• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,
dün saat 12:40 da oğlum eymene kavuştum
36+2 gece lekelenmem oldu sabahta suyum geldi
bebektede bendede sorun olmadıgı ıcın bugun cıkısımızı yaptılar
oğluşum ıyı hamldolsun bende ıyıyım hıc korkulacak bısey degılmıs
ne sonda ne acıklıga bakma hepsı sızde bıtıyo kendınızı kasmayın yeter
sıze ayrıntılarlar anlatırım sonra suan dıkıslerım bıraz acıyo
allah hepinize hayırlı dogumlar versın

merhaba kızlar,

ALLAH sağlık versın hem sna hem bebeğine darısı bızım basımıza.normal doğum mu yapmıs olyrsun sen sımdı?su gelmesı nasıl olyr cokkmu gelyr?
bu agustos bebeklerı hep erken gelıyorlar he bende 35.haftaya grdm acap benımkıde gelırmı?bugune kdr varmıydı sıkayetın?tekrar gecmıs olsun canım ömürlü olsun oğlun EYMEN

merhaba kızlar,

oleyyyyyyyyyyy bi oğlumuz daha mı geldi:)
ayyyyyyy tebrik ederim annesi...Allah sağlıklı güzel günler nasip etsin bebişinizeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar::nazar::nazar:

ALLAH sağlık versın hem sna hem bebeğine darısı bızım basımıza.normal doğum mu yapmıs olyrsun sen sımdı?su gelmesı nasıl olyr cokkmu gelyr?
bu agustos bebeklerı hep erken gelıyorlar he bende 35.haftaya grdm acap benımkıde gelırmı?bugune kdr varmıydı sıkayetın?tekrar gecmıs olsun canım ömürlü olsun oğlun EYMEN

NE COK soru sormusum bende.bıraz ıyıles ayrıntılarını takıp ederım;)

merhaba kızlar,

ayyy canım çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bi ara detaylıca anlat doğumunu çok canın yandımı bi oğlan daha geldiiii :nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar,

canim tebrik ederim Allah anali babali buyutsun. bir oglumuz daha oldu:))))))) toparlaninca detaylari bekliyoruz :)))))

merhaba kızlar,

canım hayırlı olsun erkenci olmuş eğer erkek olsaydı benimkisi de eymen olacaktı. rabbim hayırlı ömür versin sağlıkla büyüt inşallah.

kızlar bugün ablam gitti yanımda yiğenim kaldı sadece 2 hafta sonra da doğuma annem gelecek artık yarın bebeğin kıyafetlerini yıkamalıyım. bugün tülümüzz gelecekti ama gelmedi bakalım hayırlısı

merhaba kızlar,

aman maşallah diyelim yeni bebişe:nazar: gözün aydın:emir_bebek:

kızlar ben dalinin sıvı deterjanını aldım nasıl yıkıcam şimdi ben çamaşırları pembelerle yeşilleri aynı atsam olurmu

kızlarr yaa yine akıntım var hem de yapışkan çok az da yanma var. ama hem antibiyotik hem fitil kaç defa kullandım artık kullanmak istemiyorum ben yaa. umarım sorun olmaz

kızlar ben dalinin sıvı deterjanını aldım nasıl yıkıcam şimdi ben çamaşırları pembelerle yeşilleri aynı atsam olurmu

cnm bn hepsını bır attım desem yerıdır ucuk pembe ucuk yesıl tonlar boyleyse at.kumasın goruntusunden bellı olr renk verıp vermıceklerı ama attım ben mesela beyaz tshrtlern uzrınde buyuk buyuk renklı arabalar vardı duz beyaz zıbınlarıyla attım hepsını.renklılerı bıryere topla yesılı pembeyı falan.

kızlarr yaa yine akıntım var hem de yapışkan çok az da yanma var. ama hem antibiyotik hem fitil kaç defa kullandım artık kullanmak istemiyorum ben yaa. umarım sorun olmaz

yanma yoktu ama dıgerlerı vardı banada yazdı ben kullanmıyorym son zamanlar dıye sıkıldım ılac ılac ılac

cnm bn hepsını bır attım desem yerıdır ucuk pembe ucuk yesıl tonlar boyleyse at.kumasın goruntusunden bellı olr renk verıp vermıceklerı ama attım ben mesela beyaz tshrtlern uzrınde buyuk buyuk renklı arabalar vardı duz beyaz zıbınlarıyla attım hepsını.renklılerı bıryere topla yesılı pembeyı falan.

