Şimdi nette (e-gebelikte) okudum da, erken lohusalık döneminde sık sık yüzüstü yatmalısınız ki rahmin eski haline dönmesini ve lohusa sıvısının boşalmasını kolaylaştırırsınız diyor... Belki de korse bu yüzden ise yarıyordur...
ok jnm bende bi aliim bakim bundan. yaa topu topu 3 gun var allahim olmasin yaa(
slm kızlar..çatlaklardan soz etmıssınz henuz olmadı benım .ama kalçalarımda ergenlıkten kalan çatlaklarıma sankı yenılerı eklendı hıssedıyorum bırde popom çatladı bnm:) karnımda apandıst dıkısım vardı serce parmagndan az kısa o dıkısımın bıtış yerı aşağı doru 1 cm kadar yırtıldı ve rengıde hanı bıryerımız yanarda ıyılesm oyle esıne yakın rengı kararır ya oyle oldu.tabı catlak gıbı deıl bldgnz yırtık en çatlagın son safhası dıyelım.karnımı sobaya degdırmısım gıbı.sanırım geçecek bır sey deıl.bakalım son gunler daha neler olacak.bu arada sol tarafımda kasık ve ozellıkle bobrek boşlugumdan belıme doğru agrılarım vardı dun aksam 1saat surdu gectı sonra tekrar tekrar..b sabah yıne basladı adet olacakmısım gıbı bır agrı bu.yerlere yatmıyorum agrısından ancak adet donemımde olsa bı hap ıcermısım oyle yanı.bırde bugun mayıs ayından berı eşimn basının etını yıyordum bı benı denıze havuza gtrmedn dıye bugun 4-5gıbı yola cıkıyoruz 2 gecelık tatıle pazartesı sabaha donücez.mutluyum bana buyuk degsklık olacak uzun aradan sonra
ya madem sadece 3 gün kaldı, badem yağı falan elinde ne krem,yağ varsa sık sık masaj yap, etkisi olur heralde... İnşallah olmaz
yaaa kafayi yicem tam gobek deligimin orda bisey var bugun catliyacakmi acaba korkudan olucem. gobek deliginin orasida catlarmi??
dun gece her kalktigimda tuvalete badem yagi surdum. ayy olur dimi etkisi isallah. kafayi yerim ben cidden(
Dualarım seninle gece rüyamda senin doğuma girdiğini gördüm , aa dedim ne çabuk pazartesi oldu sonra uyandım ya dedim daha cumartesi amma panık yaptım ama....
valla aglicam. umarim sadece piercing deligi yariliodur. bu arada esimede cok sinirlendim bole bisey olamaz. bundan sonra sadece kendimi dusunucem. konsere gitti bir tatil yerine bole. uzakta baya. iste kotu gecmis basi tutmus falan filan. sabah bende mesaj attim bi denize gir bari orda en azindan tatil icin gitmis gibi olursun rahatlarsin degisiklik olur diye. oda iste tama girecegim falan demis. ama insan kalktiginda gider girer saatlerce kalmaz. ben burda dogum yapicam stressdeyim ki bugun beraber denize gidicektik. bebek gelmeye karar verse bilmemne hic daha yola cikmadi. yani cikmadi saniorum mesajima cevap vermemis cok sinirliyim. bide bu catlak eklenirse ne guzel hayatim bitmis olur sonsuza kadar ev hanimligi ondan sonra is mis yok..
valla aglicam. umarim sadece piercing deligi yariliodur. bu arada esimede cok sinirlendim bole bisey olamaz. bundan sonra sadece kendimi dusunucem. konsere gitti bir tatil yerine bole. uzakta baya. iste kotu gecmis basi tutmus falan filan. sabah bende mesaj attim bi denize gir bari orda en azindan tatil icin gitmis gibi olursun rahatlarsin degisiklik olur diye. oda iste tama girecegim falan demis. ama insan kalktiginda gider girer saatlerce kalmaz. ben burda dogum yapicam stressdeyim ki bugun beraber denize gidicektik. bebek gelmeye karar verse bilmemne hic daha yola cikmadi. yani cikmadi saniorum mesajima cevap vermemis cok sinirliyim. bide bu catlak eklenirse ne guzel hayatim bitmis olur sonsuza kadar ev hanimligi ondan sonra is mis yok..
