• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişi okumak birzazcık güç :) malumunuz biteremedim de okumayı :)
anca fırsat buluyorum nete girmeye :)

kızımı perşembe günü 07.40 da doğurdum :)
sezeryanla ..3400 meleğim şükür ikimiz de iyiyiz..

ilk gün emme sorunu yaşadık yavaş yavaş çözüyoruz
ama göğüslerim yara oldu ama herşeye değer Allah hepinizi sağ salim kurtarsın

venüscm hayırlı olsun doğum gündaşlarımız:69:

ayy canım benim de aklım sendeydi tam sorucaktım sayflar hızlı ilerliyo göremedim herhalde dedim.. maşallahhh bebişine...
selam kizlarr,

gecmisi okuyamadan direkt daldim valla topige..

nasilsiniz?

ben iyiyim cok sukur. bugunku kontrolumuz iyi gecti. 3 haftalik fark hala var ama fark acilmiyor cok sukur. nst'lerimiz de guzel cikiyor..:nazar:
doktor oyle boyle 36 haftaya geldik, bu cok iyi dedi.
artik bi korkumuz kalmadi dedi.

bir de spinal anesteziyi konustuk, doktorum epidurali cok tavsiye etti; normal anesteziye gore cok rahat dedi, sonraki agrilar cok daha az oluyor dedi, bebek hic narkoz almadan doguyor dedi, genel aneztezide elimizi ne kadar cabuk da tutsak bebege az da olsa narkoz geciyor dedi.

ben epidurel sez. olmaya karar verdim gibi;
siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

çok sevindim tatlım. genel anestezi yada epidural olucam ben de doktor bna bıraktı. kararsız kalınca en iyisi anestesiz ile konuşman dedi. hastanede 2si de hazır oluyomuş. son anda bile değiştirebilirim fikrimi .. karar veremiyorum valla.. 9unda kontrolum 15inde doğum var.. şimdiden heyecan kapladı içimi..

[SUP][/SUP]
ya bence o zamanda göğüs uçları daha kolay tahriş oluyor, bende yara olmasından korkuyorum :( Benimde göğüs üçlarım çok belirgin ama bir o kadar da hassas ...

amaaan bi de bu dert var di mi.allah kolaylık versin. bi de benim sol göğüs ucum daha küçük gibi.

Ben geldiiiimmm...Biliyorum çok merakta bıraktım sizleri ama ancak girebildim;geçmişi okuyamadım başka kimler doğum yaptı bilmiyorum. Ben çarşamba günü 10:14te oğluşumu kucağıma aldım, 3230 gr-52 cm Tunahan'ımız. Sezeryan umduğum gibi olmadı çok gaz sancısı çektim,öleceğimi düşündüm ama oğlumu seyrederek sabır ettim. Hastanede size tavsiyem kendinizi iyi hissettiğiniz an ayağa kalkın beni 8 saat sonra kaldırdılar ve acayip şiştim o saate kadar. Ve kayısı suyu verdiler sürekli hazır mevye suyu daha da şişkinlik yaptı.Gazımı çıkardıktan sonra eve geldik daha rahat ettim 1 gece kaldık hastanede yani. İki gün sütüm gelmedi ama 3.gün geldi maşallah şimdi emiyor oğlum. Kısaca haber vereyim dedim detaylar sonra...
kızlar nasılsınız çok uzun zamandır giremiyodum internetim yok evde herkesler iyidir umarım bende dün gece saat 10 da bebişimi aldım kucağıma:nazar: ikimizde iyiyiz çok şükür sezeryan olduğum için sütüm gelemedi ona moralim bozuk:43: 3500 gr doğdu kızımız allah hepinizi sağsalim kurtarsın kızlar
lk gün emme sorunu yaşadık yavaş yavaş çözüyoruz

ne güsel yaaaaaaaaaaaaaa...bisürü doğum haberi aldık bugün...artık hepsi karışmaya başladı gerçekten..peşpeşe geliyor yavrular....
kızlar tebrik ederim hepinizi..gözünüz aydın...Allah analı babalı büyümelerini nasip etsin bebişlerinizinnnn:nazar::nazar::nazar:

yoktur merak etme ferah bi rüyaydı. Belki benim kızda seninkine eşlik eder bellimi olur:)
eheue belki de ..hadi bakalım...sağlıkla gelsinler inşallah:nazar::nazar::nazar:

İyi geceler kızlar, gecmisi yeni okuyabildim, ne çok dogum haber var dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah anali babali büyütmek nasip etsin annelerde tez zamanda toparlasınlar kendini.

