Günaydın canım bende bu akşam gidecem doktora kalp atışlarını duymak için, sen 8.haftanın ortalarındasın muhtemelen duyarsın, korkma canım, inşallah çok güzel haberlerle dönersin, Doktor dönüşü haber ver bize olurmu.
dualarımız seninle canım allah izni ile duyarsın kalp atışlarınıda kucağımızada sağlıcakla almak nasip olur
tamam canım haber vereceğim tabiki umarım güzel haberler veririm karından bakılıyo bana ama yinede duyulması lazım galiba inanılmaz kötü hissediyorum kendimi gözlerimden yaşlar akıyo kendiliğinden canım inşallah sende duyarsın
Neden karından bakılıyor, senin tercihin mi? Bana sanırım alttan bakılacak hiç istememe rağmen ....
Niye kendini bu kadar kötü hissediyorsun canım? rahatla biraz derin nefes al, pozitif düşünmeye çalış, bu günlerimizi rahat ve güzel geçirmeliyiz değil mi?
canım altan bakılacağına eminmisin karından bakılır ilk haftalar belki çok küçük olduğundan karından gözükmez diye bakarlar altan ama bundan sonra hep karından bakarlar
niye alttan baksın ki benim ilkinde de şimdide hiç önermediler
bile drlar alttan bakalım diye ben zaten baktıramam
benim nişan gelene kadar bile alttan muayene olmadı
hem büyük artık karından da anlaşılır
8 gün önce keseyi görmek için gittiğimde alttan bakılmıştı, tabi o zaman çok küçüktü. Umarım dediğiniz gibi bu sefer karından bakılır.
Neden karından bakılıyor, senin tercihin mi? Bana sanırım alttan bakılacak hiç istememe rağmen ....
Niye kendini bu kadar kötü hissediyorsun canım? rahatla biraz derin nefes al, pozitif düşünmeye çalış, bu günlerimizi rahat ve güzel geçirmeliyiz değil mi?
aynen bencede görünmesi gerektiğinde eğer görünmüyorsa
o zaman belki benim 5 hflık gittim kese göründü hftya gel dedi
bebeği görelim yoksa derdi alttan bakalım görelim diye
Tamam kızlar bende zaten tercih ettiğim şekilde karından baktırırım. Umarım duyarım kalp atışlarını. Ama gerçekten alttan baktırmanın tehlikeli olduğuna eminmisiniz? Bu kadar doktor riskli bişeyi neden yapsınlar ?
tamam kızlar bende zaten tercih ettiğim şekilde karından baktırırım. Umarım duyarım kalp atışlarını. Ama gerçekten alttan baktırmanın tehlikeli olduğuna eminmisiniz? Bu kadar doktor riskli bişeyi neden yapsınlar ?
canım benim doktorum hiç önermedi altan bakılmayı çok afedersin ama benim ilk kızımda kanmam olduğundan il 3 ay en önemli zamndır eşimle yakınlaşmamı bile yasklamıştı o bende kalmış ilk üç ay rahibe gibiyimdir kaldı altan muayene olma bilmem
canım benim doktorum hiç önermedi altan bakılmayı çok afedersin ama benim ilk kızımda kanmam olduğundan il 3 ay en önemli zamndır eşimle yakınlaşmamı bile yasklamıştı o bende kalmış ilk üç ay rahibe gibiyimdir kaldı altan muayene olma bilmem
işte mesele bu..mutlaka bir sebebi olmalı..
Bazen doktor ilişkiyi yasaklıyor bir süreliğine..
O zaman alltan muayene etmiyor..
Allah sağlıkla kucaklarınıza versin bebeklerinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?