Gözün aydın canım bizde 10 gün sonra gitcez , kalbini duymak çok güzeldi bakalım büyüdüğünü hareketlendiğini görk nasıl olacak ....
Kızlar sizlerin embriyo boyutları nasıldı? Çok merak ediyorum
embriyo boyu dediğin kesenin ölçüsümü:)bende anlamıyorum ama benim usg de 8.3 yazıyo olabilirmi:)kaç haftalık oldugunu gösterir
bebişin gününü son adet tarihimi doğru gösteriyor yoksa ultrasonmu? mesela benim yumurtlamam 1 hafta geç olmuş normalde sat ım 21 ekim yani ona göre şimdi 12 haftalık falan olması gerekio ama beta hcg de değerler düşük çıktı dr geç yumurtalamışsın dedi şimdi ultrasona göre takip ediyoruz 10+6 günlük oldu minnoşum bugün:97:
Canım kesenin boyutumu bebeğin boyutu mu? İkisi farklı çünkü. Bebek oluştuysa usg de gözükür ve onun boyutudur kesin..
Kızlar sizlerin embriyo boyutları nasıldı? Çok merak ediyorum
yok cnm ya değil inşallah bebişide yazarım benim keseyi görebildik sadece 5 haftalıktı geçen hafta yrn tekrardan gidicem 8.3 mm yazıyo bu ne olabilir?
cnm mehaba
benm de sat 21 ekim ama benimde yumurtlamam sat a göre 12 gün sonra olmuş ondan dolayı farklı çıkıyo.dr baktığında kendi ekranından doğru zamanını hesaplayabilio.
bu arada hayırlı olsun.
sağlıkla bebişlerimize kawusuruz inş.
canım gecen benimde yıolum yaşam hastanesine düştü.ufak bir işim vardı.aletleri görmedim ama dr.lar sanki kurtuluş zamanından kalma gibidr.lar iyi yada kötü bilemem tabi.ama içim karardı ayrıca tabi sen daha iyi bilirsin ama medcal parktanda hiç memnun kalmadım..daha çok paraya önem verdiklerini düşündürttüler bana..ben ethica yı öneririrm.sen yine bir araştır...
kızlar günaydın nasılsını bayadır yazmıyorum ama hep takipteyim ben daha gitmedim doktora cumartesi gideceğim inşallah öyle çok korkuyorum ki ya kalp atışlarını duyamasam ya boş gebelikse bebişim gözükmezse diye ben hamileliğe dair hiç bişey hissetmiyorum akşamları mide bulantım ve arada kasık bel ağrım dışında siz farklı şeyler hissediyormusunuz ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
canım sen 8 haftalık gebesin klap atışlarını görmedinizmi canım ne dedi dr.sana. eger kanaman yoksa bebegin seninle demektir canım üzülme belkide geç döllenmedir bak bende 8. haftada duydum 1 hafta geri dedi banada insaallah sende duyarsın canım ama seni 9 haftalıkkenmi çagırdır dr.un
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?