vay beeeeeeeeeeee,toplamda 23 annemiz olmuş...Ağst.anneleri de hızlı çıktı bayaaaaaa...
ayy ben de heyecanlardayım fenaaaaa...benden önce doğuran olcek mi acaba? offffffffffff acaba bu akşam uyumasam da yarın gece bayılsam mı eheuehe...eşim sakinleştirmeye çalışıo beni ama ne faydaaaaaaaaaa:18::18::18:

huhuhu cicişler nasılsınız
ben perşembe akşamından beri giremedim sizlerede demiştim ya ablam gelecek cumada temizlik var diye bu akşam temizlik anca bitti kadında almıştım ama ev dev 170m olunca sil temizle yıka ütüle bitmiyo ben bile bişi yapmadım pek kolaylar haricinde ama ayaklar benim dünden beri fena şiş inermi bilmiyorum...
dr a gittik az önce geldik dr umuz sezeryan yapalım riske atmayalım dedi 39da alırız dedi ama tarih kesinleştirmedik...
bebeğimizin kafası artık iyice aşağıda olduğu için yüzünü göremedik ayak parmaklarını gördük ısırasım geldi
kilomuza gelince 2850 boyumuzda 49.5cm
herşeyimiz normalinden ilerliyo...nst ye bağlandık ondada ufak bi sancı çıktı ama devamı gelmediğinden dr korkmayın dedi öyle şimdilik...
3günlük geçmiş beni bekliyo bi okuyayım....

forumda bile kaç doğum oldu bugün, düşünsenize dünyada her saniye doğum oluyor ne ilginç değil mi :)

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar olurlar inşallah...

Artık uyuyayım ben, zaten bugünlerde bir yorgunum, bir yorgunum sormayın... Hepinize iyi geceler...

bilg.başında oyunumu oynadım...uykum geldi inanamıyorummmmmmmm..oleyyyyyyyyyyyy...:32::32::32:
hadi ben de kaçtım...öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrrr...iyi gecelerrrrrrrrrrrrr:9:

offf burası öyle sıcak ki uyuyamıyorum :( eşim çok rahat uyuyabiliyor sanırım bu akşam bende sorun var :( Yanıyorum resmen...

Gunaydin kizlaaar bende uyku gene kacti :(( sicak ter :()Dun keyifli bi gundu dogumdan once son heralde :)) bu gezmeler kuzum icin dagitilacak drajeleri aldk hani kutulara koyulacak sonra bogazda muhtesem manzara esliginde yemek sonra eve geldik aksam yuruyusu biraz anakiz dedikodusu sonra kizkardesimi tavlada yenmenin keyfi :)))) sonra dogum-hastane hazirliklarinin son rutuslar hersey tamam kuzumnne zaman isterse gelebilir artik ;))) hersey tamam :)))Gecmisi okudum da dun sabahtan aksama ne cok yazmissiniz ya oku oku bitmedi :)))Yigitefe venus geremy cigdemduru gozunuz aydin gecmis olsun allah anali babali buyutur insallah.Sementa cim dinlen bisiciklernolmaz allahtan anneni getirdin :))Sulesssliii anaciiim daha yeni haber aldik senden iyisin diye one doguruyorum diosun allahim berrak ve senin hakkinda hayirlisini versin ...Cerenimi ve sdhkn masallah bebislerinize eminim alisacaklardir emmeye.Gordugum kadari ile tum sezeryanlarda emmeme olayi yasandi :(

varya tam yarim saattir gulmekten oldum yazdigina.butun depresyonum gecti. esim simdi geldi. bende kus gibi yaptim ama sora dayanamadim. ne yapiyorki esin adapazarinda??

Çalıştığı fırmaya ait bir makina kurulumu var. Erken gitti işi bitirip döneyim diye ama adamlar hiçbir hazırlık yapmamış. Kaldıda kaldı.Senden sonra konuştuk pazartesi gelebilmek için pazarda çalıştıracak adamları. Büyük ihtimalle gelir...Yani ne demişler beteri beteri var....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sukurrr canim benim hayirlisi ile dogum olmus. saglikla allah anali babali buyutsun. ayyy kiyamam nasil tatlidir simdi. butun stresslerimiz unutuldu bi anda dimi gorunce onlari. koy koy foto neyin herbisi koy meraktayiz. cok sevindim valla yaa cidden annem bile soruyordu seni. hiihih geldi minigin

yaaaaaaaaaaaaaaaaa darısı s enin başına rtık :)) çok şükür bebk iyi şimdilik ama süt yok.mama veriyoruz mecbur.bebeğin topuğundan kan aldılar.çok ağladım baya stres ldum herald e bunlardan..çok tatlı ama :)) annene çok slm cnm..öpüyorum onu..

canım Allah analı babalı büyütsün. 1 gün önce gelmiş oğlun:emir_bebek::emir_bebek:

sağol cnm..:))

zorlu bi dönemin ardindan gelen mutlulukkk :) canim tebrik ederim seni hamileligin boyunca cok cektin ama degdi di mi :) minik bebegini kucagina alinca hepsi unutulup gitmistir. :nazar::nazar::nazar::nazar: diyim ben minik prense.

evet yaa...çok şeker bide süütüm olsa tam olacak..

