2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım bizde 10 gün sonra gitcez , kalbini duymak çok güzeldi bakalım büyüdüğünü hareketlendiğini görk nasıl olacak ....

Canım eminim o da mükemmel bir duygudur. Ben bugğn 6+5 günlük hamile gözüküyorum. Embriyo 3,1mm idi. Şimdi internetten okuyorum 6+5 iken 9-10 mm olması lazım filan diyor. Doktor herşey normal demişti. senin nasıldı canım?

embriyo boyu dediğin kesenin ölçüsümü:)bende anlamıyorum ama benim usg de 8.3 yazıyo olabilirmi:)kaç haftalık oldugunu gösterir

Canım kesenin boyutumu bebeğin boyutu mu? İkisi farklı çünkü. Bebek oluştuysa usg de gözükür ve onun boyutudur kesin..

cnm mehaba
benm de sat 21 ekim ama benimde yumurtlamam sat a göre 12 gün sonra olmuş ondan dolayı farklı çıkıyo.dr baktığında kendi ekranından doğru zamanını hesaplayabilio.
bu arada hayırlı olsun.
sağlıkla bebişlerimize kawusuruz inş.

face grubumuz
basına w koymayı unutmayın
facebook.com/home.php?sk=group_161420067237578

Canım kesenin boyutumu bebeğin boyutu mu? İkisi farklı çünkü. Bebek oluştuysa usg de gözükür ve onun boyutudur kesin..

yok cnm ya değil inşallah bebişide yazarım benim keseyi görebildik sadece 5 haftalıktı geçen hafta yrn tekrardan gidicem 8.3 mm yazıyo bu ne olabilir?

Kızlar sizlerin embriyo boyutları nasıldı? Çok merak ediyorum

merhaba benimde 5+5 iken yapılan ölçümde doktor 12,5 mm olduğunu söyledi ama kese boyumu fetusun boyumu bilmiyorum yanlız henüz kalp atışlarını duyamadık doktor kalp atışı için bu cumaya tekrar çağırdı....

saol canım hepimizinki hayırlı olsun

arkadaslar benımde persembe gunu kahverengı leke gelmıstı 3 gun yattım bugun dr a gıttım cok sukur
bebegım suan 9 haftalık ama 10 haftalık gozukuyor ve kıpır kıpır 3,2 cm cok guzel bır duygu
22ocaktada 2lı test ıcın gıdıcez

ethica neredeki cidden yaşam hastanesi öyle ama evime çok yakın şimdi internetten bakıcam yerine hastanenin 3 boyutlu ultrason kullanan bir yer istiyorum tabiki sigortamada uyan

teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah ....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....

kızlar bende kahverengi lekeden 10 gündür yatıyodum bugün tekrardan giittik doktora ve bebeğim çok aşağıda bi yere tutunmuş ondan olduğunu öğrendiikkk hep dikkat etmem gerekiyomuş acaba başka benim durumumda olan varmı acaba merak ediyoruum.. herkese mutlu güünleeeerr

kızlar günaydın nasılsını bayadır yazmıyorum ama hep takipteyim ben daha gitmedim doktora cumartesi gideceğim inşallah öyle çok korkuyorum ki ya kalp atışlarını duyamasam ya boş gebelikse bebişim gözükmezse diye ben hamileliğe dair hiç bişey hissetmiyorum akşamları mide bulantım ve arada kasık bel ağrım dışında siz farklı şeyler hissediyormusunuz ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum

canım sen 8 haftalık gebesin klap atışlarını görmedinizmi canım ne dedi dr.sana. eger kanaman yoksa bebegin seninle demektir canım üzülme belkide geç döllenmedir bak bende 8. haftada duydum 1 hafta geri dedi banada insaallah sende duyarsın canım ama seni 9 haftalıkkenmi çagırdır dr.un

canım ben en son 6+4 te gittim kesem 23 mm di ben alttan baktırmıyorum o yüzden bebk gözükmedi alttan baksak gözükür kalp atışlarıda duyulur dedi 20 gün so nra gel garanti olsun duyarız dedi işte bekliyorum allahıma çok şükür kanamam falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…