selam kızlar...
bi görünüp kaçacağım...karnım acayip aç...mama yemem lazım:)
doktordan geldim son kontroldü bugün...sizi bilgilendirimm istedim...nst'de sancım çıkmadı şükür...kızım çok oynaktı ama eheuehe:)
çok şükür herşey yolunda...kuzum 3900 olmuş...gerçi +- çıkıyor biliyorsunuz ama 3500 civarı doğar en az dedi...
boyu da 53 civarı..ama o da yaklaşık bi tahmin...50 civarı olur herhalde dedi...
pzt sabah 9da hastanede olacağım...genel anestezi olacağım için 12 saat önce yemek yemeye son...4 saat önceye kadar su içebiliyorummmmm...11de olacak inşallah ameliyatım...ben heyecanlardayım yaaaaa..dualarınızı esirgemeyin nolurrrrrrrrrrrrrrrr...
şimdi bişiler yiyeyim...uğrarız gene...öpücüksss
selam kızlar nasılsınz..dün kontrolüm vardı..bebişim 2500 gram olmş.bebeğim tnihayet bir fotoğraf verdi bize..ama su ve parazitten dolayı burnunun sanki bir tarafı yok gibi..tam yakalayamadı neyse bunada şükür..
her neyse nsty girdim ve sancm çıktı serum verdi serumdan sonra sancım normale inmeseydı hastaneye yatıracaktı..1 hafta istrahat verdi,akciğer geliştirici iğne verdi bebek için..nidilat verdi..1 hafta yatıcam malesef hep sola..bu sıcaklarda hiç çekilmiyor..kızlar dua edin oğlum daha küçük biraz daha beklesin
sizleri çok merak ediyorum ama her zaman giremeycğim..kapıya bile kalkma dedi bana...
neyse ki az kaldı artık doğurmamıza inşallah çatlamasın benim için artık çok geç bebişimden hatırılar olarak ömür boyu benimle olan çatlaklarım var artık
selam kızlar nasılsınz..dün kontrolüm vardı..bebişim 2500 gram olmş.bebeğim tnihayet bir fotoğraf verdi bize..ama su ve parazitten dolayı burnunun sanki bir tarafı yok gibi..tam yakalayamadı neyse bunada şükür..
her neyse nsty girdim ve sancm çıktı serum verdi serumdan sonra sancım normale inmeseydı hastaneye yatıracaktı..1 hafta istrahat verdi,akciğer geliştirici iğne verdi bebek için..nidilat verdi..1 hafta yatıcam malesef hep sola..bu sıcaklarda hiç çekilmiyor..kızlar dua edin oğlum daha küçük biraz daha beklesin
sizleri çok merak ediyorum ama her zaman giremeycğim..kapıya bile kalkma dedi bana...
canım çok şükür sendrom geçti gibi...ama bebekte 2 gündür gaz sancısı var....dr. ilaç verdi henüz etkisi omadı gibi....o ağladıkça ben mahvoluyorum.....içli içli ağlıyor ve dünden beri yine beni emmiyor...şimdiden bizi parmağında oynatıyor..genç kız olduğunda ne yapıcaz bilmiyorum....
canim üzme kendini hic biliyosun benim 30. haftada cikti sancilarim ama bak hala dogurmadim :) sen bol bol dinlen cok fazla kakmamaya calis gercekten cok faydasi oluyo. moralini yüksek tut
aman yaa benim de rüyalarima giriyo bu kordon dolanmasi kayinvalidemin kötü bi anisi var ve ikide bi söylüyo bunuhareketli olmasi bi yandan iyi oluyo aslinda iyi oldugunu gösteriyo bebegin ama benimki de bazen cosuyo resmen canimin acisina dayanamiyorum. bi de kücük bi bebekte degil daha 2 hafta önce 2800 dü nerden buluyo öyle hareket edicek yeri bilmiyorum .
selam kızlar...
bi görünüp kaçacağım...karnım acayip aç...mama yemem lazım:)
doktordan geldim son kontroldü bugün...sizi bilgilendirimm istedim...nst'de sancım çıkmadı şükür...kızım çok oynaktı ama eheuehe:)
çok şükür herşey yolunda...kuzum 3900 olmuş...gerçi +- çıkıyor biliyorsunuz ama 3500 civarı doğar en az dedi...
boyu da 53 civarı..ama o da yaklaşık bi tahmin...50 civarı olur herhalde dedi...
pzt sabah 9da hastanede olacağım...genel anestezi olacağım için 12 saat önce yemek yemeye son...4 saat önceye kadar su içebiliyorummmmm...11de olacak inşallah ameliyatım...ben heyecanlardayım yaaaaa..dualarınızı esirgemeyin nolurrrrrrrrrrrrrrrr...
