• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay üşüme deme bana kaç kat giyiyorum donuyorum
hele akşamları işten çıkışta buz tutuyorum mide bulantısı da başlıyor
üşüyünce offfffff

Kızlar selam,
size bişey dicem, ben çok üşüyorum. Özellikle ayaklarım ısınmıyor.Sizde de varmı böyle bir sorun?

Selam canım, bazen benim ayaklarımda buz gibi olur, bir türlü ısıtamam. Gerçi bu durum hamilelik öncesinde de böyleydi. Çok üşümek kansızlığın belirtisi derler ama ne kadar doğru bilemiyeceğim.

Selam canım, bazen benim ayaklarımda buz gibi olur, bir türlü ısıtamam. Gerçi bu durum hamilelik öncesinde de böyleydi. Çok üşümek kansızlığın belirtisi derler ama ne kadar doğru bilemiyeceğim.

Canım kan tahlillerim yapıldı. Kansızlık yok, herşey normal..
Ama donuyorum resmen, özellikle parmak uçlarım.Isınmıyor bir türlü...

ay üşüme deme bana kaç kat giyiyorum donuyorum
hele akşamları işten çıkışta buz tutuyorum mide bulantısı da başlıyor
üşüyünce offfffff

Aynen bende canım. Mide bulantıları da mahvetti beni. Sabah kustum :26: Ne kadar sürcek bu bilmiyorum ama hiçbişey yemek istemiyorum :26:

yok cnm hamilelikten önceki için öyle ama
benim değerlerim normal ilk hamişliğimde de böyleydi
demek ki benim hamilelik şeklim bu :66:

Neden karından bakılıyor, senin tercihin mi? Bana sanırım alttan bakılacak hiç istememe rağmen ....

Niye kendini bu kadar kötü hissediyorsun canım? rahatla biraz derin nefes al, pozitif düşünmeye çalış, bu günlerimizi rahat ve güzel geçirmeliyiz değil mi?

Ben 4 haftalıkken gittim , hiç alttan bakmadı ,karından kesede gözüktü , sanırım bu dr. la alakalı bişey ...

Kızlar selam,
size bişey dicem, ben çok üşüyorum. Özellikle ayaklarım ısınmıyor.Sizde de varmı böyle bir sorun?

Ben çok fenayım , kat kat çorap giyiyorum ,patik giince ii oluo biraz daha ama benimde hep buz gibi...

Ben 4 haftalıkken gittim , hiç alttan bakmadı ,karından kesede gözüktü , sanırım bu dr. la alakalı bişey ...

Ben çok fenayım , kat kat çorap giyiyorum ,patik giince ii oluo biraz daha ama benimde hep buz gibi...

Anlaşıldı, bu hamilelikle ilgili bişey demekki... En sıcak tutan botlarımı giyiniyorum ama nafile.Akşamda kalorifere dayıyorum ancak öyle ısınıyorum...

Aynen bende canım. Mide bulantıları da mahvetti beni. Sabah kustum :26: Ne kadar sürcek bu bilmiyorum ama hiçbişey yemek istemiyorum :26:

Çabucak atlatırsn inşallah canım. Profiline baktımda mühendismişsin ve de kocaelide, merak ettim ne mühendisisin?. Çünkü bende kocaeli üniversitesinde okudum, elektrik mühendisiyim ben.

Çabucak atlatırsn inşallah canım. Profiline baktımda mühendismişsin ve de kocaelide, merak ettim ne mühendisisin?. Çünkü bende kocaeli üniversitesinde okudum, elektrik mühendisiyim ben.

Bilgisayar mühendisi canım.Ama Kocaelinde okumadım, burda yaşıyoruz :69:

Merhaba arkadaşlar bende agustos annesi olucam inşallah. Dün 9 haftalık olduk :))

kızlar tabiki bu konular tercih meselesi ama doktorlara göre koşmaktan biryere uzanmaktan hiçbişey olmaz ilişkiye girmekten de olmaz eğer düşük tehlikesi yoksa ama düşük tehlikesi olmayanlarda bile bazen ilişki sonrasında kahverengi akıntı gelebiliyo neyse umarım sağlıkla kalp atışlarını duyarız

iste boyle seyleri duydugumuz icin esim ve ben hamileligimi ogrendigimizden beri iliskiye cekiniyoruz.
Allah korusun ardindan kanama falan olursa kendimizi cok kotu hissederiz, bu riskli donemleri bir atlatalim diyoruz.
esim de cok cekiniyor, bebege bir zarar gelecekmis gibi hissediyorum diyor.
zaten benim halim de yok ki. hep hasta gibiyim. sabahlari cok erken jkalkiyorum, tum gun calisiyorum , aksam da yatip kaliyorum yorgunluktan.

:69:
iste boyle seyleri duydugumuz icin esim ve ben hamileligimi ogrendigimizden beri iliskiye cekiniyoruz.
Allah korusun ardindan kanama falan olursa kendimizi cok kotu hissederiz, bu riskli donemleri bir atlatalim diyoruz.
Esim de cok cekiniyor, bebege bir zarar gelecekmis gibi hissediyorum diyor.
Zaten benim halim de yok ki. Hep hasta gibiyim. Sabahlari cok erken jkalkiyorum, tum gun calisiyorum , aksam da yatip kaliyorum yorgunluktan.

canım aynı şeyler benim içinde geçerli biz kızımdada hastanede falan yattığımdan düşük teğlikesiyle çok temkinliyiz 2 arkadaş

kızlaaarr çok mutluyum kalp atışlarını gördük meleğimin kalbi atıyo allahım şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun :nazar::nazar::nazar:

kızlaaarr çok mutluyum kalp atışlarını gördük meleğimin kalbi atıyo allahım şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun :nazar::nazar::nazar:

Gözün aydın canım, çokkkkk sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Şimdi sıra bende akşamı nasıl edecem bilmiyorum..

Back
X