merhaba kızlar,
dün saat 12:40 da oğlum eymene kavuştum
36+2 gece lekelenmem oldu sabahta suyum geldi
bebektede bendede sorun olmadıgı ıcın bugun cıkısımızı yaptılar
oğluşum ıyı hamldolsun bende ıyıyım hıc korkulacak bısey degılmıs
ne sonda ne acıklıga bakma hepsı sızde bıtıyo kendınızı kasmayın yeter
sıze ayrıntılarlar anlatırım sonra suan dıkıslerım bıraz acıyo
allah hepinize hayırlı dogumlar versın
merhaba kızlar,
bnde dıkkatlı duzenlı bırıyım hele ılk bebegımız olunca ama ınan dalın deterjan almadım evde kndı kullndgm arıel(renklıler ıcın beyazlar ıcın 2 ayrı detarjan kullnrm) bıde yumos extra nın mavısını kullnrm:) bunlarla yıkadım oğlumun çamaşırlarını.hanı hasas olmasın teni alışsın dıye.tabı doğdugunda hassas olrsa cıldı ozaman alırım ozel urunlerden dıye dusundum.bu arada bezi ve şampuanını ne alıcaksın?
ayyy bi bebisimiz daha gelmis :) hayirli olsun canim ya. allah anali babli saglikli sihhatli büyütmek nasip etsin. anladigim kadariyla normal dogum yaptin. vaktin oldugunda dogumunla ilglili ayrintili bilgileri ver bize. tebrik ediyorum tekrar
kizlar ya dogumlar cogaliyo. agustos annelerinin cogu oldu temmuz annesi :) bakalim bana ne zaman sira gelicek. bugün moralim cok iyi dün gece babacigima da bilet aldik bayram günü gelicek o da. annemler 16 agustos beklenen dogum tarihi 22 agsutos babamin gelicegi tarihte 30 agustos :) bakalim bebisim ne zaman gelicek. sadece bugün biraz disari ciktim doktorum bi yarim saat kadar cikabiliecgimi söylemisti ama eve gelince vajinamda agri oldu cokumarim önemli degildir. bi de kizim hic durmuyo yerinde ya acayip canimi acitiyo. bugün kaburgama öyle bi vurdu ki kirildi zannetim hala da aciyoooo cok yaramaz olucak bu kiz cooook
ay benim kızla senin kız aynı valla benimde kemiklerim acıyo sağ tarafı habire tekmelediğinden karnımın içi nasıl acıyo anlatamam tekvandocumu olcak nesenin hangi tarafı tekmeliyo sağmı solmu
:) valla canim bizim kizlar yaramaz olucak galiba. benimki de genelde sirtini sol tarafa dayiyo ayaklari da sagdan cikariyo resmen elimize geliyo böyle kemikleri bi tuhaf oluyo icim. poposunu da ortalarda bi yerde dikiyo göbek deligim zaten disari firlamis durumda öyle yapinca daha da bi tuhaf oluyo ve aciyo esime diyorum simdi patlicak göbek deligim :)))
bu son bi kac gündür de sag gögsümün altina dogru cok bastiriyo ve midem cok yaniyo geceleri hic uyuyamiyorum sigamiyo kuzucuk herhalde artik :)
bende iciyorum da 1-2 saat sonra kalkiyorum yine kötü oluyoaynı benimkide öyle mide yanmasının tek çözümü süt valla 2 3 yudum bile iyi geliyo ben yatmadan önce mutlaka içiyorum ancak öyle uyuyabiliyorum
merhaba kızlar,
bende iciyorum da 1-2 saat sonra kalkiyorum yine kötü oluyoartik süt icmekten midem bulaniyo bi de tam yatiyorum icimde firtinalar kopartiyo zilli :) ancak babasi elini koyarsa duruyo cok ilginc bi sekilde... babaci olucak galiba :)
kizlar selam herkese.bende agustos annesiyim surekli giremiyorum kizlarimdan dolayi.bende gebelik sekeri var bebegim 37 haftalik ve 4 kilo cikti doktorum dogum seklini bana sordu korktugum icin sezeryan dedim 1 agustosa gun verdi.icimde acabalar var bana fikir verin nolur siz olsaniz ne yapardiniz ?
valla canım normal doğum en güzeli diyolar ama bende çok korkuyorum diğer doğumun nasıl olmuştu[/QUOT
sezeryanla yapmistim cok istememe ragmen mecbur oldu ama doktor ilki sezeryan olmasinin hic onemi yok bebek kilolu biraz zor bir dogum olacak deyip bana birakti
valla bu konuda eşimle ikileme düştük işin açığı o gerek yok dedi ben illa tutturdum dalin diye ne bileyim o olmazsa olmaz gibi geldi hayatta marka tutkum yoktur ama şimdi niye böyle oldu anlamadım bezi prima aldık şapuanıda johanson baby alıcaz realde kampanya var şampuan duş jeli masaj yağı toplam 12.45 tl ondan alıcam
valla canım normal doğum en güzeli diyolar ama bende çok korkuyorum diğer doğumun nasıl olmuştu[/QUOT
sezeryanla yapmistim cok istememe ragmen mecbur oldu ama doktor ilki sezeryan olmasinin hic onemi yok bebek kilolu biraz zor bir dogum olacak deyip bana birakti
o zaman sezeryan yap canım boşunna zorluk çekme
valla bizim kullandığımız deterjanlar yeni doğan bebeklerin cildinde pişik alerji yapıyomuş nede olsa tenleri zar gibi bişey bizimki gibi değilki.. geçenlerde kayganamlar konuşuyodu bebeklerin kıyafetlerini sabun tozu ile yıkıyoduk ozamanlar sabun tozuda yoktu sabunu alıp rendeliyoduk öyle kullanıyoduk dediler. dedim normal deterjan kullansaydınız niye sabun tozu aradınızki? yaa olurmu bebeğin hertarafı pişik oluyo ozaman dediler.. işte ozaman sabun tozu almakla iyi ettiğimi anladım yoksa bende gereksiz görüyodum.. belli zaman sabun tozu kullanırım sonrasında normal deterjana geçerim artık..
Kızlar herkese merhaba
Kızıma sag salim kavuştum çok şükür 14.30 da girdim, 2550 gr doğdu kızım. Saglıgı yerinde çok şükür, kuvoze gerek kalmadı. Sütüm az suan azar azar geliyo çoğalır insallah. Arada mama da veriyorlar ac kalmasın diye.
valla arada acaba benim kızımı tarif ediyoki diyorum ne kadar benziyolar ya benim kızda çok babacı eşim elini koyunca yumuşak yumuşak vuruyo o çekince sanki ayağı fırlıcak sağ tarafımdan eşim izliyo basıyo kahkahayı ben biraz bıtbıtım da eşim hakkından gelecek kızım senin oh olsun diyo
Kızlar herkese merhaba
Kızıma sag salim kavuştum çok şükür 14.30 da girdim, 2550 gr doğdu kızım. Saglıgı yerinde çok şükür, kuvoze gerek kalmadı. Sütüm az suan azar azar geliyo çoğalır insallah. Arada mama da veriyorlar ac kalmasın diye.
Kızlar herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?