• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

sevilaycım tebrik edirim canım.allah analı babalı.saglıklı ömürler versin.kız iyi tuttun bence.sekiz alkı dogdular ne güzel işte.hadi evine gelince haberdar edersin artık bizi.

maşallah kuzucuklara :nazar::nazar: bir an evvel toparlanıp aramıza dönünce tatlı bebişlerin fotolarınıda koyunda sevelim olumunekankayizsmile
sıra kimde acaba merak ettim ohaoldumsmile

hay allah ben bu siteyi bilmiyorum diodum hakikaten bilmiyomuşum ya ben sadece kurucusu elif olan 2010 şubat annelerine giriyodum orda yazıosunuzya akşam konuştuk veya bi başka haberden bahsediosunz bende diorum ben nie göremiorum benim nie haberim yok diyorum bu sayfayada giriyormussunuz hay allah bi tuhaf oldum yahu yakaladım siziiiiiiiiiiiiiii:olmaz:

maşallah naz bebeğe annesini hiç üzmemiş onu düşünerek doğmuş gelmiş bence allah uzun ömürler versin. analı babalı büyüsün inş. bende bundan çok korkuyorum işte doğum gelmiş nerdeyse olucak haberimiz olmıycak ya fark edemezsem ya bilemezsem die korkuyorum ya bide yalnız olursam evde amanınnnn

ayy maşallah bebişlerimiz çoalıyoooo.. naz bebek ve ikizlerimiz de hoşgelmişş.
allah analı babalı büyütsün inş.

sıra kimde, sıra kimde????

bilmiyorumkismile

şubat anneleri olarak başladık tek tek dökülmeye.
sevilaycım gözün aydın canım.meleklerin gelmiş dünyamıza.
inşallah en kısa zamanda toparlar aramıza katılırsın.
bakalım şimdi sıra hangi şanslı annede.

Son düzenleme:
Masallah bebislerimize:nazar:
yavas yavas gelmeye basladilar Allah anali babali büyütsün hepsini

Kızlar haydi bıurayı meleklerle dolduralım. Ama hepsi vaktinde gelsin inşallah. Annelere ve meleklere kırkbir kere maşallah....
2010 Şubat Bebişleri :nazar:

2010 Şubat Bebişleri :nazar:
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]
NİCK Doğum Haftası Beklenen Doğum Tarihi Doğum Tarihi Cinsiyet Bebişin boyu,kilosu Bebişin Adı Doğum Şekli
1 fatos0808 33+2 15.02.2010 31.12.2009 Erkek 1300 gr Aras Spinal Sezeryan
2 daisy999 36+2 01.02.2010 05.01 2010 Kız 2600 Naz Normal
3 sevilaykücük 07.02.2010 07 01 2010 Bir Kız Bir Erkek İkiz Sezeryan
[/table]

anali babali büyüsün bebekleriniz subat anneleri gecmis olsun darisi basimizaa:Saruboceq:

Back