kızlar ben çantaya neler koycaktım acil en gerekli şeyleri yazarmısınız bebek ve benim için olan
dün saat 9:15 te kızım doğdu.darısı sizlerin başına.sabah 8:30 ta işlemler başladı.Genel anestezi oldum. 9:00 da ameliyata aldılar ve 9:15 te kızım odasındaymış. benim ayılmam 10:30 u buldu. tek sorun havanın çok sıcak olmasaydı. ayıldıktan sonrası biraz zordu. ayağa kalkınca rahatladım.
kızlar ben çantaya neler koycaktım acil en gerekli şeyleri yazarmısınız bebek ve benim için olan
kızlar belimin ağrısı bacaklarıma vuryo resmen kasıklarımda ağrıyo bu ne ya anlayamıyorum doğum sancısı bumu ki daha nişan yada suda gelmedi
canım kasılmalarını saat tut
uzanmakla geçmiyorsa doktorunu ara
hadi hayırlısı olsun
kızlar belimin ağrısı bacaklarıma vuryo resmen kasıklarımda ağrıyo bu ne ya anlayamıyorum doğum sancısı bumu ki daha nişan yada suda gelmedi
dua edin bi banyo yapıcam olmazsa dra geçicez
selam kızlar nasılsınız ben 2 gün oldu doğum yapalı. sonunda oğlumu kucağıma aldım 36+1de doğum yaptık 2.350gram doğdu ama çok şükür küveze gerek kalmadı dün evimize geldik genel anesteziyle sezeryan oldum çok şükür hemen ayağa kalktım ilk gün biraz zorladı ama şu an iyiyim sizler nasılsınız bu arada ismini emir efe koydum ama çok uyuyo kızlar ya nededn acaba erken doğduğu içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?