slm kızlarrr...nasılsınız :)) ben size yarın doğum yapıcam dediğim gün varya işte o gün doğum yaptım.yazarken akıntı gibi bişi geldi nokta kadar kan vardı bir iki tane.dr u aradım.hemen gel dedi.bişi yoktur yarın gelem falan d edim dinlemedi hemn geliyosun dedi.bende bi duş alıp gittim eşimle.annem bekledi evde.geri gelcem sanıyoz.silinme başlamış bebek öğleden sonrayı bile beklemez dedi.saat birde alıcam dedi.ben tabi böyle ama yine mutlu ve tırsak tabi neyse ben kan tahlili verip nst ye girdim.eşim annemi ve çantaları almaya gitti.sonra odaya yerleştim.bu arda herkese haber verildi.sonra işte damar yolu falan açıldı.kıyafetim giydirildi hazır bekledim.sonra doğuma.spinal anestezi sezaryan oldu.yalvardım orda genel anesteziye dönüştürün diye ama yapmadılar.seruma sakinleştirici verdler.ekip kalabalıktı ve sadece 1 bayan vardı.hep muhabbet ettiler beni konuşturdular falan ..sonra dr kesmeye başlıyorum hocam dedi.ve birden ağlama sesi.bebeği bana gösterdi ruhun bile duymadı diye :)) sonra yanağıma verdiler.resim falan çektiler.sonra giyinmeye gitti.bayan hemşire eşimin öğrencisiymiş.yukarda hep yanımızdaydı zaten.ona çok kızdım çünkü , bebek normalde annesiyle çıkıyormuş yukarı o hemen alıp öğretmenine yetiştirmiş bebeği.ben sap giibi kaldım.beni kapuının önüne çıkardılar hemşiresi nereye kayboldu diyorlar.bi öğrendilerki çocuğu götürmüş.ben nasıl kızıyorum ama yattığım yerden.neyse almaya teşrif etti beni, ben bi fırça kıza :)) hocan sna not mu vercek sanki yetiştirdin çocuğu diye şimdi düşünüyomda çok da kızılcak bişi yok ama napimmm yani...neyse işte böyle benim oğlan yine bildiğini yaptı teyzeleri.bugün hastaneden çıktık evimizdeyiz çok şükür.hastane çok sıcaktı hele dün gece çok zor geçti.bugün çocuk dr una götürdük bsk daki izinliymiş ve başka yoktu.kent hastanesine gittik.dr fena değil gibi.ama yazdığı ilaçları bulmak zor.devlet ödemiyomuş.eşimde sipariş etmek şaşkın.bi gaz ilacına 59 tl ödücez ban a çok geldi ama napim artık yapcak bişi yok.bebğim sağlıkla geldi ya çok şükür..dünyalar benim oldu.darıusı sizlerin başına inş..ay çenem düştü valla şimdilik bu kadar yazar çizer resim yüklerim bi ara :))
zorlu bi dönemin ardindan gelen mutlulukkk :) canim tebrik ederim seni hamileligin boyunca cok cektin ama degdi di mi :) minik bebegini kucagina alinca hepsi unutulup gitmistir.