2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun, yarin ve haftaya dogum yapacak olan arkadaslar: Allah bir avazda kurtarsin, guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Korse muhabbeti yapilmis ama bu sicakta korse nasil giyilir ki? Neredeyse ciplak dolasmak en iyisi... Benim goruntum hala daha hamile gibi, doktorum 3 aydan sonra egzersizlere baslayabilecegimi soyledi. Korseyi hangi bedene gore almak lazim ki?

Gelisimci, bizim bebegimiz de de gaz sancisi var. Doktoru, Metsil diye bir surup verdi ama cok aci cekiyor, onunla birlikte tabii biz de aci cekiyoruz. Ebemde ayaklarinin altina aci elma yagi ile masaj yapmami onerdi, onu da yaptim ama bu gaz olayi kacinilmaz sanirim. Simdi herkes 40'i cikana kadar boyle devam eder diyor. Meme uclarim lansinoh ve Fito krem surmeme ragmen feci agriyorlar, bugun aci cekerek emzirdim ama ogleden sonra mama verecegim, dayanilir gibi degil, meme uclarinin biraz toparlanmasi lazim. Biz hem mama hem anne sutu devam ediyoruz. 3 gundur de kaka yapamadik, umarim bugun yapar.

Dogum yapan arkadaslar: Bebeklerinizdeki gaz sancisi ve kaka yapamama problemi icin ne tur onerileriniz var?

zarpdeniz Dogum yapan arkadaslar: Bebeklerinizdeki gaz sancisi ve kaka yapamama problemi icin ne tur onerileriniz var?[/QUOTE]

anneme sordum eskiden bi cevizmi ne varmis onu yaga bandirip yeni dogmus cocuga yalatiolarmis. bide rezene cayi duymustum galiba cay kasigi ile. sen gene bi arastir doktora sor.

Son düzenleme:

Gazı olan bebeğe ilaç ve gaz çıkarma dışında neler yapılabilir? - UZMANTV

bide suna bak canim. ama basta reklam var ondan sonra doktor cikiyor dinle sonuna kadar

canım ben oğlumda karnına zeytinyağıyla masaj yapmıştım ayaklarının altına da acı elma yağı masajı ufak ufak çok işime yaramıştı gaz problemi hiç çekmemiştik çok şükür sende deneyebilirsin ve bebeğini kucağında bolbol pışpışlayarak gezdir gaz çıkarmasını kolaylaştırırsın korkma kucağa alışacak diye alışsın varsın öyle tatlılarki...kendinde bol zeytinyağlı salata yada yemekler yersen sütünden bebeğine geçerek rahatlamasını sağlarsın yediğimiz herşey direkt bebeğe geçiyor biliyosun son olarak göğüs uçların için de yine zeytinyağı önericem hem doğal hem pratik hemde yan etkisiz denemende fayda var acını hafifletecektir benim çok işime yaramıştı paylaşmak istedim sevgiler sağlıkla büyüt bebeğini inşallah:80:

zeytinyagini gogsune surdukten sonra emzirirken silinmesi gerek ama dimi?

zeytinyagini gogsune surdukten sonra emzirirken silinmesi gerek ama dimi?

silinmesine gerek bile kalmadan vücudun zaten emiyor zeytinyağını ama içim rahat olsun dersen silebilirsin tabi.. ben kullanılan kremlerden daha fazla işe yaradığını gördüm çok da doğal zararı bebeğe ve anneye sıfır yani...

kizlar birileri bana cep telini versin bari ozelden hastaneden canli yayin mesaj atarim hic olmazsa baglanamazsam nete. 20 saat yada daha fazla saat dogum gelicekler bana kesin deliricem.

selam kızlar ben geldim allaha şükür iyiyim beni çok merak etmişsiniz allah razı olsun işin açığını söylemek gerekirse çok mutlu oldum değer verilmesi insana güzel bişi görümcelerimden 2 tanesi bugün gitti malesef onların çocuklarından bana laptop düşmedi ve hiç yazamadım ama aklım hep sizdeydi ve inanın hepte bahsettim sizden kızım 3 kilo civarında ve 51cm şu anda çrş kontrolümüz var ama bugün çok sancılıyım sanki heran için bebek gelcekmiş gibi korkuyorum yarında diğer görümcem geliyo bakalım artık hepinizi çok seviyorum

ayyy iyisin yaa çok şükür...merak ettik baya yaa...
hadi bakalım...hayırlı haberler ver bizeeeeeeeeeeeeeeee...bekliyoruz

ayyy iyisin yaa çok şükür...merak ettik baya yaa...
hadi bakalım...hayırlı haberler ver bizeeeeeeeeeeeeeeee...bekliyoruz

çocuklar vardı onlardan elime alamadımki hiç şimdilik iyiyim ama bugün sancılar fazla sanki belim çok ağrıyo kasıklarım falan inşallah doğum olmaz

selam kızlar nasılsınız?
bıoz oglusumla buyumeye devam edıyoruz

yenı dogumlar var allaha analı babalı buyutsun

dogum yapcaklarada kolaylıklar dılıyorumm

yaklasık 2 saattır onlıne ım ama eymenden fırsat bulup yazamadım

hepınızı öpüyoruz teyzelerıı

görüşürüz :)

canımm çok merak ettik seni çok şükür herşey yolundaymış
artık sonlara yaklaştık kızın heran gelebilir dinlenmeye devam et canım

kizlar birileri bana cep telini versin bari ozelden hastaneden canli yayin mesaj atarim hic olmazsa baglanamazsam nete. 20 saat yada daha fazla saat dogum gelicekler bana kesin deliricem.

