• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çantaya neler koycaktım acil en gerekli şeyleri yazarmısınız bebek ve benim için olan

bebek için
bebek hastane çıkışı
yedek bebek giysileri
battaniye
eldiven
bere
bebek bezi
ıslak mendil
biberon
çorap

senin için;
pijama
hasta bezi
ped
terlik
havlu
sabun
ıslak mendil
çorap
şal veya hırka
kağıt havlu

benim çantama koyduklarım bunlar canım

dün saat 9:15 te kızım doğdu.darısı sizlerin başına.sabah 8:30 ta işlemler başladı.Genel anestezi oldum. 9:00 da ameliyata aldılar ve 9:15 te kızım odasındaymış. benim ayılmam 10:30 u buldu. tek sorun havanın çok sıcak olmasaydı. ayıldıktan sonrası biraz zordu. ayağa kalkınca rahatladım.

gözün aydın canım...Allah analı babalı büyütsünnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

kizlar ya sulesliii bana özelden numarasini mesaj atmis cok sancilarim var sanirim doguma gidiyorum diye ondan yazmis cantaya neler koyulacak biseyi hazir degilmis. ayyyy cok heyecanlandim. valla ne desem ki umarim kolay dogum olur mu desem yoksa umarim yalanci sancilardir mi desem bilemedim simdi :69:

kızlar belimin ağrısı bacaklarıma vuryo resmen kasıklarımda ağrıyo bu ne ya anlayamıyorum doğum sancısı bumu ki daha nişan yada suda gelmedi

kızlar belimin ağrısı bacaklarıma vuryo resmen kasıklarımda ağrıyo bu ne ya anlayamıyorum doğum sancısı bumu ki daha nişan yada suda gelmedi

evet uzanmakla geçmiyorsa doğum sancılarıdır ve saat tut... Başlamış olabilir, erkek çocuk ise bel ağrısı ile başlıyormuş...

Merhaba kızlar,
yiğitefe ve venüs bebişleriniz sağlıkla gelmiş. Maşallah:nazar:
Allah analı babalı büyütsün....

Kızlar hava çok sıcak, iyiki klima var. Yoksa baygınlık geçirir insan...

Ben geldiiiimmm...Biliyorum çok merakta bıraktım sizleri ama ancak girebildim;geçmişi okuyamadım başka kimler doğum yaptı bilmiyorum. Ben çarşamba günü 10:14te oğluşumu kucağıma aldım, 3230 gr-52 cm Tunahan'ımız. Sezeryan umduğum gibi olmadı çok gaz sancısı çektim,öleceğimi düşündüm ama oğlumu seyrederek sabır ettim. Hastanede size tavsiyem kendinizi iyi hissettiğiniz an ayağa kalkın beni 8 saat sonra kaldırdılar ve acayip şiştim o saate kadar. Ve kayısı suyu verdiler sürekli hazır mevye suyu daha da şişkinlik yaptı.Gazımı çıkardıktan sonra eve geldik daha rahat ettim 1 gece kaldık hastanede yani. İki gün sütüm gelmedi ama 3.gün geldi maşallah şimdi emiyor oğlum. Kısaca haber vereyim dedim detaylar sonra...

selam kızlar nasılsınız ben 2 gün oldu doğum yapalı. sonunda oğlumu kucağıma aldım 36+1de doğum yaptık 2.350gram doğdu ama çok şükür küveze gerek kalmadı dün evimize geldik genel anesteziyle sezeryan oldum çok şükür hemen ayağa kalktım ilk gün biraz zorladı ama şu an iyiyim sizler nasılsınız bu arada ismini emir efe koydum ama çok uyuyo kızlar ya nededn acaba erken doğduğu içinmi

gözün aydın canım..uyuması erkekn oldugundan olabilir duymuştum öle bişiler

lemon-tree çok geçmiş olsun canım.. üstüste gelmiş sıkıntılar.. aman kendini germe ... yeğeninin ameliyatı çok iyi geçer, hemen toparlanır inş., ev meselesi de kısmet.. bizde ev almaya yeltenmiştik. eksper sorun çıkarmıştı kredi çekemdik. daha hayırlı oldu bizim için o zaman fazla kredi dolayısıyla fzla faiz ödeyecektik. erteledik biz de. inşallah ilerde daha iyi koşullarda daha iyi ev alırsınız..

sementacımcanım dinlen güzelce vaktinde gelicek annesi korkma sen..

venüs, geremy,nazsem,yiğitefeve doğum yapan diğer arkadaşlar maşallah bebişlerinize allah analı bablı büyütsün.. darısı hepimizin başına ...

suleslii canım dualrım seninle bu sancı meselesinden anlamıyorum ben ama duştan sonra geçmezse doktora gidin bence doğum başlamış olabilir.

Son düzenleme:
yiğitefe, nazsem, geremy yavrularınızı kucağınıza almışsınız Allah bağışlasın meleklerinizi:nazar::nazar:
darısı bizlere inşallah

kızlar nasılsınız çok uzun zamandır giremiyodum internetim yok evde herkesler iyidir umarım bende dün gece saat 10 da bebişimi aldım kucağıma:nazar: ikimizde iyiyiz çok şükür sezeryan olduğum için sütüm gelemedi ona moralim bozuk:43: 3500 gr doğdu kızımız allah hepinizi sağsalim kurtarsın kızlar

Back