Ben geldiiiimmm...Biliyorum çok merakta bıraktım sizleri ama ancak girebildim;geçmişi okuyamadım başka kimler doğum yaptı bilmiyorum. Ben çarşamba günü 10:14te oğluşumu kucağıma aldım, 3230 gr-52 cm Tunahan'ımız. Sezeryan umduğum gibi olmadı çok gaz sancısı çektim,öleceğimi düşündüm ama oğlumu seyrederek sabır ettim. Hastanede size tavsiyem kendinizi iyi hissettiğiniz an ayağa kalkın beni 8 saat sonra kaldırdılar ve acayip şiştim o saate kadar. Ve kayısı suyu verdiler sürekli hazır mevye suyu daha da şişkinlik yaptı.Gazımı çıkardıktan sonra eve geldik daha rahat ettim 1 gece kaldık hastanede yani. İki gün sütüm gelmedi ama 3.gün geldi maşallah şimdi emiyor oğlum. Kısaca haber vereyim dedim detaylar sonra...
kızlar nasılsınız çok uzun zamandır giremiyodum internetim yok evde herkesler iyidir umarım bende dün gece saat 10 da bebişimi aldım kucağımaikimizde iyiyiz çok şükür sezeryan olduğum için sütüm gelemedi ona moralim bozuk 3500 gr doğdu kızımız allah hepinizi sağsalim kurtarsın kızlar
kızlar nasılsınız çok uzun zamandır giremiyodum internetim yok evde herkesler iyidir umarım bende dün gece saat 10 da bebişimi aldım kucağımaikimizde iyiyiz çok şükür sezeryan olduğum için sütüm gelemedi ona moralim bozuk 3500 gr doğdu kızımız allah hepinizi sağsalim kurtarsın kızlar
Allah analı babalı büyütsün
bugün 5. doğum haberi bu:))) herkes peşpeşe doğuruyo
he he doğru valla :) bende tam eşime bende doğum yapmak istiyorum diyordum ama daha 1 ay var ühüü ühüüü hüüüGeç olsun güç olmasın :)
bende burda doğum haberlerini okudukça baya hevesleniyorum sonra da yok yok biraz daha beklesin diyorum:)))
bizimde 13 günümüz kaldı
Hmm sezeryan mı olacak?? Bizim 1 ay da olabilir, 6 hafta dabelirsiz yani...
ya böyle bile bile normal doguma gitmek nasil bisey bilmiyorum ama bende de hem büyük bi merak var hemde basima geliceklerin korkusu. epidurali benim dogum yapicagim hastanede 4-5 cm acilmadan sonra yapicaklarini söylemislerdi. o 4-5 cme kadar agrilar ne düzeyde olur bilemiyorum tabi. ya ben sancidan cok aslinda bebegin cikicagi andan cok korkuyorum onun oradan nasil cikicagini düsünmek carpintiya neden oluyo bende
açıklık 3cm olduktan sonra epidural yapılabiliyor diye anlatmışlardı bize. Bence pek düşünme ne olacak nasıl olacak diye... Yanına kendini iyi hissettirecek oyalayacak şeyler alabilirsin, belki müzik bile dinlemene izin verebilirler... Belki mumlar... Burada her şeye izin var hayal gücünüzü kulllanın dediler...
ben hic bilmiorum ne zaman epidural yapilacak. sanirim ben artik dayanamiorum dedigimde. zaten bebegin kafasi gozukene kadar dogumhaneye almiolar burda odada oluyorsun. artik oyalarim isallah kendimi bisile.
zaten epidural falan hep odada yapilacak dogumhaneye ancak saci gozukunce aliolarmis. heralde herseye izin olur. ama fotocu almiolar ya iceri dogumhaneye o cok kotu.
ben hic bilmiorum ne zaman epidural yapilacak. sanirim ben artik dayanamiorum dedigimde. zaten bebegin kafasi gozukene kadar dogumhaneye almiolar burda odada oluyorsun. artik oyalarim isallah kendimi bisile.
