Kızlar herkese merhaba
Kızıma sag salim kavuştum çok şükür 14.30 da girdim, 2550 gr doğdu kızım. Saglıgı yerinde çok şükür, kuvoze gerek kalmadı. Sütüm az suan azar azar geliyo çoğalır insallah. Arada mama da veriyorlar ac kalmasın diye.
Kızlar herkese merhaba
Kızıma sag salim kavuştum çok şükür 14.30 da girdim, 2550 gr doğdu kızım. Saglıgı yerinde çok şükür, kuvoze gerek kalmadı. Sütüm az suan azar azar geliyo çoğalır insallah. Arada mama da veriyorlar ac kalmasın diye.
bende 1 yaşına kadar kullanayım diyorum sonrada normale geçerim o zamana kadar tenide çok hassas olmaz heralde dimi
1 yaşına kadar değilde 4 aylık olana kadar kullanıp yenidoğanlıktan çıktığı dönemde deterjana geçerim diyorum.. 1 yaşına kadar teni tabi normale döner hassas olmaz
valla arada acaba benim kızımı tarif ediyoki diyorum ne kadar benziyolar ya benim kızda çok babacı eşim elini koyunca yumuşak yumuşak vuruyo o çekince sanki ayağı fırlıcak sağ tarafımdan eşim izliyo basıyo kahkahayı ben biraz bıtbıtım da eşim hakkından gelecek kızım senin oh olsun diyo
kizlar selam. internet hic acilmiyor artik giremiyorum. yeni dogumlar var sanirim. heyecaninizi kaciriyorum diyede cok uzuluyorum. allah herkesi bebislerine saglikla kavustursun isallah. nasil herkesler. dogumlar nasil oldu. dogum topiginede yazdinizmi?
konuya direk bodoslama giriyorum deterjan ben omobaby ile vernelbaby yumusatıcı aldım sabun tozu almadım makinam sabun tozu nedeniyle bozulursa garanti kapsamı dışında kalıyor uyarısı var görümcem kendi bebeğinde hep kendi deterjanlaarı ile yıkıodu hiç ayrı görmedim alerji pişik vs olmadı ben biraz pimpirikliyim camasır konusunda tek tek ayırır ayrı ayrı deterjan kullanırım rengine kumasına göre hasta mıyım ne
bebek sampuanı ve malzemlerinde nivea ve johnsons set aldım ikisini de deneyip ona göre karar vereceğim bu arada migrosta atta cantalı set 33 tl.indirim var ben almıştım nivea etiketlerini falan söktüm ufakça süsledim gayet güzel oldu cantayı kullanışlı da buldum
bez konusunda prima premium care düşünüyorum başlangıcta sonra normal primayla devam ederim dedim ama huggies ın organik pamuklu dediğine de bakacagım tester görürsem.
ablam ve görümcem huggies kullandı çok memnun kaldılar bende ondan aldım
kızlar o gece balperisinin doğumunu beklerken sabahına ben gittim doğuma normal doğum çok istedim ama olmadı sezeryanla geldi kızım dünyaya geçmişi okuyamadım balperisinin oldu mu başka bebekler var mı pek duramıam geçmişe bakamıcam
ayyyyyyyyyyy doğuran doğurana canıııımmm çok tebrik ederim maşallah maşallahallah mutluluğunuzu daim etsin tatlım
ne güzelllllll tebrik ederim nasılsın bebeğin nasılkızlar o gece balperisinin doğumunu beklerken sabahına ben gittim doğuma normal doğum çok istedim ama olmadı sezeryanla geldi kızım dünyaya geçmişi okuyamadım balperisinin oldu mu başka bebekler var mı pek duramıam geçmişe bakamıcam
kızlar o gece balperisinin doğumunu beklerken sabahına ben gittim doğuma normal doğum çok istedim ama olmadı sezeryanla geldi kızım dünyaya geçmişi okuyamadım balperisinin oldu mu başka bebekler var mı pek duramıam geçmişe bakamıcam
valla çoğu yazılı canım bu arada ben senin düğün fotolarını hala görmedim biliyomusun
saol canım allah sizlere de göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?