slm kızlar...
maşallah canım bebişine
ayyy hadi az kaldı yaa çok heyecanlı
canım yat dinlen tabi bak dinlenmek çok iyi geliyor bebişlerimize. bol bol sola yat ve dinlen. oğluşun beklicek zamanını inşallah
selam kızlar...
bi görünüp kaçacağım...karnım acayip aç...mama yemem lazım:)
doktordan geldim son kontroldü bugün...sizi bilgilendirimm istedim...nst'de sancım çıkmadı şükür...kızım çok oynaktı ama eheuehe:)
çok şükür herşey yolunda...kuzum 3900 olmuş...gerçi +- çıkıyor biliyorsunuz ama 3500 civarı doğar en az dedi...
boyu da 53 civarı..ama o da yaklaşık bi tahmin...50 civarı olur herhalde dedi...
pzt sabah 9da hastanede olacağım...genel anestezi olacağım için 12 saat önce yemek yemeye son...4 saat önceye kadar su içebiliyorummmmm...11de olacak inşallah ameliyatım...ben heyecanlardayım yaaaaa..dualarınızı esirgemeyin nolurrrrrrrrrrrrrrrr...
şimdi bişiler yiyeyim...uğrarız gene...öpücüksss![]()
maşallah canım bebişine

selam kızlar nasılsınz..dün kontrolüm vardı..bebişim 2500 gram olmş.bebeğim tnihayet bir fotoğraf verdi bize..ama su ve parazitten dolayı burnunun sanki bir tarafı yok gibi..tam yakalayamadı neyse bunada şükür..
her neyse nsty girdim ve sancm çıktı serum verdi serumdan sonra sancım normale inmeseydı hastaneye yatıracaktı..1 hafta istrahat verdi,akciğer geliştirici iğne verdi bebek için..nidilat verdi..1 hafta yatıcam malesef hep sola..bu sıcaklarda hiç çekilmiyor..kızlar dua edin oğlum daha küçük biraz daha beklesin![]()
sizleri çok merak ediyorum ama her zaman giremeycğim..kapıya bile kalkma dedi bana...![]()
canım yat dinlen tabi bak dinlenmek çok iyi geliyor bebişlerimize. bol bol sola yat ve dinlen. oğluşun beklicek zamanını inşallah