2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selmatem hayırlısı ile git gel canım.inşallah herşey yolundadaır ve duyarsın bebişinin kalp atışlarını.

hayırlı haberlerle gel canım...bioritime nerden hesaplıyosun canım?

Kızlar selam,
bulantı için mükemmel bişey buldum. Seaband diye bişey, koluna takıyosun ve bulantın olmuyor artık.Hiçbir yan etkisi yok, doktorlar öneriyormuş. Ben aldım arkadaştan, taktım şimdi. Öğlen yemek yiyebildim. Şimdide iyi gibiyim ama etkisi git gide artıyormuş..
İnşallah tamamen geçer

rustakvimi de neymiş hergün yeni birşey öğreniyorum
sağlıklı olsunlarda hepsi boş inş.herşey yolunda gider....

Benide listeye eklerseniz sevinirim..
sat 11 kasım tahmini doğum 18 ağustos 49 kiloyla hamile kaldım 51 kiloyum yaş 25

canım bende çok kiloluyum..alt kısmı oturuyo.ama popo kısmı eğilince açılcak gibi oluyo...kanvas tipi nasıl canım?
valla canım belinin lastiğinde ilikler var bana ilikler bol gelince tuttum kıvırdım lastiği belimden düşmüyo üzerini kapatacak bir de tişört giyiyorum sorun kalmıyo kanvas tarzı oluyo ya kumaş gibi nasıl anlatayım acep ? yaz kış giyiliyo kumaşı yumuşak oluyo
hamile taytı varmı?
varrrr hem de çok güzeller ama birazcık pahalı pantolona 20 verdim tayta 40 vermek zor geliyo
aaa bu çok ilginç ilkez duydummm:26:

seldacım iyi haberlerini bekliyoruz canım..

mügecim hadi hayırlısı,bakalım ne olacak cinsiyeti..Allah gönlüne göre versin inş.

benim de çine göre erkek,rusa göre kız, bana göre erkek :) bakalım bizde ne olacak durum :)

kötü olmuş ya, emel yok mu sana yardım edecek birileri..annen,kayınvaliden,kardeşin falan..cocuk olmasa sen idare edersin ama cocuk olunca zor işte..

kim yapıyo bu hesaplamayı ilginçmiş

rus takvimide neymiş yahu

Benide listeye eklerseniz sevinirim..
sat 11 kasım tahmini doğum 18 ağustos 49 kiloyla hamile kaldım 51 kiloyum yaş 25

ok

bendeki de psi band.bende başından beri takıodum.bulanttılarım oluyo ama kusma deecesine gelmiorum.bu bantın etkisi mi değil mi bilmiorum ama bulatısı şiddetli olan arkadaslar alabilirler.bi nebze de olsa hafifletebilir.

aayy yemek yaparken kıymanın kokusundan kustum benim sesime oğlum uyandı anca topladım kendimi
şimdi çocuğa yemek hazırlamam lazım

ben yemek yaparken eczaneeden aldığm maskeleri takıom iyi gelio.3 kat üstüste takarsan hiç koku almıosun tawsiye ederm...

aayy yemek yaparken kıymanın kokusundan kustum benim sesime oğlum uyandı anca topladım kendimi
şimdi çocuğa yemek hazırlamam lazım

canim yaa,
cok zor gercekten,
ben hic yemek filan yapamiyorum artik :-( anca corba (yagsiz, ya da makarna gibi seyler yapabiliyorum.
Allahtan bu aralar esim aksamlari mesaide, yiyip geliyor, benim de zaten bisey yedigim yok, oyle idare ediyorum

aa cok ilginc, nerde yaptirdin bu hesaplamayi??

hadi hayirlisi.

o topigi ben de okumustum, sagda ise kiz, solda ise erkek diyordu,
benim bebisim kesenin sol alt kismindaydi 6+4. gun de.
ben kiz istiyorum allah'im gunah yazmasin ama. tabi once saglikli olsun.
ilk bebegim netice de , erkek de olabilir

anladım canım galiba haklısın.eger kötü bir sebepten gelemiyorlarsada rabbim en kısa sürede versin insaallah

kızlaar uzun zamandır uğrayamadım topiğe kusuruma bakmayın umarım yokluğumda sorunlar çıkmamıştır...
dün muayene oldum bende bebişim büyümüş 1.5cm olmuş maşallah yavruma yaa
kalp atışlarıda yükselmiş 162 dedi dr...
güzel bi muayene gerçekleşti sorunumuz yok...
sizler nasılsınızz

canım bunu kim söyledi bende çok merak ediyorum.

Kılzar benim dr günde 1 tane maden suyu içmemi önerdi.çok faydalı kızımdada diğer dr önermişti.eğer içebilirseniz tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…