• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu gun olayı nezaman kesınlesıyr acaba :44:

aslında üç beş günün önemi yok canım bebişlerimiz sağlıklı olduktan sonra nede olsa 15 gün erken yada geç doğan bebişler var. ama annelik duygusu işte insana 1 gün bile ne kadar kıymetli geliyor bebeğin gelişimi için. ilk duyduğumda nasılda üzülmüştüm geç yumurtlama olduğuna şimdi aslında şu kadar günlük falan diye hergün hesaplamaktan beynim sulanıyordu :27:

aslında üç beş günün önemi yok canım bebişlerimiz sağlıklı olduktan sonra nede olsa 15 gün erken yada geç doğan bebişler var. ama annelik duygusu işte insana 1 gün bile ne kadar kıymetli geliyor bebeğin gelişimi için. ilk duyduğumda nasılda üzülmüştüm geç yumurtlama olduğuna şimdi aslında şu kadar günlük falan diye hergün hesaplamaktan beynim sulanıyordu :27:
tabıkı orası oyle Satımla ultrason arasında 1 hafta var bende en basta bebıs gerıdemı dıye dusunup cook dertlendım ama dr gec yumurtlama olayından bahsedınce rahatladım bende :36:

kızlar ben geldım bugun yemek utu pek ılgılenemedım face grubumuz sadece bıze ozel olması ıcın kapatıldı ama yogun ıstek uzerıne acıldı adresı tekrar yazıyorum daha oncede ıkı kere yazdım kızmayınnn

basına w koymayı unutmayın
facebook.com/home.php?sk=group_161420067237578

slm kızlar nasılsınız benımde cok az lekelenmem olmustu bugun dr gıttım progestan verdı gunde 3 tane yazıyo ben ıkı tane ıcsem olurmukı yaa bılen varsa CEVAP LÜTFEN

Kızlar selam,
doktora gittim geldim, bebişimi gördüm. Kese 13mm olmuş bebiş 3,1 mm. Kalbini de duyduk.Süper bir duygu... Herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktor. 3 hafta sonraya randevu verdi...:49:

slm kızlar nasılsınız benımde cok az lekelenmem olmustu bugun dr gıttım progestan verdı gunde 3 tane yazıyo ben ıkı tane ıcsem olurmukı yaa bılen varsa CEVAP LÜTFEN

Canım bende de cuma gecesi lekelenme oldu. Hafta sonu yattım dinlendim. Bugünde doktora gittim. İlaç filan vermedi. Herşey normal dedi. Olur öyle lekelenmeler dedi... Yoğun olmadığı sürece sorun yokmuş.

Kızlar selam,
doktora gittim geldim, bebişimi gördüm. Kese 13mm olmuş bebiş 3,1 mm. Kalbini de duyduk.Süper bir duygu... Herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktor. 3 hafta sonraya randevu verdi...:49:

Gözün aydın canım bizde 10 gün sonra gitcez , kalbini duymak çok güzeldi bakalım büyüdüğünü hareketlendiğini görk nasıl olacak ....

Son düzenleme:
Back
X