Cok faydali, tesekkurler

Sagol canim, bunu da deneyeyim.

Gozunuzaydin, saglikla mutlulukla buyutun bebisinizi...

sağol cnm..

sulesli iyi olmana çok sevindim maaşallah bebişine de baya toparlamış.
venüs canım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlık huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

kızlar ben bugün eşimle gezmeye yemeğe falan gittik sonra alışverişe ve çook yoruldum ayrıca çok çok fazla akıntım var offf yaaa umarım bişeycik olmaz

sağol cnm..

ayyyy ben de yaşadım bak şimdi o heyecanı...zaten az kalmış doğumuma...eheueheu:)
canım tebrik ederim..gözünüz aydın...Bebişin analı babalı büyüsün,hayırlı bir evlat olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

sıra send e bakalım hadi hayırlısı...:))

venüs ve yiğitefe bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

sağol cnm

Merhaba kızlar,
yiğitefe ve venüs bebişleriniz sağlıkla gelmiş. Maşallah:nazar:
Allah analı babalı büyütsün....

Kızlar hava çok sıcak, iyiki klima var. Yoksa baygınlık geçirir insan...

sağol cnm..o sıcakları hastanede çekmek daha zor valla.klimayı bile açamıyosun bebek üşür diye..

Ben geldiiiimmm...Biliyorum çok merakta bıraktım sizleri ama ancak girebildim;geçmişi okuyamadım başka kimler doğum yaptı bilmiyorum. Ben çarşamba günü 10:14te oğluşumu kucağıma aldım, 3230 gr-52 cm Tunahan'ımız. Sezeryan umduğum gibi olmadı çok gaz sancısı çektim,öleceğimi düşündüm ama oğlumu seyrederek sabır ettim. Hastanede size tavsiyem kendinizi iyi hissettiğiniz an ayağa kalkın beni 8 saat sonra kaldırdılar ve acayip şiştim o saate kadar. Ve kayısı suyu verdiler sürekli hazır mevye suyu daha da şişkinlik yaptı.Gazımı çıkardıktan sonra eve geldik daha rahat ettim 1 gece kaldık hastanede yani. İki gün sütüm gelmedi ama 3.gün geldi maşallah şimdi emiyor oğlum. Kısaca haber vereyim dedim detaylar sonra...

tebrik ederim cnm..sendemi sezaryan oluştun.benim 4. gün bitecek hala süt yok ya..özel bişi yaptın mı? ben sıcak duş,humana çayı ,incir falan yapıyorum ama yok.:( pompayla sağıyorum bir iki damla su çıkıyor başka yok.göğüslerim mahvoldu.bi önerin varsa özele yazarmısın cnm.geçmişi göremiyorumda..

lemon-tree çok geçmiş olsun canım.. üstüste gelmiş sıkıntılar.. aman kendini germe ... yeğeninin ameliyatı çok iyi geçer, hemen toparlanır inş., ev meselesi de kısmet.. bizde ev almaya yeltenmiştik. eksper sorun çıkarmıştı kredi çekemdik. daha hayırlı oldu bizim için o zaman fazla kredi dolayısıyla fzla faiz ödeyecektik. erteledik biz de. inşallah ilerde daha iyi koşullarda daha iyi ev alırsınız..

sementacımcanım dinlen güzelce vaktinde gelicek annesi korkma sen..

venüs, geremy,nazsem,yiğitefeve doğum yapan diğer arkadaşlar maşallah bebişlerinize allah analı bablı büyütsün.. darısı hepimizin başına ...

suleslii canım dualrım seninle bu sancı meselesinden anlamıyorum ben ama duştan sonra geçmezse doktora gidin bence doğum başlamış olabilir.

sağol cnm..

venus43,yigitefe,nazsem,geremy
kızlar gözünüzaydın hayırlı olsun.maşallah bebişlerinize:nazar: darısı başımıza :52:

canım dualarımız seninle. hadi güzel haberlerle gel inşallah.

sağol cnm..

ilk gün emme sorunu yaşadık yavaş yavaş çözüyoruz

sağol cnm..evet hippyle olcaz derken senle olduk..cnm peki senin sütün geldi mi?bende hala yok çok üzülüyorum...

ayy canım benim de aklım sendeydi tam sorucaktım sayflar hızlı ilerliyo göremedim herhalde dedim.. maşallahhh bebişine...