canim yaaa stres yapma kendine belki uzun sürücek ama bu sürenin hepsi agrili sancili olmazdir. senin kendini rahat birakman dogumun ilerleyebilmesi icin cok önemli unutma. ben sana numarami vermistim. eger yoksa yine yazarim. whats up diye bi mesajlasma programi var eger kullaniyosan bana ordan yazarsin bol bol. ya da ben o gün face te online olurum ordan yaz yazabilirsen.

ohhh cok sükür. artik dogurdugunu düsünmeye baslamistim :) kimse de numaran da yokmus merak ettik seni. masallah kizina benimde bi kac güdür tuhaf agrilarim var adet olucak gibi bazen de vajinama igneler batiyo gibi oluyo ama bilmiyorum dogum mu yaklasiyo. benimde persembe kontrolüm var o zamana kadar dogurmazsam tabi :) bizi habersiz birakma. bari bi kac kisiye numarani ver de haberlesebilelim

benim de vajinama sancı gibi, iğne batması gibi aniden ve canımı çok yakan bir şeyler oluyor...

canim ben vodafone almistim 4 yil once whats upla degistirmedim ondan. ama senin telin var bende mesaj atarim ondan sana. neti halledersemde faceden mesajda atarim. valla aslinda stress yapmiorum su an ama gidince hastaneye kesin yapicam. bide 20 saat en az off off. napicam o kadar zaman bilmiorum. isallah cok agrim olmaz.

neden en az 20 saat?

benim de vajinama sancı gibi, iğne batması gibi aniden ve canımı çok yakan bir şeyler oluyor...

ya ben gecen hafta ebeye sormustum normal demisti ama o zaman bu kadar cok olmuyodu. orda cok fazla sinir var en ufak bi baski bile aci hissetmene neden olabilir diye aciklamisti ama simdi cok fazla oluyo...

tamam cnm. her ne kadar stres yapma demek kolya olsa da gercekten kendimizi rahat birakmamiz lazim bu dogumu cok kolaylastiriyomus ama stressiz kalmayi basarabilir miyiz bilmiyorum...

hadi yaaa ben yürürken falan oluyor demek ki zorluyorum kendimi... evet doğum nasıl geçecek diye dünürşen öyle geçiyormuş, psikolojik olarak etkileniyormuşuz çünkü...

slm kızlarrr...nasılsınız :)) ben size yarın doğum yapıcam dediğim gün varya işte o gün doğum yaptım.yazarken akıntı gibi bişi geldi nokta kadar kan vardı bir iki tane.dr u aradım.hemen gel dedi.bişi yoktur yarın gelem falan d edim dinlemedi hemn geliyosun dedi.bende bi duş alıp gittim eşimle.annem bekledi evde.geri gelcem sanıyoz.silinme başlamış bebek öğleden sonrayı bile beklemez dedi.saat birde alıcam dedi.ben tabi böyle ama yine mutlu ve tırsak tabi neyse ben kan tahlili verip nst ye girdim.eşim annemi ve çantaları almaya gitti.sonra odaya yerleştim.bu arda herkese haber verildi.sonra işte damar yolu falan açıldı.kıyafetim giydirildi hazır bekledim.sonra doğuma.spinal anestezi sezaryan oldu.yalvardım orda genel anesteziye dönüştürün diye ama yapmadılar.seruma sakinleştirici verdler.ekip kalabalıktı ve sadece 1 bayan vardı.hep muhabbet ettiler beni konuşturdular falan ..sonra dr kesmeye başlıyorum hocam dedi.ve birden ağlama sesi.bebeği bana gösterdi ruhun bile duymadı diye :)) sonra yanağıma verdiler.resim falan çektiler.sonra giyinmeye gitti.bayan hemşire eşimin öğrencisiymiş.yukarda hep yanımızdaydı zaten.ona çok kızdım çünkü , bebek normalde annesiyle çıkıyormuş yukarı o hemen alıp öğretmenine yetiştirmiş bebeği.ben sap giibi kaldım.beni kapuının önüne çıkardılar hemşiresi nereye kayboldu diyorlar.bi öğrendilerki çocuğu götürmüş.ben nasıl kızıyorum ama yattığım yerden.neyse almaya teşrif etti beni, ben bi fırça kıza :)) hocan sna not mu vercek sanki yetiştirdin çocuğu diye şimdi düşünüyomda çok da kızılcak bişi yok ama napimmm yani...neyse işte böyle benim oğlan yine bildiğini yaptı teyzeleri.bugün hastaneden çıktık evimizdeyiz çok şükür.hastane çok sıcaktı hele dün gece çok zor geçti.bugün çocuk dr una götürdük bsk daki izinliymiş ve başka yoktu.kent hastanesine gittik.dr fena değil gibi.ama yazdığı ilaçları bulmak zor.devlet ödemiyomuş.eşimde sipariş etmek şaşkın.bi gaz ilacına 59 tl ödücez ban a çok geldi ama napim artık yapcak bişi yok.bebğim sağlıkla geldi ya çok şükür..dünyalar benim oldu.darıusı sizlerin başına inş..ay çenem düştü valla şimdilik bu kadar yazar çizer resim yüklerim bi ara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…