2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zorlu bi dönemin ardindan gelen mutlulukkk :) canim tebrik ederim seni hamileligin boyunca cok cektin ama degdi di mi :) minik bebegini kucagina alinca hepsi unutulup gitmistir. diyim ben minik prense.

hadi yaaa ben yürürken falan oluyor demek ki zorluyorum kendimi... evet doğum nasıl geçecek diye dünürşen öyle geçiyormuş, psikolojik olarak etkileniyormuşuz çünkü...

valla bende bu hafta tahlike gecti dedikten sonra pek yatmadim biraz fazla ayakta kaldim sanirim ondan oluyo bunlar...

herkese hayrlı sabahlar arkadaşlar

hanmlar bişey sorcm yaa benm idrarım iki gündür rengi bi değişik böyle turuncu gibi bişey :44::44: bibilgnz varmı normalmi yanii

Cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama yeterince su içmediğin içindir büyük ihtimalle.

canım Allah analı babalı büyütsün. 1 gün önce gelmiş oğlun

Son düzenleme:
neden en az 20 saat?

canim benim normal dogum ondan. bide pelvismi ne cok kalinmis hic incelmemis. once inceltici bisey vericekler vaginadan falan filan. yavas yavas normal doguma hazir hale gelicek vucud. ondan 20 saat en az. zaten okudugum bi kitaptada ole yaziyor.. 3 gun olabiliyormus ama bizim doktor sali olur dedi.

aynen iste yani su an hic stressim yok bir an once yatmak istiyorum. ama hastaneye gidince ne olurum hic bilmiorum. o bebegin kalp atislarini dinledikleri makine bile beni deli ediyordu. korkuyordum kalp atisi azalinca stressden.

hadi yaaa ben yürürken falan oluyor demek ki zorluyorum kendimi... evet doğum nasıl geçecek diye dünürşen öyle geçiyormuş, psikolojik olarak etkileniyormuşuz çünkü...

yaa valla ole olursa ben yasadim. benim hep hayalimde aklimda sanki hicbisey hissetmeden bi anda olucakmis gibi bir his var. ama hastaneye gidince tutusurum kesin.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sukurrr canim benim hayirlisi ile dogum olmus. saglikla allah anali babali buyutsun. ayyy kiyamam nasil tatlidir simdi. butun stresslerimiz unutuldu bi anda dimi gorunce onlari. koy koy foto neyin herbisi koy meraktayiz. cok sevindim valla yaa cidden annem bile soruyordu seni. hiihih geldi minigin

zamanla stresim artar mı, kayıgılanır mıyım bilmiyorum ama çok rahatım. Sabah uyanacağım aaaa sancı geliyor doğuma gitmemiz lazım diyeceğim, 1 saat içinde yavaç yavaş hazırlanıp hastaneye gideceğiz, sonra 3 saat içinde bebeğim kucağımda olacak :) Annemde böyle olmuş :) Bende öyle olacak sanıyorum heralde, ama ilk doğum için nedense uzun sürer diyorlar(annemin öyle olmamış, hamileliğim de anneminki gibi geçti, doğumum da onunki gibi geçecek gibi geliyor) Birde pozitif doğum hikayelerini okudum, hep çok kolay falan diye anlatmışlardı onlardan da etkilenmiş olabilirim. Çok rahatım. Hatta ebem evet merak ettiğin bir şeyler var mı dedi, bir tek şu karın olayını sordum, doğum için endişelenmiyor musun dedi hayır sadece bekliyorum ama stresli değilim, heyecanlı değilim hafifi merak var sadece dedim o da sen hamileliğinin başında çok stresliydin, her şeyi soruyordun şimdi çok rahatsın ama normalde tersi olur, anne adayları hamileliğinin sonuna yaklaştıkça stresleri ve heycanları artar dedi...

aynen iste yani su an hic stressim yok bir an once yatmak istiyorum. ama hastaneye gidince ne olurum hic bilmiorum. o bebegin kalp atislarini dinledikleri makine bile beni deli ediyordu. korkuyordum kalp atisi azalinca stressden.

:) o bende de oluyo yaa o seyleri bagliyolar gözü hep onda oluyo kalp atislari cok yükseldi yok düstü yok sanci cikiyo :)) esim kiziyo bakma suna diye :)) benim kizim da sevmiyo o seyleri inadina onlara vuruyo ittiriyoo :) bende hep cok kolay gecicek diye hayal ederim dogumu ama günler yaklastica korkularim da artiyo

Gazı olan bebeğe ilaç ve gaz çıkarma dışında neler yapılabilir? - UZMANTV

bide suna bak canim. ama basta reklam var ondan sonra doktor cikiyor dinle sonuna kadar

Cok faydali, tesekkurler

Sagol canim, bunu da deneyeyim.