çok sevindim tatlım. genel anestezi yada epidural olucam ben de doktor bna bıraktı. kararsız kalınca en iyisi anestesiz ile konuşman dedi. hastanede 2si de hazır oluyomuş. son anda bile değiştirebilirim fikrimi .. karar veremiyorum valla.. 9unda kontrolum 15inde doğum var.. şimdiden heyecan kapladı içimi..

cnm benim doktorum dedi ki, epidurelde anestezinin el tecrubesi cok onemliymis; benim dogum yapacagim hast.de 2 tane anestezist varmis, onlara cok guveniyorum bu isi cok iyi yapiyorlar dedi, zaten onlar hast. olmadan dogum olursa epidurel yaptirmiyorum dedi.

bir de muayenehane de kontrole gelen dogum yapmis bi bayan vardi, epidurel olmus, o kadar rahatti ki dedi; ayni normal dogum gibi bebegimin karnimdan cekip cikarilisini bile hissettim dedi, hic agr,m sizim da olmadi dedi.

benim doktorum da karari bana birakti cnm, ben de bi iyice dusunup tasinayim bakalim

günaydın kızlar dünden beri amma çok doğum yapan olmuş maaşallah annelerimize hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla büyütün inşallah. darısı biz gün sayanlara... bu arada bugün ramazan başlıyor hepimiz için hayırlı olsun dualrımız kabul olsun inşallah. doğum ypacaklara da kolay doğumlar ağrısız sancısız bir doğum diliyorum

Gunaaaaaydin kizlaaar Yeni uyandim yatakta mayisiyorum ama her yerim agriyor valla kalcam sirtim belim tum kemiklerim esim diyorki dogum yakin heralde Bilmiyoruz tabii ama dayak yemis gibiym suanda :(Dogum yapanlari duydukcaa ne guzel aayyy diyorum ama bir taraftanda korktugum icin daha gelmese dogum diyorum ;( ufff iki ucu sallamali (!) degnek :))) uyurken sagdan sola donmek bir dert zaten bana het kimildamada uyanyorum bunlar gecsin tabii de bilmiyorum iste kafa karisik ;)))

vay beeeeeeeeeeee,toplamda 23 annemiz olmuş...Ağst.anneleri de hızlı çıktı bayaaaaaa...
ayy ben de heyecanlardayım fenaaaaa...benden önce doğuran olcek mi acaba? offffffffffff acaba bu akşam uyumasam da yarın gece bayılsam mı eheuehe...eşim sakinleştirmeye çalışıo beni ama ne faydaaaaaaaaaa:18::18::18:

hihiiii yahu yapma heyecan. hemen kisacik zamanda alican bebisini kucagina. ben napiyim jnmjm. senle ayni gun hastaneye yaticam en az 20 saatte dogurabilicem:))) ama su uyku durumu nasil olucak bende meraktayim. bana o incelticiyi yaptiktan sonra uyu diyorlar. nasil uyuyacagim yahu.

huhuhu cicişler nasılsınız
ben perşembe akşamından beri giremedim sizlerede demiştim ya ablam gelecek cumada temizlik var diye bu akşam temizlik anca bitti kadında almıştım ama ev dev 170m olunca sil temizle yıka ütüle bitmiyo ben bile bişi yapmadım pek kolaylar haricinde ama ayaklar benim dünden beri fena şiş inermi bilmiyorum...
dr a gittik az önce geldik dr umuz sezeryan yapalım riske atmayalım dedi 39da alırız dedi ama tarih kesinleştirmedik...
bebeğimizin kafası artık iyice aşağıda olduğu için yüzünü göremedik ayak parmaklarını gördük ısırasım geldi
kilomuza gelince 2850 boyumuzda 49.5cm
herşeyimiz normalinden ilerliyo...nst ye bağlandık ondada ufak bi sancı çıktı ama devamı gelmediğinden dr korkmayın dedi öyle şimdilik...
3günlük geçmiş beni bekliyo bi okuyayım....

aman merak etme temizlik durumlari bitmiyor zaten. ne hali var ne bisey 2 gun once kadin geldi bugun ev ayni oldu. esimle yasamak cok zor ozel bi yetenegi var evi batirma konusunda.

Çalıştığı fırmaya ait bir makina kurulumu var. Erken gitti işi bitirip döneyim diye ama adamlar hiçbir hazırlık yapmamış. Kaldıda kaldı.Senden sonra konuştuk pazartesi gelebilmek için pazarda çalıştıracak adamları. Büyük ihtimalle gelir...Yani ne demişler beteri beteri var....

gelir canim gelir. is ama napalim. bende dun kayinvalideme sikayet ediyordum kadin dedi calisiyor iste daha cok olsun konseri ne diye sikayet ediyorsun. hakli aslinda kadin. ama bizde bu donemde hassas oluoruz iste

Back