aglamaktan harap oldum bagirdim cagirdim alexe. dedim bu saate kadar orda tatil yapiyorsun ben 3 gun sonra dogum yapicam hic benim stressimi dusunmuyorsun. nefret ediyorum herseyden zaten karnim catlayacak gibi bidaha hic isimi yapamiycam. ben hamile olmadigim zamanlara donmek istiyorum zaten sende bebegi kukla gibi seviceksin hicbiseye yardim etmeyeceksin. bagirdim cagirdim biton kapadim sonrada. sakinlestirmeye calisdi sakinlesemedim hala agliorum. isallah catlak degildir bunlar gercekten ben ne yaparim. tedaviside yok. cok sinirlerim bozuldu valla durduramiorum aglamayi. neden erkekler dogurmuyrki
su hamılelık ınsanın hormonlarını nasıl altust edıyr bıde boyle kocalar kaynanalar flan ınsan ıyıce cıleden cıkıyor.bende senın gıbı bazen ne aptalım kendımı dusuncem dıyorum kızıyorum aradan zaman gecınce sankı ogun benı kızdıran o koca deıl gıbı pır pır ustune dusuverıyorum..bu arada senın ve eşinn ne iş bılmyrm ben.hanı gobek delıgm catlarsa bıde demıssın ya...? bırde bbıldgm gobek delıgı catlamaz.ıyıce dısına bürtlüyor ya ondan garıp hal alıyor olabılır karnın ındıgınde delıkte ıcıne gomulecek tekrar ya.bılemedımkı bı pıercıngle kapatırsın guzelm kalacak olrsa bısı kı sanmıyorum ben
yaa gercekten cok doldum boyle anlatamam. zaten annem babam uzakta. babam hala bize kus konusmuyor. ekonomik ozgurlugu olmayan kadinlar gibiyim hep ona muhtac. bugun elektrik gelmis cok klimayi sabaha kadar acma televizyonun saatini kur diyorum. daha bugun internet baglatmisiz sende surekli laptopta durma diyor bana. benim babam hep ne desem yapardi simarir her istedimi aldirirdim. simdi koca eline bakmak cok zor geliyor. annemede bisey vermiyor babam yardim etsin diye. ben eve doniyim diye universitemi bilmemneyi bile bahane etti. ama ben kaldim ama hicbiseyi gormuyorlar cunku erkekler bole. ben hep kendimi arka plana atiyorum. diyor sen demedinmi bana denize gir diye. dediysem tum gunmu dedim sanki. cok dusuncesiz gercekten cok. ben modellik yapyorum. esimde sarkici burda. yunancamda super degil ne is yapicamki baska. istemiyorum artik onun calistigi parayla yasamak. zaten kendisi cok lukse duskun oldugu icin kendi kazandigini sacma sapan seylere verip bitiriyor annesi paso yardim ediyor bize. kizim hasta olsa kenarda kosede para yok. cidden cok zoruma gidiyor artik susuyodum dolmusum iyice..
selam kızlar nasılsınz..dün kontrolüm vardı..bebişim 2500 gram olmş.bebeğim tnihayet bir fotoğraf verdi bize..ama su ve parazitten dolayı burnunun sanki bir tarafı yok gibi..tam yakalayamadı neyse bunada şükür..
her neyse nsty girdim ve sancm çıktı serum verdi serumdan sonra sancım normale inmeseydı hastaneye yatıracaktı..1 hafta istrahat verdi,akciğer geliştirici iğne verdi bebek için..nidilat verdi..1 hafta yatıcam malesef hep sola..bu sıcaklarda hiç çekilmiyor..kızlar dua edin oğlum daha küçük biraz daha beklesin
sizleri çok merak ediyorum ama her zaman giremeycğim..kapıya bile kalkma dedi bana...
Merak etme bugünlerde geçecek ve her şey yoluna girecek, sadece biraz daha fazla alıngan oluyoruz... Bazen öyle stres birikiyor ki sorun yaratacak yer arıyoruz ki ağlayıp rahatlayalım diye... Bana da çok oluyor, sorun yaratmaya çalışırken buluyorum kendimi bazen, eşim neden ağlıyorsun diyor, bilmiyorum ki diyorum... Bunların hepsi hormonlardan oluyor, doğuma da az kalmasının stresi var... Sen her şeyin üstesinden tek başına da gelebilirsin, gerekirse baban da yardımcı olur merak etme... Çatlaklar sanmıyorum 3 gün içinde birden oluşuversin hem artık photoshop, kapatıcılar var... Merak etme yoluna girecek, hem bak bebeğini hayırlısıyla kucağına almana da çok çok az kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?