zaten epidural falan hep odada yapilacak dogumhaneye ancak saci gozukunce aliolarmis. heralde herseye izin olur. ama fotocu almiolar ya iceri dogumhaneye o cok kotu.
hmmm annen girebiliyor mu doğuma? burada 2 kişi girebiliyor doğuma o yüzden sordum
hmmm annen girebiliyor mu doğuma? burada 2 kişi girebiliyor doğuma o yüzden sordum
bende daha epiduale kesin karar vermedim. dogum aninda vericem karari dayanamayip yapin dersem yapicaklar. burda da tamamen acilma olunca aliyolar dogumhaneye. ayyyy icim bi tuhaf oluyo düsündükce
burda da 2 kisi aliyolarmis doguma. annem gelmeden dogar mi bilmyiorum ama geldikten sonra dogarsa da kardesim disarda yanliz kalicak dil de bilmiyo hem annem dayanamaz sanirim dogumda disimizi cekerlerken bile aglardi :)
ayyyyyyyy hadi yaa,hayırdır...ters bişi yoktu dimi?:18::18::18:
zaten streslerdeyimmmmmmmmmmm...
bende daha epiduale kesin karar vermedim. dogum aninda vericem karari dayanamayip yapin dersem yapicaklar. burda da tamamen acilma olunca aliyolar dogumhaneye. ayyyy icim bi tuhaf oluyo düsündükce
burda da 2 kisi aliyolarmis doguma. annem gelmeden dogar mi bilmyiorum ama geldikten sonra dogarsa da kardesim disarda yanliz kalicak dil de bilmiyo hem annem dayanamaz sanirim dogumda disimizi cekerlerken bile aglardi :)
hahaha kiz koptum annem dogum suresince hastanede bile olmak istemiyor korktugu icin. o evde kalicak dogumdan sonra gelicek. doguma dedigim gibi saci gozukunce aliyorlar dogumhaneye o zamana kadar odadasin isteyen gelebiliyor. ama dogumhaneye esimi bile alicaklarmi bilmiyorum sormayi unuttum.
ya ben yaptiririm heralde. bebegin kafasi cikarkenki acidan cok korkuorum.
ya bende bunu anlamıyorum, hem korkmayın falan diyor anneler, hemde doğum anı gelince bizden fazla korkuyorlar... Arkadaşımın annesi sakinleştirici alarak girdi doğuma, doğumdan 6 saat sonra (toplamda sanırım 20 saat sonra) ilaç hala etkiliydi :) böyle olunca korkmalı mıyım diye düşünmeden edemiyorum ama hemen boşveeeer bakalım yaşayıp göreceğim diye avutuyorum kendimi. hala doğum çantası hazır değil, doğuma götürmem gereken evraklar kimbilir nerede... sanki hiçbirşeyim hazır olmazsa doğum da olmayacakmış gibi rahatım :) ama bir taraftan da gelsin istiyorum :) ne büyük çelişki...
ya ben yaptiririm heralde. bebegin kafasi cikarkenki acidan cok korkuorum.
ya bende bunu anlamıyorum, hem korkmayın falan diyor anneler, hemde doğum anı gelince bizden fazla korkuyorlar... Arkadaşımın annesi sakinleştirici alarak girdi doğuma, doğumdan 6 saat sonra (toplamda sanırım 20 saat sonra) ilaç hala etkiliydi :) böyle olunca korkmalı mıyım diye düşünmeden edemiyorum ama hemen boşveeeer bakalım yaşayıp göreceğim diye avutuyorum kendimi. hala doğum çantası hazır değil, doğuma götürmem gereken evraklar kimbilir nerede... sanki hiçbirşeyim hazır olmazsa doğum da olmayacakmış gibi rahatım :) ama bir taraftan da gelsin istiyorum :) ne büyük çelişki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?