Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişi okumak birzazcık güç :) malumunuz biteremedim de okumayı :)
anca fırsat buluyorum nete girmeye :)
kızımı perşembe günü 07.40 da doğurdum :)
sezeryanla ..3400 meleğim şükür ikimiz de iyiyiz..
ilk gün emme sorunu yaşadık yavaş yavaş çözüyoruz
ama göğüslerim yara oldu ama herşeye değer Allah hepinizi sağ salim kurtarsın
venüscm hayırlı olsun doğum gündaşlarımız![]()
Kızlar herkese selam vakit bulup giremiyorum artık. Dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun.
Bizim emme problemimiz devam ediyor maalesef, kızım küçük meme ucu da olmayınca cekemiyo. Silimin göğüs ucu aldık; o biraz ise yaradı onla az da olsa emebildi. Mama takviyesi fln yapiyoruz ki ac kalıp sarılığı çıkmasın.
Sezeryan olacak arkadaslar ben dogum sonrası hic ağrı sizi çekmedim. İlk kaldırdıklarında tuvalete giderken zorlandım gercekten ama devam eden bir ağrıma fln olmadı. 2. Gün rahat yuruyebiliyorsunuz.
He bir de ben kullan at lohusa kulotlarini giyemedim, sıkı geldi bana, 2 tane hamile kilosu almıştım onları giydim rahat rahat, haberiniz olsun.
Benim gibi göğüs ucunuz yoksa hastaneye götürmek üzere avent silikon gogus ucu ve lansinoh göğüs ucu cikarici alıp çantanıza koyabilirsiniz.
Hastanede terleniyor gercekten ben fazladan 1-2 normal tshirt de koymuştum gece terleyince onları da kullandım.
Aklıma başka öneriler gelirse onları da yazarım.
Herkese kolay doğumlar...görüşürüz
uufff yaaaa göbek delığımın etrafı kaşınıyor. çatlıyorum kesin off offf![]()
ya bende bunu anlamıyorum, hem korkmayın falan diyor anneler, hemde doğum anı gelince bizden fazla korkuyorlar... Arkadaşımın annesi sakinleştirici alarak girdi doğuma, doğumdan 6 saat sonra (toplamda sanırım 20 saat sonra) ilaç hala etkiliydi :) böyle olunca korkmalı mıyım diye düşünmeden edemiyorum ama hemen boşveeeer bakalım yaşayıp göreceğim diye avutuyorum kendimi. hala doğum çantası hazır değil, doğuma götürmem gereken evraklar kimbilir nerede... sanki hiçbirşeyim hazır olmazsa doğum da olmayacakmış gibi rahatım :) ama bir taraftan da gelsin istiyorum :) ne büyük çelişki...
Ben ALlah'ın da izniyle dayanamayacağımız bir acı çekeceğimize inanmıyorum. Zaten dayanamayacağımız kadar büyük bir acı olsa vücut kendini korumaya alır ve bayılılrız ya da şoka gireriz... bütün bunlar yaşanmadığına göre çoook acıyor ama dayanabiliyor demek ki... bana ne önerirlerse onu yapacağım :)
eyeszay eşinin konserde olduğunu söylemişsin ama bi günlüğüne gitti di mi? Benimki dört gündür adapazarında dahada gelemeyecek. En son telefonda fırçaladım ''Doğum perşembe 9:30 da 8:30 da evde ol '' telefonu kapattım. Önce doğurursamda haber vermeyeceğim. 9 saatlik yol o izmire gelinceye kadar benim aklım onda kalır. Arabayla gitti çünkü..
esimden bir bomba daha gulmekten oldum yarim saattir. dedim bazen gogus ucu kucuk olabiliyormus bebek ememiyormus. oda aaa iyi en azindan seninkiler biberon gibi dedi komadayim yarim saattir:)))
selam kizlarr,
gecmisi okuyamadan direkt daldim valla topige..
nasilsiniz?
ben iyiyim cok sukur. bugunku kontrolumuz iyi gecti. 3 haftalik fark hala var ama fark acilmiyor cok sukur. nst'lerimiz de guzel cikiyor..
doktor oyle boyle 36 haftaya geldik, bu cok iyi dedi.
artik bi korkumuz kalmadi dedi.
bir de spinal anesteziyi konustuk, doktorum epidurali cok tavsiye etti; normal anesteziye gore cok rahat dedi, sonraki agrilar cok daha az oluyor dedi, bebek hic narkoz almadan doguyor dedi, genel aneztezide elimizi ne kadar cabuk da tutsak bebege az da olsa narkoz geciyor dedi.
ben epidurel sez. olmaya karar verdim gibi;
siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Eğer öyleyse şanslısın canım... Rahatlıkla emer miniğin.
Benimki yok gibi bişey, bakalım nasıl emecek??
esimden bir bomba daha gulmekten oldum yarim saattir. dedim bazen gogus ucu kucuk olabiliyormus bebek ememiyormus. oda aaa iyi en azindan seninkiler biberon gibi dedi komadayim yarim saattir:)))
Eğer öyleyse şanslısın canım... Rahatlıkla emer miniğin.
Benimki yok gibi bişey, bakalım nasıl emecek??
O zaman bence göğüs ucu al(tam adını bilmiyorum) ama arkadaşımda gördüm o olmadan bebek ememiyor, ememediği zaman da kızıp ağlıyor çok tatlı :)