2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bi düşündüm ama tarif edilecek gii değil hiçbişeye benzemiyo özellikle emerken seretmesi uyurken izlemesi çok farklı yaaa allahım bu ne tatlı bişey bu benim mi diyorum şaka gibi inanamıyo insan ama ağlayıncada elin ayağına dolaşıyo onu susturamamak canının acıdığını görmek çok kötü sende onunla ağlıyosun bugün o deneyimide yaşadım

ayyyyy ne hoş yaaaaaa ama ağlayınca kesin bende ağlarım

ayy ne güzel bebişler geliyo arka arkaya canım hayırlı olsun. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. maşallah kızına

ayyyyy ne hoş yaaaaaa ama ağlayınca kesin bende ağlarım

bende aglarim ya, hic dayanamam simdiden ben oglusumu nasil sunnet edicez diye dusunup uzuluyorum cani yanarmi diye, bide burda hemen dogar dogmaz yapma imkanimizda yok alisicaz herseye artik, yeri gelicek dusmesine kalkmasina herseyine offffffff annelik zor bi okadarda guzel tabiiiiiiii,

hayrlı uğurlu olsun inş. yaşı uzun olsun

nasıl oldu cnm yani ne diye gittin hastaneye

sabah 1o gibi uyurken suyumun gelmesiyle uyandım doktorumu aradım gel dedi gitti ultrasonda baktı suyunda azalma var dedi alttanda muayene etti suyun geldiği için doğumu başlatıcaz dedi suni sancı verdi ama açılma olmadı sadece 2cm suyum geldiği için 24 saat içinde doğu olması gerekiyomuş bebek susuz kalmış mikrop kapar tehlikkeli olur dedi ve sezeryana aldı epidural sezeryan ile yaptım doğumu

çok geçmiş olsun cnm sağlıklı günler diliyorum bebişinle inş. :) tam olarak kaç haftalık doğdu hastanede kaç gün kaldn

benim çok hevesim vardı sünnet düğününe allah nasip ederse 2. oğlan olursa yapıcam şöyle anlı şanlı düğün artık oda ilerledi acımıyo sünnette canları

canim hayirli olsun. cok sevindim. dogumunu anlatmak istemedigine gore zor gecti. insallah simdi hersey yolundadir. en son grip olmustun diye hatirliyorum. gecmistir insallah. tekrar gozun aydin, op kuzucugunu bizim yerimize

saol canım
evet biraz problemli geçti ama atlattık çok şükür öksürüğümde olduğu içinde zorlandım dikişlerim karnım çok acıyodu öksürüğümü kaçırmaya çalıştım hep ama allaha çok şükür şimdi çok iyiyim en azından artık tek başıa zor olsada kalkabiliyorum wc ye gidebiliyorum

epidural sezeryandan memnunmusun korkmadınmı

doğum sırası için memnundum korkmadım kızımı görmek çok heyecanlandırdı ama kızımı götürdükten sonra beni dikerlerken canım sıkıldı çabucak bitsinde gideyim diye baktım. odada kızımı seviyo herkes ben burdayım diye düşündüm

seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı kutluyorum ben heralde aklımı oynatırım canlı canlı beni kesseler abboooooooo hayatta dayanamam

seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı kutluyorum ben heralde aklımı oynatırım canlı canlı beni kesseler abboooooooo hayatta dayanamam

burda olsan yandin demekki, dogum seklini secme sansin yok. normal dogum mecbursun. bi aksilik oldugunda sezeryana karar verdiginde genel anestesi diye birsey yok, epidural yapiyolar. epidural sezeryan olsaydim kesin bende kulagima kulaklik ister gozlerimi kapatirdim, taki bebisimi kucagima verene kadar normal dogumuda nasil yapicaksam, Allahimmmmmm sen bebislerimize saglik bizlerede guc ver

kızlar bu projeksiyonu beğendim yatak için sizce nasıl ısıklı müzikli ve tavana yansımları hareket edip dnüyor 66 tl fiyatı üstünde winnie the pooh var bizim odamız da winnie li perde ve halısı.tomy markası.fikri olan var mı ya da ürünü gören?daha önce chiccoya bakmıştım ama o hareket etmiyordu.bu projeksiyonu dönence yerine bakıyorum bu arada gece lambası olarak da kullanılıyormuş

kizlar burda dogumhanelerde plates topu oluyo, uzerinde ziplatiyorlar. bende var bi tane sisirip hareketlere baslasammi ya ama kocacim izin vermiyor. ondan gizli sisirip yapsammi ne. ayy simdi duserim o yokken bise olur, felan. en iyisi annemi bekliyim oyle cikarim topu ortaya. gerci ev isi kesn olursa( hala inanasim gelmiyo, imzayi atip, anahtari alana kadar) top mop unuturum ben evdede canim s1kiliyo artikkkkkkk. topun ustunde ziplar dururum zip zip zipppp

kızlar bnm gittiğim hastanede normal doğumu çok değişik yaptırıyor drlar

aynen normal tuvalette oturur gibi ayaklarınızın üzerinde ıkınıyormuşsunuz bebeğin başı göründüğünde yatırıyorlarmış...

duymuşmuydunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…