şimdi bişiler yiyeyim...uğrarız gene...öpücüksss
amaninnnn kujum nasil aliyor sizin bebekleriniz bu kadar kilo yaa. bizimki 3 gun once 2 900 du. isallah bari 3 kilo dogar diye dua ediyoruz. bide doktor uzun bir bebek diyor ama zayif. o kadarda yiyorum anlamadimki( sende bide zayiftinn benim gibi iyi almis bebisin.
slm kızlar prima paketim geldi 2 gün önce arayıp, ancak 1 ağustosta kargolayabileceklerini söylemişlerdi. ama az önce elime ulaştı ufak tefek ama işe yarayacak şeyler var almayanlara tavsiye ederim. Tek komik olan 2 tane tupper kapı gönderiyorlar ya yeşil ve mavi yollamışlar ama mavinin kapağı turuncu koymuşlarneyse canım buna şükür değişik bi kombinasyon oldu
valla cnm bende bilmiyorum ki nasil kilo aliyo öyle asiri fazla da yemek yemiyorum aslinda iyi bi kahvalti ve aksam yemegi desem yalan olmaz aralarda meyve dondurma falan filan. ben diyodum en fazla 3kilo olur benim bebegim ama bakalim kac kilo dogucak. aslinda korkmuyo da degilim kilolu olursa dogum nasil olucak diye
hadi bakalim hayirlisi olsun canim. aman iste dogdugunda aman sut icmiyor emmiyor derdin olmaz en azindan.
Gunaydin kizlaar son mesajdan sonra uyumaya calistim ama kasilmalar kafama taktim tabiii ama genede sizmisim kasilma sikligima bakamadim hala karin agrim var sanki gaz yapsam rahatliycakmisim gibi hatirlarsaniz zynptnc de de boyle olmustu Ama bende ki far 1- usutmus olabilirim 2- dun nohutlu yemek yedim :))) Valla bi turlu emin olamiyorum napsam ki simdi dr a git gene yanlis alarm benim 3. Olacak bu kendimi cok pimpirikli naZli hissediyorumbide hergun 2-3 kisi arayip naptin dogurdunmu deyince insan bekliyo artik :))
zamani gecmedimi ki onun?? artik gondermiyorlar heralde nerden basvurdun sen?
face sayfası varya primanın ordan başvurmuştum canım
bende sendenim canım 20::::::::::
Kızlar dün ebe kontrolüm vardı , şu korse takma işini sordum. Takma dedi, egzersizler gösterdi karın için bunları yap karnın toparlanır dedi. Yazayım dedim... kids_go sen sordun mu ebene korse takayım mı diye ne dedi?
korseyi tüm dr lar ebeler önermiyo ama etrafımdaki insanlar hep öneriyo annem daha yeni hamile kaldığımda al bi tane koy kenara doğumdan sonra hemen tak dedi. Ben zararlı falan dedim benim gibi göbeğin sarksın istiyosan takma dedi, ben yapmadım pişmanım dedi. 2 yıl önce bi arkadaşım genel anestezi oldu dr'u dinlemeyip taktı göbiş falan kalmadı.Bundan 20 günde bi arkadaşım spinal sezeryan yaptı oda doğumdan hemen sonra 1 hafta sadece taktım dedi 2 gün önce gördüm göbek falan yok tahta gibi kalmış. Gözlerime inanamadım. Yani takıp da zarar gören yok, bir de içerde bebiş yok ki artık zarar verecek bebişimize die korkalım....
Kızlar dün ebe kontrolüm vardı , şu korse takma işini sordum. Takma dedi, egzersizler gösterdi karın için bunları yap karnın toparlanır dedi. Yazayım dedim... kids_go sen sordun mu ebene korse takayım mı diye ne dedi?
korseyi tüm dr lar ebeler önermiyo ama etrafımdaki insanlar hep öneriyo annem daha yeni hamile kaldığımda al bi tane koy kenara doğumdan sonra hemen tak dedi. Ben zararlı falan dedim benim gibi göbeğin sarksın istiyosan takma dedi, ben yapmadım pişmanım dedi. 2 yıl önce bi arkadaşım genel anestezi oldu dr'u dinlemeyip taktı göbiş falan kalmadı.Bundan 20 günde bi arkadaşım spinal sezeryan yaptı oda doğumdan hemen sonra 1 hafta sadece taktım dedi 2 gün önce gördüm göbek falan yok tahta gibi kalmış. Gözlerime inanamadım. Yani takıp da zarar gören yok, bir de içerde bebiş yok ki artık zarar verecek bebişimize die korkalım....
bende dogumdan 1 hafta sonra takmistim korseyi ve gobegim hic kalmamisti. bunda da kullanicam korseyi
selam herkese giremedim bir türlü bugün açtım okuyamadım bile
sempaty59 o kaplar herkesin öyle.yeşilin kapağı turuncu mavinin kapağı yeşil olarak tasarlanmış sitesinden baktım
eyeszay vichy nin action vertegues adlı kremiydi.bunu denemedim ama daha önce vichy nin selülit kremini kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım.çatlak ilk oluştugunda pembe ile kırmızı arası bir renk benim de 1 cm kadar boyutları.lastik oturmuş gibi görünüo ama geçmio saatler geçse de.
bu arada 3 olan çatlağım dün bir anda 13 e çıktı şok oldum durduramıyorum ya ne gıcık.artık doğumdan sonra halledeceğim eve tartı da aldım doktora gittikçe tartılıodum dünden beri ne yesem çıkıyorum üstüne eğlence oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?