bizrazdan doktora gideceğim çok heyecanlıyım daha duymadım bebeğimin kalp atışlarını inşallah duyarım bana dua edin..bende hesaplattım bioritime gmre kız çıktı,çin takviminde erkek,rus takvimind kız hadi hayırlısı:)
Evet canım var.ve çokda rahat oluyorlar.
Bende aynı senin gibiydim , herşeyi bıraktım duyunca , ama bende haftada 1 veya 2 kere türk kahvesi içiyorum . dr. a sormadım ama bi arkadaşımın dr.u günde 1 içebilirsin demiş , oda biraz abartı geldi bana , senin dr. ne dedi ???
benim doktorum da sakınca görmedi hafta 3-4 içebilirsin dedi bana da ilginç geldi o yüzden sormuştum
Bende hala normal kıyafetlerimi giyiyorum ,almak istiyorum ama çok korkuyorum alırsamda bişi olursa diye , ama bu paanoyaları bırakmam lazım heralde((
valla canım belinin lastiğinde ilikler var bana ilikler bol gelince tuttum kıvırdım lastiği belimden düşmüyo üzerini kapatacak bir de tişört giyiyorum sorun kalmıyo kanvas tarzı oluyo ya kumaş gibi nasıl anlatayım acep ? yaz kış giyiliyo kumaşı yumuşak oluyocanım bende çok kiloluyum..alt kısmı oturuyo.ama popo kısmı eğilince açılcak gibi oluyo...kanvas tipi nasıl canım?
varrrr hem de çok güzeller ama birazcık pahalı pantolona 20 verdim tayta 40 vermek zor geliyohamile taytı varmı?
Kızlar selam,
bulantı için mükemmel bişey buldum. Seaband diye bişey, koluna takıyosun ve bulantın olmuyor artık.Hiçbir yan etkisi yok, doktorlar öneriyormuş. Ben aldım arkadaştan, taktım şimdi. Öğlen yemek yiyebildim. Şimdide iyi gibiyim ama etkisi git gide artıyormuş..
İnşallah tamamen geçer
başlamadılar canım 13. haftada başlayacaklarmış
ben kendi kendime alsam mı
bilmem şekersiz komposto nasıl olurince ince dilimle öyle ye ben öyle yapıyorum vallahi kurtarıcım oldu ayva
ademel canım 1 şubatta 2li test için randevumuz var sana zahmet ekleyebilir misin?
demirim kullanıcısından alıntı
doğum tarihim 14 haziran 1985
sat:27 kasım 2010
ilişki tam olarak bilememkle beraber 4-10 aralık arası
adet döngümde 32 şimdiden tşkler
gelen cvp:
kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 13 aralıkmış.sen 3 gün öncesinden hamiş kalmışsın.buna görede kız ihtimali yüksek
ben %90 kız olur diyorum.erkek olursa ben burdayım:))
haber ver cinsiyeti belli olunca olurmu
kızlar burdaki bi paylaşımdan şu bebeğin kesedeki konumuna göre olan bi hesaplama varmış
onu yaptırdım bu çıktı inş. doğrudur
bizrazdan doktora gideceğim çok heyecanlıyım daha duymadım bebeğimin kalp atışlarını inşallah duyarım bana dua edin..bende hesaplattım bioritime gmre kız çıktı,çin takviminde erkek,rus takvimind kız hadi hayırlısı:)
Benide listeye eklerseniz sevinirim..
sat 11 kasım tahmini doğum 18 ağustos 49 kiloyla hamile kaldım 51 kiloyumyaş 25
bilmem şekersiz komposto nasıl olurince ince dilimle öyle ye ben öyle yapıyorum vallahi kurtarıcım oldu ayva
ademel canım 1 şubatta 2li test için randevumuz var sana zahmet ekleyebilir misin?
ok
kötü olmuş ya, emel yok mu sana yardım edecek birileri..annen,kayınvaliden,kardeşin falan..cocuk olmasa sen idare edersin ama cocuk olunca zor işte..
annem var ama her gün çağıramıyorum yarın zaten ben işteyken oğlum bütün gün onunla olacak zaten
Kızlar selam,
bulantı için mükemmel bişey buldum. Seaband diye bişey, koluna takıyosun ve bulantın olmuyor artık.Hiçbir yan etkisi yok, doktorlar öneriyormuş. Ben aldım arkadaştan, taktım şimdi. Öğlen yemek yiyebildim. Şimdide iyi gibiyim ama etkisi git gide artıyormuş..
İnşallah tamamen geçer
aayy yemek yaparken kıymanın kokusundan kustum benim sesime oğlum uyandı anca topladım kendimi
şimdi çocuğa yemek hazırlamam lazım
aayy yemek yaparken kıymanın kokusundan kustum benim sesime oğlum uyandı anca topladım kendimi
şimdi çocuğa yemek hazırlamam lazım
demirim kullanıcısından alıntı
doğum tarihim 14 haziran 1985
sat:27 kasım 2010
ilişki tam olarak bilememkle beraber 4-10 aralık arası
adet döngümde 32 şimdiden tşkler
gelen cvp:
kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 13 aralıkmış.sen 3 gün öncesinden hamiş kalmışsın.buna görede kız ihtimali yüksek
ben %90 kız olur diyorum.erkek olursa ben burdayım:))
haber ver cinsiyeti belli olunca olurmu
kızlar burdaki bi paylaşımdan şu bebeğin kesedeki konumuna göre olan bi hesaplama varmış
onu yaptırdım bu çıktı inş. doğrudur
valla arkadaşlarımızın ilgisizliği canım
kimseyi silmek istemem hatta beni sil diye yazan arkadaşlarımızı bile silemedim elim gitmiyo silmeye kalacaklar öyle
haa sadece bi arkadaş ben eylül annesi oldum dedi onu sildim onun haricinde bana mesaj atan herkes orada
canım bunu kim söyledi bende çok merak ediyorum.canim yaa,
cok zor gercekten,
ben hic yemek filan yapamiyorum artik :-( anca corba (yagsiz, ya da makarna gibi seyler yapabiliyorum.
Allahtan bu aralar esim aksamlari mesaide, yiyip geliyor, benim de zaten bisey yedigim yok, oyle idare ediyorum
aa cok ilginc, nerde yaptirdin bu hesaplamayi??
hadi hayirlisi.
o topigi ben de okumustum, sagda ise kiz, solda ise erkek diyordu,
benim bebisim kesenin sol alt kismindaydi 6+4. gun de.
ben kiz istiyorum allah'im gunah yazmasin ama. tabi once saglikli olsun.
ilk bebegim netice de , erkek de olabilir
canım bunu kim söyledi bende çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?