2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2gun once geldı yatılıya 2gunluk mısafr.kayınvalıdemın erkek kardesı kız kardesı ve eşi.ve ilk kez evıme gelmslerdı su halımle memnun etcem dıye zorlandım.neysekı bugun gelmy dusunenler esımn arkdsı ve karısı brde 6aylık bebıslerı var bebek oldg ıcın gelsnlerde seveım hoşuma gdr.onlarda ılk kez gelecekler tabı gelırlerse..çocuga hedıyede almadım bn doğdugundan berı alsam olur bugun geldklrnde versem.daha yerler supurulecek...bıde ben buraya gelın geldım ne arkdsm var ne komsum ne aılemden bırı akkraba hıckımsemm..aılem 14saat uzaklıkta

rkadaşlar;size bir sorum olacaktı, 3-4 gündür sol göğsümde şişkinlik ve ağrı var dokunduğumda küçük yuvarlak birşey geliyor elime sağ göğsümde yok gibi geliyor.Acaba süt bezleri ile mi ilgili,kuruntu yapmakta istemiyorum ama.

canım ağrı bende de var ama kitle yok yağ bezesi falandır kötü düşünme doktoruna göster mutlaka

belki süt bezlerindendir canım ya çok rahatsızsan doktoruna bi danış

kızlar dun gece başlayan kalçamın kasılması hala geçmedi dız kapagımın arkasına vuruyor.ayakları dıkıyorum parmaklarımı yukarı doqru gerıyorum gecmıyor anlamadım ne bu boyle....

benimde pzt günü 2 görümcem geliyo 1 haftalığına ben hep yatıyorum zaten nasıl olcak artık bilmiyorum

kızlar gelişimciye mesaj attım gülsede gelişimcide iyiymiş tek sorun gülse memeyi almıyomuş dua edelimde emsin kızlar bizim dualarımız kabul oluyo çok şükür gülseyede annesinede maşallah kızlar

canım benim de kafa ve karın çevresi hep önden gitti ve gidiyor...doktorum endişelenmemi gerektirecek bir durum olmadığını söyledi...sen de endiişe edip kendini ve bebişini üzme...bu arada benim tosun da 3800 gr 37+4 itibariyle...

kızlar bu arada bugün temizlikçi geldi...evimiz pırıl pırıl olduuuuuu...herbişimiz hazır artık...kuzumun odası da bitti...kaldı 1 haftamız...Bademize kavuşmaya geri sayımdayızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…