2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz ama çok doğum olduğunu anladım... Allah herkesin evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin... doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum....

evetttt... 29 temmuz da kızım Gökçe 49 cm ve 3.400 kg olarak sabah 10.20 'de genel anestezi- sezeryanla dünyaya geldi... çok şükür sağlıklı doğdu ancak şu an sarılıkla uğraşıyoruz... düzenli olarak topuk kanı alınıyor... sütüm 3. gün olmasına rağmen yok ama mama takviyesi yapıyoruz... şimdilik bizden bu kadar... malum fazla kalamıyorum...:))))

günaydinnn...

dogum yapanlara yetismek o kadar zor oldu ki :) agustos annelerinin cogu oldu temmuz annesi bütün anneleri tebrik ediyorum ve bebislere diyorumm. sulesliii ne yapti acaba??? numarasi var bende ama aramak icin erken midir ki:26:

bu kadar soguk bi havada bile her gece su gibi terlemeyi nasil basarabildigimi anlamis degilim ki normalde cooook üsüyen biriyim ben. burda hava sicakligi bi haftadan fazladir 15 derece falan ve yine de geceleri su icinde kalkiyorum her seferinde de suyum geldi diye panikliyorum babamiz hala uyuyo dün gece 3 e kadar tv seyretti tabi kalkamiyo kizimda acikti biseyler atistirmam lazim. ugrariz gene

doğum yapan herkese;
Allah bebişlerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah...Bizim daha çok var günler geçmek bilmiyor sıcak zaten ayrı bi dert....

ayyyyy yiuppooooooo. masallah kizina canim. merak etme sutunde gelir sen denemeye devam et. sarilik zaten yeni dogan her bebekte oluyor ama o normal sarilik gibi deilmis baska biseymis. bendede olmus geciyormus merak etme ondan. opuyorum ikinizideee tekrardan masallah bebisine. allah anali babali buyutsun..

hahaha dimi temmuz annesi oldular. ayy aylar once konustugumuzda bole biseyi tahmin edermiydik. bu arada benimkide uyuyor. dun gene gelir gelmez ezel izlemeye basladi gecte yatti. biraz once kaldirdim ilgilen benle diye gene uyumus. aman napiim:))

:))) ezel bildigimiz ezel mi??? benimki türk dizilerinden nefret ediyo alerjisi var sanki sürekli alman kanallari izliyoruz hele 2. dünya savasi belgesellerinden icime fenalik geldi. sanki bi türkle degilde almanla evliymisim gibi hissediyorum :) valla ben kahvaltimi yaptim bundan sonra kalkarsa da kendi basinin caresine baksin :)))

bu arada faceten yazicagima burdan yaziyim. hani dedim ya ilk dogduklarinda cirkin oluyolar diye dün gece anneme de demistim o da bana kargaya yavrusu kuzgun görünür demisti :) ama ben yine de dogum aninda cekilen fotograflara bakinca icim bi tuhaf oluyo üstleri beyaz falan burus burus. kendi bebegimi öyle görünce ne hissederim bilmiyorum. esime gösteriyorum o fotograflari bana böyle seyler gösterme diyoo kötü oluyomus bi de doguma giricem diyo bayilmazsa iyidir :))

valla bende turkiyedemiyim yunanistandamiyim bilmiyorum. her kanalda 9 da basliyor turk dizileri. bi kanalda ezel, bi kanalda menekse ile halil, birinde dudaktan kalbe, birinde aci hayat bide kaciranlar icin mi daha once mi ne dvdlerini veriyorlar. bizde dvdlerini aliyoruz. ev turk dizisi serisi doldu. ama o ezeli seviyor daha cok. kendi konsere gidicek bana tembih veriyor git al unutma ezeli diye. ayy dur sarj bitiyo yazicam

ilginc aslinda turk dizilerinin cekim kalitesi falan cok daha iyi. hemde hepsinde salak salak hikayelerde yok. bence ezel cok basarili mesela. alman dizilerini hic bilmiyorum ama.

bizimkide kalkti on saattir dusta. artik bugun gene oturur ezel izletir bize. yaa burda pazar heryer kapali bende pazar sendromu oluyor. alinacak edilecek seyler var ama oturuyoruz acik biyer yokki en cok pazarlari ozluorum tryi.

yaa bana garip gelmiyor bebislerde. zaten ilk dogduklarinda hepsi ayni. yaa isallah bizim bebegimiz esime benzemez heheh. benzersede bebekligine benzesin. mesela o cok esmer isallah bizim bebis beyaz olur. burnu benzemesin. yani ona bitek boyu ve fizigi benzesin yeter:))) hihi

herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrr...
kızlar gece varyaa son zamanların en güzel uykusunu çekmişimmm maşallah tütütüt....saat 9.30a kadar uyuduk valla kuzum arada yokladı gerçi beni ama...sanırım bünyem yarın için hazırlık yapmam gerektiğini söylüyor...bugün annem gelecek...yarın için son hazırlıkları yapacağız...bakalım bu gece nasıl geçecek benim için...yarın bu saatlerde ne vaziyette olacağımmmmmmmmmm offffffffffffffff!

