kızlar benimkiler geceleri sen uyursun biz bakarız diyolar
kayınvalidem ve kayınpederim
ama ben istemiyorum
bi de sürekli aynı lar
biraz büyüsün biz götürür bakarız
espirimi yapıyolar anlamadım henüz
iki üç defa söledim öle bişi olmayacağnı
ama sonra yine aynı konu
ben mi abartıyorum kızlar yaaa
ayıp mi ediyorum böle düşünmekle
Kızlar merhaba,
1 saat sonra doktor randevum var. Kalp atışlarını duymaya gidicez. İnş duyarız, bir sorun yoktur. Bugün 6+5 haftalık oldu, sizce duyarmıyım ?
Muhtemelen duyarsın canım , biz 7 haftada duyduk ,içini ferah sevinçli haberlerle dönersin inşallah ...
canım benim küçüksün heralde sen yeme bunları bu cinsler doğumdan sonra görünmez adam oluyolar..boşversen hiç duyma cevap verme.olurmu hiç bebenin 24 saat senle olması lazım...
olmuyor kızlar anlamadım bende gizli grup diye sanırım böyle oluyor
teşekkürler kızlar
benim ilki tüp bebekti 4.denemede oldu bunu da çok istiyorduk doğal yollardan olsun diye Rabbim dualarımızı kabul etti...
annelik tatlı olmaz mı yaaa süper bişe Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
grup kurucusu kim ? biz özelden msj atalım ona face adreslerimizi o bizi davet etsin olmazmı ya
müthiş bi duygu içinde bebeğine ait hareketleri görmek hele o hareketleri hissetmek kimbilir ne güzeldir hepimiz hayırlısıyla hissederiz pıt pıtlarını inşallah az kaldı
seninki kaç haftalık?
teşekkürler kızlar
benim ilki tüp bebekti 4.denemede oldu bunu da çok istiyorduk doğal yollardan olsun diye Rabbim dualarımızı kabul etti...
annelik tatlı olmaz mı yaaa süper bişe Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Ademel sanırım , ben özelden msj attım...
canım bizde erkek faktörüydü sorun dr lar kesin olmaz diyorlardı ama oldu şükürrmaaşallah canım benim de tüp bebek sizde sorun neydi rabbim ne büyük bak nasip ediyor çok şükür.
canım benim inşallah sağ salim sağlıklı ayakta bir hamilelik geçirip sağlıklada alırız kucağımıza biliyorsun Ahsenin hamileliği çok zor geçmiştiesen cim nasıl sevinmdimm biliyorsun.mayıs annelerinde kardeşiliğimiz iyice pekişti şimdi burdan devam edicez.canım sağ slaim alırız inşallah bebişelrimizi hayırlısı inşallah hakkımızda..
canım benim inşallah sağ salim sağlıklı ayakta bir hamilelik geçirip sağlıklada alırız kucağımıza biliyorsun ahsenin hamileliği çok zor geçmişti
evet canım çok güzel bir his bebeğimizi orda sağ salim görmek.. biz bugün 6 haftalık olduk ama doktor ultrasonda 6+4 dedi sanırım ultrasnda bi kaç günlük fark olağanmış
bu gun olayı nezaman kesınlesıyr acaba :44:bebişin gününü son adet tarihimi doğru gösteriyor yoksa ultrasonmu? mesela benim yumurtlamam 1 hafta geç olmuş normalde sat ım 21 ekim yani ona göre şimdi 12 haftalık falan olması gerekio ama beta hcg de değerler düşük çıktı dr geç yumurtalamışsın dedi şimdi ultrasona göre takip ediyoruz 10+6 günlük oldu minnoşum bugün:97:
ya şimdi annemle konuştum diyoki soğan seversen yersen kızın olurmuş:))))))))))))))inşallahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?