2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tebrikler.... Maşallah kuzulara

Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı...

Allah analı babalı büyütsün
bugün 5. doğum haberi bu:))) herkes peşpeşe doğuruyo

he he doğru valla :) bende tam eşime bende doğum yapmak istiyorum diyordum ama daha 1 ay var ühüü ühüüü hüüü Geç olsun güç olmasın :)

bende burda doğum haberlerini okudukça baya hevesleniyorum sonra da yok yok biraz daha beklesin diyorum:)))
bizimde 13 günümüz kaldı

çiğdemdurucum allah analı babalı büyütsün maşallahh..

kızlarrr çookkkkkk sıcak durduğum yerde terliyorummm piştimmmm yavvvvvvvvvv..

buarada bugün bebek şekeri, kapısüsü, sepeti şipariş ettim.. uğraşcak pek bişey kalmadı gibi...

ben hic bilmiorum ne zaman epidural yapilacak. sanirim ben artik dayanamiorum dedigimde. zaten bebegin kafasi gozukene kadar dogumhaneye almiolar burda odada oluyorsun. artik oyalarim isallah kendimi bisile.

zaten epidural falan hep odada yapilacak dogumhaneye ancak saci gozukunce aliolarmis. heralde herseye izin olur. ama fotocu almiolar ya iceri dogumhaneye o cok kotu.

canım hayırlı olsun tebrik ederim. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

hmmm annen girebiliyor mu doğuma? burada 2 kişi girebiliyor doğuma o yüzden sordum

bende daha epiduale kesin karar vermedim. dogum aninda vericem karari dayanamayip yapin dersem yapicaklar. burda da tamamen acilma olunca aliyolar dogumhaneye. ayyyy icim bi tuhaf oluyo düsündükce

hmmm annen girebiliyor mu doğuma? burada 2 kişi girebiliyor doğuma o yüzden sordum

burda da 2 kisi aliyolarmis doguma. annem gelmeden dogar mi bilmyiorum ama geldikten sonra dogarsa da kardesim disarda yanliz kalicak dil de bilmiyo hem annem dayanamaz sanirim dogumda disimizi cekerlerken bile aglardi :)

hahaha kiz koptum annem dogum suresince hastanede bile olmak istemiyor korktugu icin. o evde kalicak dogumdan sonra gelicek. doguma dedigim gibi saci gozukunce aliyorlar dogumhaneye o zamana kadar odadasin isteyen gelebiliyor. ama dogumhaneye esimi bile alicaklarmi bilmiyorum sormayi unuttum.

ya ben yaptiririm heralde. bebegin kafasi cikarkenki acidan cok korkuorum.

ya bende bunu anlamıyorum, hem korkmayın falan diyor anneler, hemde doğum anı gelince bizden fazla korkuyorlar... Arkadaşımın annesi sakinleştirici alarak girdi doğuma, doğumdan 6 saat sonra (toplamda sanırım 20 saat sonra) ilaç hala etkiliydi :) böyle olunca korkmalı mıyım diye düşünmeden edemiyorum ama hemen boşveeeer bakalım yaşayıp göreceğim diye avutuyorum kendimi. hala doğum çantası hazır değil, doğuma götürmem gereken evraklar kimbilir nerede... sanki hiçbirşeyim hazır olmazsa doğum da olmayacakmış gibi rahatım :) ama bir taraftan da gelsin istiyorum :) ne büyük çelişki...

Ben ALlah'ın da izniyle dayanamayacağımız bir acı çekeceğimize inanmıyorum. Zaten dayanamayacağımız kadar büyük bir acı olsa vücut kendini korumaya alır ve bayılılrız ya da şoka gireriz... bütün bunlar yaşanmadığına göre çoook acıyor ama dayanabiliyor demek ki... bana ne önerirlerse onu yapacağım :)

valla benim annem hic korkma demedi. gayet kucuklugumden beri psikolojik baskisi ile beni dogumdan ole bir korkuttuki. ama annemin gelmemesi dogum korkusundan degil. o herseyden korkuyor. lisedeyken bi ara dusup bayilmistim ambulans geldi beni hastaneye goturuolar annem sirenleri kapattirdi korkuyorum diye. kucukkende cok pimpirikli oldugu icin beni sokaga baska cocuklarla oynamaya cikartmamis zaten.

ya bende en cok ondan korkuyorum ya. hamile olmadan önce bazi fotograflar görmüstüm tam o ani cektikleri simdi aklima geliyolar da nasil olucak hic bilmiyorum ama sezeryandan da cok korkuyorum böyle kalsin diyorum bazen esime o da olduuu diyo :)

evet bana da annem korkma falan diyo ama girse dayanamaz herhalde hatta bundan bi kac ay önce ben gelmeden bi kac gün önce dogursan keske demisti :) ama beni rahatlatmak icin hep kendi dogumlarinin cok kolay oldugunu falan söylüyo yok seni 2 saatte dogurdum falan filan...

ben hazirladim sonunda cantami ama götürmem gereken evraklari bende tam bilmiyorum :) bende senin gibi düsünüyorum bi yandan kizimi kucagima almayi cok istiyorum bi yandan da daha degil diyorum sanki ne kadar beklicek ki :)

eyeszay eşinin konserde olduğunu söylemişsin ama bi günlüğüne gitti di mi? Benimki dört gündür adapazarında dahada gelemeyecek. En son telefonda fırçaladım ''Doğum perşembe 9:30 da 8:30 da evde ol '' telefonu kapattım. Önce doğurursamda haber vermeyeceğim. 9 saatlik yol o izmire gelinceye kadar benim aklım onda kalır. Arabayla gitti çünkü..

doğuran arkadaşlara geçmiş olsun :))
doğuracaklara allah kolaylık güç dermen kuvvet versin :))
kolay doğumları olsun inşşşşşaaaalllahahahhahha:))
listede yer almak isteyenler bana msj atarsa parça parça eklerim bende geçmiş daha doğrusu sabhatan sonrasını okuyamadım tam bugun sorun yoktu sancı mancı kasılmalarım vardı :))

1-08-2011 pzt
hippy34 saat 11 de sezeryan
cigdem33 sabah.... sezeryan

2-08-2011
eyeszay .... epidural normal
scedcedu ..... sezeryan
3-08-2011
Tavas epidural? Sezeryanmı?
4-08-2011
Arsume sabah 9:30

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…