gelecekmis ona gosterip aratacaklar beni ama tahminimce sorun yok demek daha doguma var demek :)Valla kuzum vaktinde gelecekte biz acele ediyoz galiba babam gitcem diye tutturdu ya saliya yolluyorum onu artik dogumum olursada napiim babam erken gelince bu kadar dayanmasi bile mucize yani 3 hafta oldu esimde diyirki durdun durdun tam dogum olacagi hafta gidiyorsun ama yapacak bisey yOk artik biletini aldik 40. Haftada olan arkadaslarmsanirim bende siz gibi kizimin yolunu gozluycem :)) drmlannormalengidiyoruz ama koedon sikinti yaratirsa sezeryana doneriz dedi zaten asagiyada inmedi drm da belki kordondan inemiyodur dedi haklida olabilir valla pzt kontrol olucam bakalim bugun aramasindan cok umutlu degilm ama belki pzt biseyler olabilir :))Dun aksamdan beri kiziyorum kndimede anne babama hakszlik yaptigimdan dolayi Buda sunu gozteriyorki dengeyi hakkaten kaybetmisim yaa bi cok sinirli bi kendini suclayan hic sabrim kalmamis zaten su son gunlerde zor lamaya basladi uyku oturup kalkma yurume tuvalet herseyim etkileniyor ya biran once bitsin istiyorum esimde az kaldi deyip duruyo sanki kendi cekiyo valla yaaa :))
canım inşallah hiçbir sıkıntı olmadan doğurursun..bu arada benim babamda doğumda yoktu doğumdan 1 hafta sonra gelip 4gün zor dayandı gitti :D bende sen gibi sürekli onlara kzıyorum akşamlarıda yatağa girince niye böyle yaptım haketmiyorlar diye ağlıyorum..annem ağladığımı görmediği halde psikologa git diyor...

Canım hazır mamalarla beslenmişim. Hı hiç almıyor değilmişim ama yani günde 25 cc falanmış aldığım anne sütü.

canım bende günde 2 kez filan sağabiliyorum her sağdığımda 50cc süt çıkıyor ....gerisi mama ile takviye..ayrıca benden emmiyor sağdığımıda biberondan alıyor...sen annendenmi emdin acaba?

anaaaaam kızlar cidden 40 haftalık olmuşsunuz yaww...nasıl taşıyosunuz maşallah yaa,benim daha var gözüküyo ama hergün bi öncekinden daha şiddetli sqncılarım oluyo,acaba sizde sancı ağrı durumları nasıl...kimsede benim kadar yok yaa ağrı,acaba benim bünyemdenmi yoksa herkez bu ağrıları yaşıyomu,ağlıyorum acıdan yaa...bi 10 gün kadar önce bişeyciğim yoktu,adet sancısı gibiydi,yoklayıp geçiyodu,şimdi etlerim parçalanıyo sanki...:43:
Slm canim benim daha benim oyle hic agrilarim olmadi, arada bi kasilmalar oluyo ama agrim yok. Nezaman gelcek oglusum anlamadim. Sende dikkat et Cnm kendine bunyeden kaynakli olabilir. Az kalmis sayilir seninde dayan canim:( cok agrin olmaz insallah,

selam kizlarr,

1-2 gundur giremedim topige;
nasilsiniz?

eyeszay dogum yapmis. ne guzelll; Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin eva mina'yi.

my_ittle cnm fotolariniza bayildimmm

sementa cnm hayirdir; sana neden yatak istirahati verdi doktor. cok gecmis olsunnn

ben iyiyim kizlar; bugun kontrolum vardi, nstmiz falan guzel cikti sukur; suyumuz da iyi.
cmr kontrol amacli tekrar detayliya gonderiyor doktorum. bi 15 gunumuz kaldi dedi doguma; sanirim 18'i gibi sez. olacak.
bakalim; cmr ne diyecekler

hepinizi optum cok cok

valla canım yaa zor taşıyorum artık:52: benim çok şükür bugüne kadar çok ağrım sancım olmadı. hafif adet sancısı gibi oluyor ara sıra. doktorum da zaten hiç ağrısız sancısız olmaz. hazırlayıcı ağrılar olacak tabi dedi. kasılmalarım oluyor arada. ama alıştım artık işte.senin de hazırlayıcı ağrılardır canım belki.
herkesler doğurdu valla. biz bekliyoruz bakalım:60:

kızlarrrr çok sancı çekiyorum dr.gidicez dua edin bana
duş alıcam çıkıcaz
unutmuşum bu kadar ağrılı olduğunu allahtan kısa sürüyor

Back