açık pembe açık yeşil sarı aralarında beyaz çizgilr var hangi ayarda yıkadın

açık pembe açık yeşil sarı aralarında beyaz çizgilr var hangi ayarda yıkadın

kırlı olmadıkları sırf hıjyen olsun dıye yıkadıgımz ıcın 30 derecede Kısa programa attım cnm.bnce yeterlı bu yıkama.ıcıne sınmezse bırdaha aynı ayara atar yıkarsın.

kırlı olmadıkları sırf hıjyen olsun dıye yıkadıgımz ıcın 30 derecede Kısa programa attım cnm.bnce yeterlı bu yıkama.ıcıne sınmezse bırdaha aynı ayara atar yıkarsın.

bnde dıkkatlı duzenlı bırıyım hele ılk bebegımız olunca ama ınan dalın deterjan almadım evde kndı kullndgm arıel(renklıler ıcın beyazlar ıcın 2 ayrı detarjan kullnrm) bıde yumos extra nın mavısını kullnrm:) bunlarla yıkadım oğlumun çamaşırlarını.hanı hasas olmasın teni alışsın dıye.tabı doğdugunda hassas olrsa cıldı ozaman alırım ozel urunlerden dıye dusundum.bu arada bezi ve şampuanını ne alıcaksın?

arkadaslar hepinize selamlar
ancak girebildim,gecmise bakmadim,beni soran dua eden arkadaslardan Allah razi olsun.hastaneden yenigeldik 1 gece kaldik
kisaca dogumum hakkinda bilgi vereyim
kasilmalar 2-3 dakikaya dustu yazdiktan sonra dogru hastaneye gittik,6 cm acilmam varmis
hicde tahmin ettigimiz gibi zor degilmis kizlar,inanin sizi cesaretlendirmek icin soylemiyorum
adet donemini sancili gecirenler bilirler,onun biraz daha siddetlisi yani sanci aralarinda nette rahatlikla yazisabildim.
Epidural normal dogum istiyordum,hemen epiduralim takildi.Hic canim acimadi
ondan sonrasida zaten agri sifira dustu,suyumu patlattilar.Defalarca acilma muayenesi oldum inanin gozumu kapamis olsam, icimde bir el mi var farketmezdim
Acilmam 10 cm oldugunda ikinma hissi iyice artti.Oda ayni tuvaletiniz varmisda tutuyormussunuz gibi arka tarafinizda bir baski olustruyor. Baski hissettikce ikinmam soylendi.Ikinmalarim 1 saati bulmadan bebegim kollarimdaydi.Dikislerim atildi.Sanirim 8 taneymis.Oturup kalkmakta ilk gun zorlandim.

Kisaca dogum hikayemi yazdim, epidural dusunuen tum arkdaslara kesinlikle tavsiye ederim.Bende herhangi bir yan etki ortya cikmadi.Inanin mukemmel birsey.Bununla ilgili sorularinizi crvaplandiririm

Arkadaslar hersey cok guzel fakat bi sorunumuz var,dunden beri agliyorum
Bebegimi emziremiyorum,daha dogrusu 2 hafta kadar emzirmem yasak
Hatirlarsaniz gogsumun alti pisik oldu falan yazmistim
benim pisik zannetigim sey megerse zona hastaligi olarak bilinen, ve genellikle 60 yasindan sonra artaya cikan hastalikmis.Su cicegi virusu ile ayniymis.
Inanin emziremedigime uzulmeyi unuttum,bu bulasiciymis.Ama nefes,tukuruk vs gibi seylerden ziyade
direk yarali olan bolgeyle temas halinde karsi tarafa bulasiyormus.
Isin kotusude hastaneye gittimde gostermem, durumu bildirmeme ragmen onemsenmeyip bebegimi dogum esnasinda o bolgeyle temas ettirilmesi.Emzirmemin saglanmasi
O kadar icim aciyor ki kizlar,bebegimsin kucuk bir ihtimalde olsa kucucuk haliyle su cicegi gecirme riski var.Ve bebeklerde oldukca tehlikeliymis,onu her kucagima aldigimda agliyorum.Kaybetmekten cok korkuyorum
Bir suru doktor geldi ve gordu.Antibiyotik kullaniyrum su anda,bebegimi de mama ile besliyoruz.Mamayla beslensin, emmemesin beni iki hafta ama insallah hastalanmasin, cok korkuyorum
Surekli atesini olcuyoruz,ellerimizi dakika basi nerdeyse dezenfekte ediyoruz,ben yakasi cok kapali kiyafetler giyiyorum.
Sizden tek istedigim lutfen bebegime dua edin,bir ayetel kursi okuyup gonderin.
Insallah korktugum olmaz, tek istedigim bu.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kavustursun

Canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün ama zona olayı kötü olmuş içini ferah tut dr.la konuşur çiçek aşısını erken yaptırırsın belki...

kizlar soktayim ya kocacim bi haber verdi uzulsemmi, sevinsenmi bilemedim. biz ben daha 5 aylik hamileyken bi ev almaya ugradiyoduk, baya bi ugrastan sonra bankanin birinden once morgage aldik ben hatta evi toplamistim ozaman gayet iyiydim aktifdim, ama son an banka vazgecmisti morgage vermekten. cok uzulmustum oglusumun odasi olcakti, benim bulasik makinam olcakti diye seviniyodum. sonra saglik olsun, hayirlisi neyse o olsun dedim uzulmedim. meger kocacim benden gizli baska bi bankaya daha basvurmus ve simdi onlar kabul etmis ta ozamandan beri ugrasiyomus.(burda islemler,en az 2-3 ay suruyo) bu sali avukata gidip imza felan aticakmisiz. evlendigimizden beri kiradayiz, kocacimda artik bu bankada morgage vermez diye bide bana belli etmemek icin. tum hazirliklarimizi bu kirada oturdugumuz eve gore yaptik. canim kocam ben uzulmiyim diye evi boyadi, hali fleskleri yikatti, yeni camasir makinasi aldi( bulasik makinasi koyacak yer bile yok cok kucuk) , yatak odamiza oglusumun besigini sigdirdik felan filan.

neyse uzun lafin kisasi ben bu halde nasil tasinicammmmmmmm:26: sali gunu annem geliyo turkiyeden ama birsuru eksik ve is var. aldigimiz ev temiz, sifir ama 4 yatak odali, 1 salon, 1 calisma odasi, yemek odasi, 1 banyo, 2 dus odasi ve 1 tanede ayri tuvaleti var yani toplamda 4 tuvaletli bi ev:84: yani kocaman bi ev. bu halde olmazsam cok sevinecem ama heran dogurabilirm nasil yapicaksak, oglumun sansimidir nedir:emir_bebek:

Canım güle güle oturun büyük ev gibisi yok herkes tutar bir ucundan hallolur

benimde pzt günü 2 görümcem geliyo 1 haftalığına ben hep yatıyorum zaten nasıl olcak artık bilmiyorum

Kasma kendini sonuçta raporlu sayılırsın yapsınlar ye iç cnm

merhaba kızlar,

oy korkuttun dr.da 1 hft daha dayan dedi bana inş.dururum güzel geçmesine sevindim benimde ilki güzeldi inş.bu da iyi olur

bnde dıkkatlı duzenlı bırıyım hele ılk bebegımız olunca ama ınan dalın deterjan almadım evde kndı kullndgm arıel(renklıler ıcın beyazlar ıcın 2 ayrı detarjan kullnrm) bıde yumos extra nın mavısını kullnrm:) bunlarla yıkadım oğlumun çamaşırlarını.hanı hasas olmasın teni alışsın dıye.tabı doğdugunda hassas olrsa cıldı ozaman alırım ozel urunlerden dıye dusundum.bu arada bezi ve şampuanını ne alıcaksın?

Canım keşke alsaydın bence sonuçta ilk giysileri önemli sonrasında bizde normale dönücez inş.düşündüğün gibi olur...

Gelelim bizden haberlere bugün 37 ye girdik nst de biraz sancı çıktı dr önce hftya gel dedi sonra gelebilirsen hftiçi gel dedi
minişim 3.080 olmuş 1 hft daha durursa iyi olur dedi, benim ilkinde bu hft nişan gelmişti 10 gün sonrada doğurmuştum
ama bugün çok kasılmalarım oldu :-((

Back
X