• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kesedeki durummu rahimdeki durummu? kesedeki durumla ilgili bişey demedi.sadece rahminin sağ taraında duruyor dedi dr.

kesedeki durum cnm
7-9 haftalar arasi kesenin saginda ise kz, solunda ise erkekmis (tabi bi tahmin)
varsa cnm ultrason fotografin ordan bi bak bakalim,

bu arada kizlar,
ultrason goruntulerini cd olarak aliyor musunuz siz

ADEMELL ben msj atıyorum canım özele 3 kez attım ama gelmedi galiba benide listede değiştir kalp atışlarını gördüm ben

selamlarrr
bayadır uğrayamadım umarım herkes iyidir bizde dün dr a gittik kalp atışlarını gördük ablam dpoleri açmadı gördük duymaya gerek yok dopler çokta sağlıklı değil ilk haftalarda dedi o yüzden duymadım ama pıtır pıtırdı maşallah:nazar::nazar:
bugünde öğrencilerimi akom a götürdüm şimdi evdeyim özel ders verip kızımı almaya gidicem
bu arada cinsiyet tahminleri ilginçmiş çnce sağlık tabi ama merakta ediyor insan:))

selamlarrr
bayadır uğrayamadım umarım herkes iyidir bizde dün dr a gittik kalp atışlarını gördük ablam dpoleri açmadı gördük duymaya gerek yok dopler çokta sağlıklı değil ilk haftalarda dedi o yüzden duymadım ama pıtır pıtırdı maşallah:nazar::nazar:
bugünde öğrencilerimi akom a götürdüm şimdi evdeyim özel ders verip kızımı almaya gidicem
bu arada cinsiyet tahminleri ilginçmiş çnce sağlık tabi ama merakta ediyor insan:))

esen cim hadi bakalım hayırlısı.pıt pıttt valla gümbür gümbür atıyor kalpler:))ahsenimi öp annesi benim için.

selamlarrr

benim doktorumda aynisini soyledi cnm,
dopplerle duyabilirsiniz ama o az da olsa zarar verebiliyor ilk donemde dedi.
biz de sadece gorduk cnm
ama ne ttali dimi pir pir yanip sonuyor:nazar:
bazen dusunuyorum, ne kadar buyuk bi hayat mucadelesi var su an icimizde, Allah bebegimize yardimci olsun, kuvvet versin, cabucak buyuyup serpilsin ins.

bu arada masallah fotodo kizinn cok tatliiiii
ben de bole komur gozlu bi kizim olsa istiyorum ama :97:
Allah'tan hayirlisi

esen cim hadi bakalım hayırlısı.pıt pıttt valla gümbür gümbür atıyor kalpler:))ahsenimi öp annesi benim için.
valla gümbür gümbür teyzesi sağlıkla gelirler inşallah kuzularımızz:nazar:
benim doktorumda aynisini soyledi cnm,
dopplerle duyabilirsiniz ama o az da olsa zarar verebiliyor ilk donemde dedi.
biz de sadece gorduk cnm
ama ne ttali dimi pir pir yanip sonuyor:nazar:
bazen dusunuyorum, ne kadar buyuk bi hayat mucadelesi var su an icimizde, Allah bebegimize yardimci olsun, kuvvet versin, cabucak buyuyup serpilsin ins.

bu arada masallah fotodo kizinn cok tatliiiii
ben de bole komur gozlu bi kizim olsa istiyorum ama :97:
Allah'tan hayirlisi

canım yaa Allah gönlüne göre versin inşallah o kalp atışları var ya muhteşem bişe hoş olayın kendi zaten başlı başına muhteşem bi olay
kızım için teşekkür ederiz teyzesi inşallah Allah gönlüne göre verir ama biraz cadıdır söylim:))))):9:

kalp atışlarını duydum hızlı hızlı atıodu bebeğimin kalbi.hesaplamalarıma göre bebek biraz önden gidiyor 9bitiyo yarın 10haftalık olacak.kalp atış hızını sordum söylemedi yaa acaba görüntülerin kenarında sayılar var oralarda yazıyormu ki...fad/p95die bişey var .kalp atışını bilen arkadaslar yazıyormu sizdede ultrason görüntülerinde merak ettim şimdi

valla gümbür gümbür teyzesi sağlıkla gelirler inşallah kuzularımızz:nazar:

canım yaa Allah gönlüne göre versin inşallah o kalp atışları var ya muhteşem bişe hoş olayın kendi zaten başlı başına muhteşem bi olay
kızım için teşekkür ederiz teyzesi inşallah Allah gönlüne göre verir ama biraz cadıdır söylim:))))):9:

amin cnm cok sagolll

kizlar nazli olur, hem de sevimli cadi olurlarrr :95:, olsunlar, deger

kızlar iyi akşamlar.ben kaçtım kıcemi alıp yemek yamam lazım:(( oyy yemek yemekk hergün aynı dert.

bendemi bi gariplik var???herkes mide bulantılarından falan bahsediyo....bende tıkkk yok..yani olmasın tabide nebiliyim kafama takılıyo

Back
X