bende aksine çok aşırı yemek yiiyorum sevmediğim şeyleri bile yiyorum kendimi tutamıyorum sonra gece karın ağrısı kabızlık yüüzünden de uykusuzluk çekiyorum herkesin ki değişik oluyor demek ki
evet herkesin ki degisik sanirim.
ben yemek bile pisiremez oldum, yagsiz corba, yagsiz makarna filan pisiriyorum evde ancak. yagli yemek gormeye bile tahammulum yok
1 haftadir her sabah simitle kahvalti yapiyorum, ne peynir, ne zeytin ne ekmek hicbirini yiyemiyorum. sut icerdim artik icemiyorum :-(
corbayla, simit-cubuk krakerle, yagsiz yogurtlu makarnayla bir de meyveyle duruyorum. buna da sukur. he yagsiz olursa pilavda yiyebiliyorum bir kasik.
hamileligin bu kadar zor bisey oldugunu bilmiyordum , gercekten zormus..
bir de sabah ilk uyandigimda asiri bas donmelerim oluyor; sabahlari saati 10 dk daha erkene kurmaya basladim cunku bas donmesi yuzunden cok yavas hareketlerle hazirlanabiliyorum. servise kadar esim birakiyor bazi sabahlar beni, duser bayilirim diye korkuyorum o kadar siddetli oluyor bu bas donmeleri
bir de kizlar,
doktor vajinal akintilar olur demisti, ben de yeni basladi, sizlerde de varmi? soylemesi ayip bu akintilar hafif mantara da sebep oldu sanirim ben de. cmr. doktora sorucam..
son bir sorum daha var sizlere,
kendi kisisel bakiminiz icin ozel biawyler yapiyor musunuz hamilelikte,
sac bakimi, cilt bakimi vs ?
ben eskisinden farkli ekstra bisey yapmiyorum simdilik, catlak kremlerine vs ne zaman baslamak gerek biliyor musunuz?
sagolun simdiden yanitlar icin
muucckkksss