2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bu arada balkonda cay esliginde(umarim bu son bi hafta ictigim onca cay bebege bisi yapmaz)deniz kokusu bi yandan sizinle sohbet ediyorum. yasasin internet. bundan daha buyuk bi keyif olamaz:))

Ailecek karar verdik nohutun azizligi )) zira wc olayina girdim bakalaim rahatlarm heralde :))) Ayyy cok komik yaa baska zaman Olsa aaa ne ayip gaz falqn deriz dimi :))) eyeszaay anam senaryo yazmissin )))

kujum hemen rezene cayina kostur. zira bu aylarda sutte yapiyor. hemde gaza cok iyi geliyor beni cok kurtardi gece yarilari:))

nasil kirmizi oluyor?? cokmu belli bir kirmizi? olsa anlarmiydim?

bence anlardın hani böleee lastikli bşi giymişsinde o çok sıkmış büzüş büzüş olmuş gibi bendeki görüntüü ilk gördüğümde ben öle sanmıştım giydiğim şey sıktı sanmıştımm ama değilmişşş

kizlar bu arada balkonda cay esliginde(umarim bu son bi hafta ictigim onca cay bebege bisi yapmaz)deniz kokusu bi yandan sizinle sohbet ediyorum. yasasin internet. bundan daha buyuk bi keyif olamaz:))

canım kesinlikle anlardın çatlağın olsa hem çok kısa sürede artıyor. ayrıca çay her gün açık çay içtim ben o kadarcığın bebeğe zararı yokmuş ki. endişlenme sen asıl kafein daha zararlı kahve içmek bebebği çok olumsuz etkiliyor diye biliyorum. ayrıca ohhh maaşallah keyfe

selam kızlar...
bi görünüp kaçacağım...karnım acayip aç...mama yemem lazım:)
doktordan geldim son kontroldü bugün...sizi bilgilendirimm istedim...nst'de sancım çıkmadı şükür...kızım çok oynaktı ama eheuehe:)
çok şükür herşey yolunda...kuzum 3900 olmuş...gerçi +- çıkıyor biliyorsunuz ama 3500 civarı doğar en az dedi...
boyu da 53 civarı..ama o da yaklaşık bi tahmin...50 civarı olur herhalde dedi...
pzt sabah 9da hastanede olacağım...genel anestezi olacağım için 12 saat önce yemek yemeye son...4 saat önceye kadar su içebiliyorummmmm...11de olacak inşallah ameliyatım...ben heyecanlardayım yaaaaa..dualarınızı esirgemeyin nolurrrrrrrrrrrrrrrr...
şimdi bişiler yiyeyim...uğrarız gene...öpücüksss

yaa benimde ole yataktan kalkinca oluyor ama bizim yatagin sekli cikiyor. kalktiktan bi saat sora duzeliyor. onlar olamas demi(( off bi dogursamda bi iki hafta gecse rahatlasam catlamadim diye.

kahve cok cok arada filtre kahve yapiorum ama sayilmaz bole kahvenin rengi acik cay renginde oluyor onu bile bi damlacik koyup gerisini sut koyuyorum. onuda ayda bir. ama 9 ay cay icmedim. annem geldi sanki cay aseriyorum. sabah 3 bardak acik bazen aksamda canim istiyor. bi haftadir full cay oldum( hehe saol bu arada beklerim hepinizi:)

ohhh ohh hosgeliyor bade bebek. ayy cok heyecanli hippycigim. bende pazartesi gece hastanede olacagim sali dogmasi bekleniyor bebisin. cok heyecanli aman allahim. hastaneden eve bole ufacik elleri ayaklari ile bize ait bisey. valla ben doguruca baslayip butun gece bebegi izlemekten uyuyamicam heralde. alexle salak gibi bebegin yatagina gidip sacma sacma sanki varmis gibi agu gugu simdiden izleyip salak salak gulup duruyoruz:) bu arada ben 9 o 10 kilo aldi xixiixix

Kesinlikle epidural derim. Doğum sonrası bebişini hemen emziriyorsun.İlk saatlerde emmesi çok önemli.Akşamada toparlıyorsun.Genel anestezide bebişten falan haberin olmuyo...

tesekkur ederım canım benımde aklıma yattı galıba epidural olucam

selam kizlar...

