2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın.....
tüm bebişlere maşallah sıkı sıkı tutunun bakayım annenize
cnm üzülme o sonra çıkar yukarı bol bol su iç yukarı çıksın diye
ben çok biliyorum o halde doğum yapanı banada 4 hflıkken gittiğimde
yeri kötü demişti bir hft sonra yeri normal dedi bence evham yapma cnm

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın

Allah bebeğini sana bağışlasın tlyonl2009 onu senden koparmasın :26:Allah korusun sizi..inşallah dularımız seninle..

günaydın kızlar umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir ben hastayım ilaçta kullanamıyorum ıhlamur falan içiyorum sadece ve oğlumda hasta geceyi hastanede geçirdik sayılır ve kocam işte bize bakacak kimse yok çok kötü çok

çok geçmiş olsun eseda inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz bence nar portakal elma gibi meyvaları tüketmen daha iyi ben gripten narla kurtulmuştum Allah yardımcın olsun...

çok geçmiş olsun eseda inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz bence nar portakal elma gibi meyvaları tüketmen daha iyi ben gripten narla kurtulmuştum Allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim canım evet evet bol bol meyve tüketiyorum...

merhaba arkadaslar,
nasilsiniz, nasil gidiyor hamilelik.

beni epey zorlamaya basladi. istahim sifir. hicbisey yiyemiyorum. kusma ve bulanti yok ama yemeklerden tiksiniyorum,

bir de asiri bas donmesi var,

siz de durumlar nasil ??

bende aksine çok aşırı yemek yiiyorum sevmediğim şeyleri bile yiyorum kendimi tutamıyorum sonra gece karın ağrısı kabızlık yüüzünden de uykusuzluk çekiyorum herkesin ki değişik oluyor demek ki

bende aksine çok aşırı yemek yiiyorum sevmediğim şeyleri bile yiyorum kendimi tutamıyorum sonra gece karın ağrısı kabızlık yüüzünden de uykusuzluk çekiyorum herkesin ki değişik oluyor demek ki

evet herkesin ki degisik sanirim.

ben yemek bile pisiremez oldum, yagsiz corba, yagsiz makarna filan pisiriyorum evde ancak. yagli yemek gormeye bile tahammulum yok
1 haftadir her sabah simitle kahvalti yapiyorum, ne peynir, ne zeytin ne ekmek hicbirini yiyemiyorum. sut icerdim artik icemiyorum :-(

corbayla, simit-cubuk krakerle, yagsiz yogurtlu makarnayla bir de meyveyle duruyorum. buna da sukur. he yagsiz olursa pilavda yiyebiliyorum bir kasik.

hamileligin bu kadar zor bisey oldugunu bilmiyordum , gercekten zormus..

bir de sabah ilk uyandigimda asiri bas donmelerim oluyor; sabahlari saati 10 dk daha erkene kurmaya basladim cunku bas donmesi yuzunden cok yavas hareketlerle hazirlanabiliyorum. servise kadar esim birakiyor bazi sabahlar beni, duser bayilirim diye korkuyorum o kadar siddetli oluyor bu bas donmeleri

bir de kizlar,
doktor vajinal akintilar olur demisti, ben de yeni basladi, sizlerde de varmi? soylemesi ayip bu akintilar hafif mantara da sebep oldu sanirim ben de. cmr. doktora sorucam..

son bir sorum daha var sizlere,
kendi kisisel bakiminiz icin ozel biawyler yapiyor musunuz hamilelikte,
sac bakimi, cilt bakimi vs ?
ben eskisinden farkli ekstra bisey yapmiyorum simdilik, catlak kremlerine vs ne zaman baslamak gerek biliyor musunuz?

sagolun simdiden yanitlar icin

muucckkksss

ay canım benim ya ben ço korkuyorum hasta olurum diye allah yardımcın olsun bide oğlun vardı dimi senin. çok zordur herhalde yokmu kimsen yada eşinin ailesinden biri yakınlarında oturan?

merhaba hanımlar nasılsınız,umarım bebişlerinizle birlikte iyisinizdir,

bendede idrara çıkarken yanma var hala( doktorumu aradım sabah bi ilaç vermişti ağrı olunca iç diye bu idrar yollarıyla ilgili onu kullan dedi onu içtim biraz ii geldi.

yarın bebeğimi görücem inşallah kalp atışını duyucam umarım çok iyidir yavrum heyecandan içim içime sığmıyo ama aklımada kötü düşünceler gelmiyo değil

dün bende bişi yiyemedim,yemekden yemek kokularından tiksiniyorum.akşam eve zor attım kendimi bulantı,baş ağrısı hemen yattım.bugünde bulanıyoda düne göre iyiyim ama hala tiksinmeler devam

arkadaşlar ben bir yerde okumuştum gebelikte taharet yapılırken ılık su kullanılmazsa yanma kaşıntı ve iltihablanma oluşurmuş dikkat etmekte yarar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…