grup kurucusu kim ? biz özelden msj atalım ona face adreslerimizi o bizi davet etsin olmazmı ya
canım benim inşallah sağ salim sağlıklı ayakta bir hamilelik geçirip sağlıklada alırız kucağımıza biliyorsun Ahsenin hamileliği çok zor geçmişti
canım sen 2010 mayıs annesimisin ? Sende benim gibi 2.ye çabuk kalmışsın :)
bu gun olayı nezaman kesınlesıyr acaba :44:
tabıkı orası oyle Satımla ultrason arasında 1 hafta var bende en basta bebıs gerıdemı dıye dusunup cook dertlendım ama dr gec yumurtlama olayından bahsedınce rahatladım bendeaslında üç beş günün önemi yok canım bebişlerimiz sağlıklı olduktan sonra nede olsa 15 gün erken yada geç doğan bebişler var. ama annelik duygusu işte insana 1 gün bile ne kadar kıymetli geliyor bebeğin gelişimi için. ilk duyduğumda nasılda üzülmüştüm geç yumurtlama olduğuna şimdi aslında şu kadar günlük falan diye hergün hesaplamaktan beynim sulanıyordu
hayır canım esen 2009 mayıs annesi
facedeki grubun adı ne
tabıkı orası oyle Satımla ultrason arasında 1 hafta var bende en basta bebıs gerıdemı dıye dusunup cook dertlendım ama dr gec yumurtlama olayından bahsedınce rahatladım bende
facede ne grubu var canım banada söyleyinnn bende kusur kalmayayımmm
ağustos anneleri grubu varmış yani bizim grubumuz ama biz bi türlü üye olamadık kapalı grupmuş galiba söylentiler bu yönde canım
sendemi dk hapından sonra hamile kaldın?
yook hayır dk hapını agustosta bıraktım SAT 2 kasım
slm kızlar nasılsınız benımde cok az lekelenmem olmustu bugun dr gıttım progestan verdı gunde 3 tane yazıyo ben ıkı tane ıcsem olurmukı yaa bılen varsa CEVAP LÜTFEN
Kızlar selam,
doktora gittim geldim, bebişimi gördüm. Kese 13mm olmuş bebiş 3,1 mm. Kalbini de duyduk.Süper bir duygu... Herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktor. 3 hafta sonraya randevu verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?