2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

babamiz daha yeni geliyo isten. biz cikiyoruz simdi. sulesliiii nin nosu bende var yarina kadar ses cikmazsa ariycam onu. kendinize ve bebislere iyi bakin kizlar

selamlarrr.yaa kızlar benim bugün ağrım sancım falan bööle saçma sapan şeylerim vardı. şimdi iyiyim ama ara ara sanki böyle iğne saplanııyor gibi oluyor alt tarafa.
bir de bugün aynada kendimi şööle bi süzeyim dedim aman Allah'ım sankim çatlıyorum.annemdeydim tüm günüm zehir oldu.şimdi eve geldim hemen koştum buraya baktım ki siz de çatlaklardan konuşmuşsunuz.yaa böyle yan tarafımda çok az şimdilik ama sanki böyle derim incelmiş de parlıyor gibi.yine isyan ettim.haftaya dicem doktora 2 haftaya doğsun ben 4 hafta bekleyemem dedim,ama sonra yine pişmanlık deli gibi.
Gaz problemi bende de var özellikle geceleri bazen utanıyorum kocişimden ama Allah'tan duymamış gibi yapıyo şimdilik bu kadar...

geçmişi okumak birzazcık güç :) malumunuz biteremedim de okumayı :)
anca fırsat buluyorum nete girmeye :)

kızımı perşembe günü 07.40 da doğurdum :)
sezeryanla ..3400 meleğim şükür ikimiz de iyiyiz..

ilk gün emme sorunu yaşadık yavaş yavaş çözüyoruz
ama göğüslerim yara oldu ama herşeye değer Allah hepinizi sağ salim kurtarsın

venüscm hayırlı olsun doğum gündaşlarımız

Kızlar herkese selam vakit bulup giremiyorum artık. Dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun.
Bizim emme problemimiz devam ediyor maalesef, kızım küçük meme ucu da olmayınca cekemiyo. Silimin göğüs ucu aldık; o biraz ise yaradı onla az da olsa emebildi. Mama takviyesi fln yapiyoruz ki ac kalıp sarılığı çıkmasın.
Sezeryan olacak arkadaslar ben dogum sonrası hic ağrı sizi çekmedim. İlk kaldırdıklarında tuvalete giderken zorlandım gercekten ama devam eden bir ağrıma fln olmadı. 2. Gün rahat yuruyebiliyorsunuz.
He bir de ben kullan at lohusa kulotlarini giyemedim, sıkı geldi bana, 2 tane hamile kilosu almıştım onları giydim rahat rahat, haberiniz olsun.
Benim gibi göğüs ucunuz yoksa hastaneye götürmek üzere avent silikon gogus ucu ve lansinoh göğüs ucu cikarici alıp çantanıza koyabilirsiniz.
Hastanede terleniyor gercekten ben fazladan 1-2 normal tshirt de koymuştum gece terleyince onları da kullandım.
Aklıma başka öneriler gelirse onları da yazarım.
Herkese kolay doğumlar...görüşürüz

Canım tebrikler.... Allah analı babalı büyütsün

Ya kızlar niye herkes sezaryan oluyor. Ben normal istiyorum ama bakıyorumda normal yapan yok...:26:

Canım önerilerin için sağol.
Kızın kaç kilo doğmuştu,, hatırlayamadım?

Birde lansinoh'un göğüs ucu çıkarıcı kremi farklı bişey mi? Şu 2 ay önce başladığımız krem mi?