canım tebrik ederim...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin kuzunun...sarılık genelde %90 her bebişte görünüyor...bazıları çok hafif atlattığı için fark edilmiyormuş bile...endişeeeeee etme lütfen!

biz kaçtık şimdi...tembellik yapasım varrrrrr...mucuk:)

Dogum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün, adlarıyla yaşasınlar inşallah... Rabbim şu sıcaklarda bizide tez zamanda agrısız dertsiz tasasız kurtarsın :) 5 gündür geceleri oglumla konuşuyorum gel artık annem diye ... ama nafile aşşagı inecegine yukarı yukarı geliyor rahatı yerinde herhalde :))

canım bebek huyluda olsa huysuzda olsa gece mutlaka 3-4 kez kalkıyoruzçok şükür kızım geceleri ağlamıyor..biz kaldırıyoruz aç kalmasın diye..sadece son 2 gün gaz sancısı vardı ve kakasını yapamıoyrdu..biraz sorun yaşadık...ama dr. ilaç verdi çok şükür dün akşamdan beri rahat yine....Allah sanada kolay doğumlar naip etsin canım....

canım mama kaplarının rengi benimde öyle..belki herkese öyle göndermişlerdir...

canım benim bebeğinde gaz sancısı vardı ayrıca 2gün büyük tuvaletini yapamadı.karnı şişti...dr. bizede metsil verdi..bugün 3. gün çok şükür kakasını yaptı hemde 2 bezi doldurdu hatta banyoya poposunu yıkmaya götürürken yerlerede kaka yaptı ama çok rahatladı çok şükür

canım iyi olmana sevindim....kızınada maşallah nete arada girmeye çalış..merakta bırakma bizi

bende izliyodum ezeli ama benimki hic sevmiyo söylenip duruyo :) alman dizisi de yok ki hep amerikan dizilerini dublajlamislar ya da filmleri belgeselleri izliyo iste düsüncesiz insan :) ama sorsan benim almancam gelissin diye izlemem lazimmis...

bizde yazliktayken babam sagolsun bol bol yunan kanali izletir hic birimiz anlamiyoruz bi kendisi anliyo diye resmen cin iskencesi oluyo :)

burda da pazar günleri her yer kapali aynen bende cok özlüyorum tr yi. ekmek bile bi gün önceden alman lazim. taze ekmekle bi pazar kahvaltasi yapamiyo insan ne gicik.

:) aramizda kalsin bende esime ve onun tarafina benzemesini hic istemiyorum aynen bi boyu benzesin babasina diyorum bi de dudaklari :) bizimkinin dudaklari dolgun dolgun da

mgokberk canım tebrık ederım allah analı babalı buyutsun masallah bebişine inş sarılığıda hemen gecer canım gecmış olsun sütünde en yakın zamanda gelir canım merak etme

ya bunu bende merak ediyorum, bende bakınca içim bir kötü oluyor, kendi bebeğmi görünce hayal kırıklığına uğrr mıyım falan diye.... Arkadaşım yeni doğurdu ya ona sordum(bebeği şimdi gerçekten çok tatlı) o da hastanedeyken de sevmiştim ama şimdiki halini görünce acaba hastanedeyken nasıl sevmiştim bende şaşırıyorum kendime ama o zaman da tatlı gelmişti dedi...

aynı şeyi yaşıyoruz Gece 2.30 da kalktım resmen ateşler basıyor, camı açtım yağmur yağmış biraz oyalandım işte nette falan sonra yeniden yattım sabaha doğru ateş basması geçti bu sefer üşüdüm, yorgan aldım üzerime :) Bir de eşim ben uyuyamıyorum diye o da benimle kalkıyor, seni yalnız bırakmayayım diyor. Kalkmadan onunla anlaşma yapıyorum artık bak azıcık oturup geleceğim sen uyu ne olur diye :)

canım benim bebeğinde gaz sancısı vardı ayrıca 2gün büyük tuvaletini yapamadı.karnı şişti...dr. bizede metsil verdi..bugün 3. gün çok şükür kakasını yaptı hemde 2 bezi doldurdu hatta banyoya poposunu yıkmaya götürürken yerlerede kaka yaptı ama çok rahatladı çok şükür

he he heeeeee valla başka çocuk yapsa evde istemeyiz ama insan çocuğunun rahatladığını görünce her şeye razı.....Tatlı yavruşum o da gelse batırsa her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…