2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen hatice bende de öyle ilkinde bu kadar değildi
zaten 8.hftdan sonra artarmış şimdi artarsa naparım bilemem valla
rahat ol cnm bebişinin kalp atışlarını duyacaksın hiç merak etme
bende ctesi günü gidicem eşim almış rndv.

tamam canım haber vereceğim tabiki umarım güzel haberler veririm karından bakılıyo bana ama yinede duyulması lazım galiba inanılmaz kötü hissediyorum kendimi gözlerimden yaşlar akıyo kendiliğinden canım inşallah sende duyarsın

Neden karından bakılıyor, senin tercihin mi? Bana sanırım alttan bakılacak hiç istememe rağmen ....

Niye kendini bu kadar kötü hissediyorsun canım? rahatla biraz derin nefes al, pozitif düşünmeye çalış, bu günlerimizi rahat ve güzel geçirmeliyiz değil mi?

canım altan bakılacağına eminmisin karından bakılır ilk haftalar belki çok küçük olduğundan karından gözükmez diye bakarlar altan ama bundan sonra hep karından bakarlar

niye alttan baksın ki benim ilkinde de şimdide hiç önermediler
bile drlar alttan bakalım diye ben zaten baktıramam
benim nişan gelene kadar bile alttan muayene olmadı
hem büyük artık karından da anlaşılır

canım altan bakılacağına eminmisin karından bakılır ilk haftalar belki çok küçük olduğundan karından gözükmez diye bakarlar altan ama bundan sonra hep karından bakarlar

8 gün önce keseyi görmek için gittiğimde alttan bakılmıştı, tabi o zaman çok küçüktü. Umarım dediğiniz gibi bu sefer karından bakılır.

valla benim tercihim ben baktırmak istemiyorum alttan belki bişey olmayacak ama alttan bakınca bebeğe bişey olacakmış gibime geliyo birde burada okuyoruz alttan bakıldıktan sonra kanaması olanları falan yani gerek yok beklerim karından görüleceği zaman baktırırım ilk bebeğim düşük olduğu için çok korkuyorum o yüzden bu kadar tedirginim off ya oofff

aynen bencede görünmesi gerektiğinde eğer görünmüyorsa
o zaman belki benim 5 hflık gittim kese göründü hftya gel dedi
bebeği görelim yoksa derdi alttan bakalım görelim diye

Tamam kızlar bende zaten tercih ettiğim şekilde karından baktırırım. Umarım duyarım kalp atışlarını. Ama gerçekten alttan baktırmanın tehlikeli olduğuna eminmisiniz? Bu kadar doktor riskli bişeyi neden yapsınlar ?

aynen bencede görünmesi gerektiğinde eğer görünmüyorsa
o zaman belki benim 5 hflık gittim kese göründü hftya gel dedi
bebeği görelim yoksa derdi alttan bakalım görelim diye

bende katılıyorum kızlar ne olursa olsun baktırmayın altan zamanı geldimi gözükür

benim doktorum 6-7. haftaya kadar alttan baktı sonrasını üstten muayene dedi.
tehlikeli olup olmadığını doktorun söyler zaten..
ilişki serbestken tehlike nasıl oluyor ben de onu anlamıyorum :26:
doktorların göz göre göre bebeğe zarar vereceğini düşünemiyorum

canım benim doktorum hiç önermedi altan bakılmayı çok afedersin ama benim ilk kızımda kanmam olduğundan il 3 ay en önemli zamndır eşimle yakınlaşmamı bile yasklamıştı o bende kalmış ilk üç ay rahibe gibiyimdir kaldı altan muayene olma bilmem

işte mesele bu..mutlaka bir sebebi olmalı..
bazen doktor ilişkiyi yasaklıyor bir süreliğine..
o zaman alltan muayene etmiyor..
Allah sağlıkla kucaklarınıza versin bebeklerinizi..

Sanırım bu durum gebeliğin riskli olması ile alakalı birşey. bünyeden bünyeye görede değişebiliyor. Tabiki önlemlerimizi alalım. Sonrada allaha dua etelim de meleklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alalım.

işte mesele bu..mutlaka bir sebebi olmalı..
Bazen doktor ilişkiyi yasaklıyor bir süreliğine..
O zaman alltan muayene etmiyor..
Allah sağlıkla kucaklarınıza versin bebeklerinizi..

amin canım ya tabiki bizler doktorlardan ii bilemeyiz ve 7-8 haftalıkta allahın izni ile karından gözükür

görünür kızlar rahat olun benim 6.hftda kalp atışları bile göründü
merak etmeyin ferah olun......
belki düşük yapanları daha çok öyle kontrol ediyorlardır
ve alttan muayenede genelde sonradan bir kanama olur

kızlar tabiki bu konular tercih meselesi ama doktorlara göre koşmaktan biryere uzanmaktan hiçbişey olmaz ilişkiye girmekten de olmaz eğer düşük tehlikesi yoksa ama düşük tehlikesi olmayanlarda bile bazen ilişki sonrasında kahverengi akıntı gelebiliyo neyse umarım sağlıkla kalp atışlarını duyarız

Kızlar selam,
size bişey dicem, ben çok üşüyorum. Özellikle ayaklarım ısınmıyor.Sizde de varmı böyle bir sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…