Bu arada ben hiç lohusa kilotu almadım. Normal kullandığımın 1 beden büyüklerinden aldım o kadar. Almalımıyım yoksa?

masallah dogumlar pespese gelmis. dogum yapan annelerin gozu aydin. saglicakla buyutun bebislerinizi.
ben hamileligim boyunca, hic yorulmadigim kadar yoruldum su son 3gundur. azonce geldim eve, yigenim bugun yine bir ameliyat oldu, 3gunde 3 ameliyat dahada yapmalari lazimmis, yapmak zorundayiz yoksa kolunu kaybeder felan diyolar ay insallah hersey duzelir ya. annem gelince rahatliyicam diyodum, tam tersi oldu, ikide bir onun yanina gidiyorum ablamlarda kucuk yigenime baktigi icin, hamileligim boyunca araba surmedim, su 3 gundur masallah arabada dogurcam bebisimi. sinirlerimde bozuluyor, yoruliuyorumda ama bencillik yapip birsey diyemiyorum yigenim o durumdayken, birazdanda bebisimin yorganini, carsafini yikamistim onlari utuleyip sericem besige artik, bugun bacak aralarimdaki kemikler cok agriyordu yuruyemiyordum bile ama cok sukur simdi iyiyim, sadece yorgunum beyinen vede fiziken.

tansiyon yukselme sorunu oluyormus genelde. yaa ne biliyim bana basi cikarkenki aci dayanilmaz olabilir gibi geliyor. yaa bilmiyorum aslinda annelerimiz falan guzelce anlatmiyorki. heralde bi agri cektiler diye anlatiyorlar aman dayanilmaz diye. dusunuyorum benim annem igneden bile korkar. ben aksine severim. sanki onun cani benden daha kiymetli. ama o dogurmus. ne biliyim valla anlamadim.

varya tam yarim saattir gulmekten oldum yazdigina.butun depresyonum gecti. esim simdi geldi. bende kus gibi yaptim ama sora dayanamadim. ne yapiyorki esin adapazarinda??

esimden bir bomba daha gulmekten oldum yarim saattir. dedim bazen gogus ucu kucuk olabiliyormus bebek ememiyormus. oda aaa iyi en azindan seninkiler biberon gibi dedi komadayim yarim saattir:)))

esimden bir bomba daha gulmekten oldum yarim saattir. dedim bazen gogus ucu kucuk olabiliyormus bebek ememiyormus. oda aaa iyi en azindan seninkiler biberon gibi dedi komadayim yarim saattir:)))

Eğer öyleyse şanslısın canım... Rahatlıkla emer miniğin.

Benimki yok gibi bişey, bakalım nasıl emecek??

selam kizlarr,

gecmisi okuyamadan direkt daldim valla topige..

nasilsiniz?

ben iyiyim cok sukur. bugunku kontrolumuz iyi gecti. 3 haftalik fark hala var ama fark acilmiyor cok sukur. nst'lerimiz de guzel cikiyor..
doktor oyle boyle 36 haftaya geldik, bu cok iyi dedi.
artik bi korkumuz kalmadi dedi.

bir de spinal anesteziyi konustuk, doktorum epidurali cok tavsiye etti; normal anesteziye gore cok rahat dedi, sonraki agrilar cok daha az oluyor dedi, bebek hic narkoz almadan doguyor dedi, genel aneztezide elimizi ne kadar cabuk da tutsak bebege az da olsa narkoz geciyor dedi.

ben epidurel sez. olmaya karar verdim gibi;
siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Canım kaç kilo olmuş miniş? Bizde salı günü gidicez tekrar..

Bende epidural anestezi ile normal doğum istiyorum.

Sen normal mi yapıcan?

ya bence o zamanda göğüs uçları daha kolay tahriş oluyor, bende yara olmasından korkuyorum Benimde göğüs üçlarım çok belirgin ama bir o kadar da hassas ...

O zaman bence göğüs ucu al(tam adını bilmiyorum) ama arkadaşımda gördüm o olmadan bebek ememiyor, ememediği zaman da kızıp ağlıyor çok tatlı :)

Canım kremden aldım ama hala yok, biraz sertleşti sadece. Olmadı göğüs ucu alıcam artık...

Annemde aynı problemi yaşamış. Emzirirken zorlanmış.Birde yara olmuş çok fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…