Gozunuzaydin, saglikla mutlulukla buyutun bebisinizi...

ya benim basindan sonuna hic korkum olmadi. hep bole kolayca doguracakmisim gibi geldi. kaldiki annem beni cok zor dogurmus. dikisleri falan cokmus. ama nebiliyim. simdide sanirim korkmamamin nedeni artik son haftalar ve vucud cok agirlasiyor. tek basina disari falan cikamiorsun sanci gelirse diye. bu biraz sanki bagimsizligimi kisitladi ve beni psikolojik olarak kotu etkilemeye basladi. birde bebege olan ozlem merak. ondan biran once pazartesi olsun diyorum. ama hastaneye gidince gercekten nasil olacagim korkudan kaxarmiyim geri bilmiyorum iste:)

aynen aynen benimkide ittiriyor. seninle bizim bebislerimizin tepkileri ayni heralde:)) o makineyi sevmedim ben hic. simdi ben pazartesi gidicem ya 12 de gece. o vajinaya bisi koyacaklar sora beni o makineye baglicaklarmis ben nasil uyucam o makine varken anlamadim. acaba kisa sureliginemi. yaa pazartesiyi uyuyarak gecirebilirsem cok iyi olur. doktorda ole dedi. ama sancimda baslayacakmis yavas yavas nasil uyuyacagim o zaman onuda anlamadim. sonra sabahta 7 de sanci ignesimi ne vurucaklar. cok komik korkuorum bi anda sancilanirsam siddetli onlara epidural istiyorum diyene kadar diye. acaba epidural ne kadarda devreye giriyor. hemen kesiyormu agriyi ki. off hersey bi muallak cidden. su dogum sancisini cok merak ediyorum hemde korkuyorum.

sulesli iyi olmana çok sevindim maaşallah bebişine de baya toparlamış.
venüs canım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlık huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

kızlar ben bugün eşimle gezmeye yemeğe falan gittik sonra alışverişe ve çook yoruldum ayrıca çok çok fazla akıntım var offf yaaa umarım bişeycik olmaz

selam kızlar nasılsınız ben 2 gün oldu doğum yapalı. sonunda oğlumu kucağıma aldım 36+1de doğum yaptık 2.350gram doğdu ama çok şükür küveze gerek kalmadı dün evimize geldik genel anesteziyle sezeryan oldum çok şükür hemen ayağa kalktım ilk gün biraz zorladı ama şu an iyiyim sizler nasılsınız bu arada ismini emir efe koydum ama çok uyuyo kızlar ya nededn acaba erken doğduğu içinmi

ayyyy ben de yaşadım bak şimdi o heyecanı...zaten az kalmış doğumuma...eheueheu:)
canım tebrik ederim..gözünüz aydın...Bebişin analı babalı büyüsün,hayırlı bir evlat olsun inşallah

masallah canim bebegine. yok zaten bildigim kadari ile ilk zamanlar genelde uyuyorlar. allah anali babali saglikli bisekilde buyutsun.

ya böyle bile bile normal doguma gitmek nasil bisey bilmiyorum ama bende de hem büyük bi merak var hemde basima geliceklerin korkusu. epidurali benim dogum yapicagim hastanede 4-5 cm acilmadan sonra yapicaklarini söylemislerdi. o 4-5 cme kadar agrilar ne düzeyde olur bilemiyorum tabi. ya ben sancidan cok aslinda bebegin cikicagi andan cok korkuyorum onun oradan nasil cikicagini düsünmek carpintiya neden oluyo bende

açıklık 3cm olduktan sonra epidural yapılabiliyor diye anlatmışlardı bize. Bence pek düşünme ne olacak nasıl olacak diye... Yanına kendini iyi hissettirecek oyalayacak şeyler alabilirsin, belki müzik bile dinlemene izin verebilirler... Belki mumlar... Burada her şeye izin var hayal gücünüzü kulllanın dediler...

venüs ve yiğitefe bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

dün saat 9:15 te kızım doğdu.darısı sizlerin başına.sabah 8:30 ta işlemler başladı.Genel anestezi oldum. 9:00 da ameliyata aldılar ve 9:15 te kızım odasındaymış. benim ayılmam 10:30 u buldu. tek sorun havanın çok sıcak olmasaydı. ayıldıktan sonrası biraz zordu. ayağa kalkınca rahatladım.

kızlar ben çantaya neler koycaktım acil en gerekli şeyleri yazarmısınız bebek ve benim için olan
bol bol bebek takımı koy, sıcaklarda lazım oluyor.
sezeryan olacaksan mutlaka gecelik koy. kendine çorap koy.
bebek için en az iki tane penye battaniye koy
ilk battaniye ve kıyafeti çok kirleniyor ona göre bir şey koyun
kendin için humana stil tee koy
dün doğum bunlar daha çok gerekenlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…