canim hala alamadikki. yarin gelicek fotografci toplantiya cok yogunmus bu aralar(( isallah bebek gelmeden aliriz fotolari ( canim hangi topikte bulamadim benim actigima yazmamislar galiba
canim hayirli olsun allah anali babali saglikla buyutsun. nasil bir duygu?
amin canım en kısa sürede doğum hikayeni bekliyorum kilosu falan iyimi bebişin
doğum haikayemi boşverin anlatmasam çok daha iyi
3310gr 50 cm doğdu bebişim
saol canım allah sizlere de göstersin
bende bi düşündüm ama tarif edilecek gii değil hiçbişeye benzemiyo özellikle emerken seretmesi uyurken izlemesi çok farklı yaaa allahım bu ne tatlı bişey bu benim mi diyorum şaka gibi inanamıyo insan ama ağlayıncada elin ayağına dolaşıyo onu susturamamak canının acıdığını görmek çok kötü sende onunla ağlıyosun bugün o deneyimide yaşadım
kızlar o gece balperisinin doğumunu beklerken sabahına ben gittim doğuma normal doğum çok istedim ama olmadı sezeryanla geldi kızım dünyaya geçmişi okuyamadım balperisinin oldu mu başka bebekler var mı pek duramıam geçmişe bakamıcam
ayyyyy ne hoş yaaaaaa ama ağlayınca kesin bende ağlarım
hayrlı uğurlu olsun inş. yaşı uzun olsun
nasıl oldu cnm yani ne diye gittin hastaneye
sabah 1o gibi uyurken suyumun gelmesiyle uyandım doktorumu aradım gel dedi gitti ultrasonda baktı suyunda azalma var dedi alttanda muayene etti suyun geldiği için doğumu başlatıcaz dedi suni sancı verdi ama açılma olmadı sadece 2cm suyum geldiği için 24 saat içinde doğu olması gerekiyomuş bebek susuz kalmış mikrop kapar tehlikkeli olur dedi ve sezeryana aldı epidural sezeryan ile yaptım doğumu
bende aglarim ya, hic dayanamamsimdiden ben oglusumu nasil sunnet edicez diye dusunup uzuluyorum cani yanarmi diye, bide burda hemen dogar dogmaz yapma imkanimizda yok alisicaz herseye artik, yeri gelicek dusmesine kalkmasina herseyine offffffff annelik zor bi okadarda guzel tabiiiiiiii,
canim hayirli olsun. cok sevindim. dogumunu anlatmak istemedigine gore zor gecti. insallah simdi hersey yolundadir. en son grip olmustun diye hatirliyorum. gecmistir insallah. tekrar gozun aydin, op kuzucugunu bizim yerimize
çok geçmiş olsun cnm sağlıklı günler diliyorum bebişinle inş. :) tam olarak kaç haftalık doğdu hastanede kaç gün kaldn
saol canım 38+4 günlük doğdu hastaneye çarşamba sabah 11de gittim akşam 10.30da doğum oldu cuma sabahı da çıktım
epidural sezeryandan memnunmusun korkmadınmı
doğum sırası için memnundum korkmadım kızımı görmek çok heyecanlandırdı ama kızımı götürdükten sonra beni dikerlerken canım sıkıldı çabucak bitsinde gideyim diye baktım. odada kızımı seviyo herkes ben burdayım diye düşündüm
seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı kutluyorum ben heralde aklımı oynatırım canlı canlı beni kesseler abboooooooo hayatta dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?