dün geceden beri vajinamda acayip agrilar oluyo igne batar gibi bisey saplanir gibi. bunlar ara ara oluyodu ama simdi cok fazla. kizim da dün gece iyice tuhaf hareketler yapti durdu zaten bi ara yattigim yerde ziplatti beni resmen sag gögsümün altina bi de sol kasigima öyle bi bastirdi ki ayni anda neresiyle nasil yapiyo bilmiyorum ama artik pek fazla icerde kalmaya niyeti yok gibi. bi yandan dogmasini istiyorum bi yandan da diyorum söyle bi 10 gün daha beklese. korkuyla merak duygusu birbiriyle yarisiyo resmen...

gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda yeğenin iyileşir canım ev işinizin olmamasına uzuldum canım ama sağlık olsun inş seneye alırsınız

allah yiğenine acil şifalar versin canım.çok çok geçmiş olsun.
üzme kendine herşey yoluna girer.

yaa benimde ole yataktan kalkinca oluyor ama bizim yatagin sekli cikiyor. kalktiktan bi saat sora duzeliyor. onlar olamas demi(( off bi dogursamda bi iki hafta gecse rahatlasam catlamadim diye.

neyse ki az kaldı artık doğurmamıza inşallah çatlamasın benim için artık çok geç bebişimden hatırılar olarak ömür boyu benimle olan çatlaklarım var artık

selam kızlar nasılsınz..dün kontrolüm vardı..bebişim 2500 gram olmş.bebeğim tnihayet bir fotoğraf verdi bize..ama su ve parazitten dolayı burnunun sanki bir tarafı yok gibi..tam yakalayamadı neyse bunada şükür..
her neyse nsty girdim ve sancm çıktı serum verdi serumdan sonra sancım normale inmeseydı hastaneye yatıracaktı..1 hafta istrahat verdi,akciğer geliştirici iğne verdi bebek için..nidilat verdi..1 hafta yatıcam malesef hep sola..bu sıcaklarda hiç çekilmiyor..kızlar dua edin oğlum daha küçük biraz daha beklesin
sizleri çok merak ediyorum ama her zaman giremeycğim..kapıya bile kalkma dedi bana...

aman benimkide cok hareketli. dusun artik bu haftada yani. zayifya ondan heral. ama bole hareketli olmasi kordonu dolamis boynuna. 2 kez bide hey allam. neyse teyzem dogum hemsiresi bisey olmaz dedi genelde doluyorlar. yani evdeyken bisi olmazmisda zaten doktorda soledi asagiya inmeye calisirsa belki kotu olabilir dedi evdeyken dogum baslarsa yani. off o merak duygusunu ole iyi biliyorum ki. biz dogumu baslaticaklarini bilmiyorken artik deliricem zannettim gelmeye niyeti yok kac hafta daha beklicem ben. simdi zamanini biliyorumya daha bi guzel oluyor sanki. ama ona ragmen 3 gun gecmiyor iste.

anlaşılmayacak gibi değilki.benim karnım çok kötü oldu ya çatır çatır çatladım

(

canım çok şükür sendrom geçti gibi...ama bebekte 2 gündür gaz sancısı var....dr. ilaç verdi henüz etkisi omadı gibi....o ağladıkça ben mahvoluyorum.....içli içli ağlıyor ve dünden beri yine beni emmiyor...şimdiden bizi parmağında oynatıyor..genç kız olduğunda ne yapıcaz bilmiyorum....

canim üzme kendini hic biliyosun benim 30. haftada cikti sancilarim ama bak hala dogurmadim :) sen bol bol dinlen cok fazla kakmamaya calis gercekten cok faydasi oluyo. moralini yüksek tut

aman yaa benim de rüyalarima giriyo bu kordon dolanmasi kayinvalidemin kötü bi anisi var ve ikide bi söylüyo bunu hareketli olmasi bi yandan iyi oluyo aslinda iyi oldugunu gösteriyo bebegin ama benimki de bazen cosuyo resmen canimin acisina dayanamiyorum. bi de kücük bi bebekte degil daha 2 hafta önce 2800 dü nerden buluyo öyle hareket edicek yeri bilmiyorum .

canım çok geçmiş olsun ama korkma zaten 36. haftayı bile dolduruyorsun sen yine de yat dinlen ama stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…