Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah analı babalı buyutsun cnm :lepi:Merhaba arkadaşlar,
Siteye yeni üye oldum sayılır, işten ayrılıp evde kaldığımdan beridir de "2010 şubat anneleri" topiğini sessiz sedasız takip ediyordum. Evet, aslında bir "merhaba" diyebilirdim, ama ..kabalığıma verin :) Ben de 2010 şubat annesi adayı idim, "idim" diyorum çünkü bebeğim daha fazla sabredemedi ve 36+2 iken 05.01.2010 sabah 09:50 de dünyaya merhaba dedi:) Şuan evimizdeyiz, çok şükür herhangi bir problemimiz yok,ikimizde gayet iyiyiz.. 2 gündür de uykusuzum bu nedenle şimdilik bu kadar yazabiliyorum. Soruları olan var ise bebişten fırsat kalır da nete girebilirsem memnuniyetle cevaplamaya çalışırım. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Bebeğimin beklenen doğum tarihi=01.02.2010, doğum tarihi =05.01.2010, Doğum şekli: normal,kilosu:2.600 gr, İsim =Naz.......Allah'ım herkese yardımcı olsun, ama korkulacak bir şey değil emin olun, benim gibi iğneyi bile ağlayarak yaptıran biri bunu söylüyorsa , düşünün artık....
Kızlar haydi bıurayı meleklerle dolduralım. Ama hepsi vaktinde gelsin inşallah. Annelere ve meleklere kırkbir kere maşallah....
2010 Şubat Bebişleri
2010 Şubat Bebişleri
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]
NİCK Doğum Haftası Beklenen Doğum Tarihi Doğum Tarihi Cinsiyet Bebişin boyu,kilosu Bebişin Adı Doğum Şekli
1 fatos0808 33+2 15.02.2010 31.12.2009 Erkek 1300 gr Aras Spinal Sezeryan
2 daisy999 36+2 01.02.2010 05.01 2010 Kız 2600 Naz Normal
3 sevilaykücük 07.02.2010 07 01 2010 Bir Kız Bir Erkek İkiz Sezeryan
[/table]
fatoşçum allah'ım sana en büyük armağanı aramızdan ilk sana nasip etti. Bebeğinle sağlıklı bir ömür senin olsun. Hamileliğinde çektiğin tüm sıkıntıları meleğin unuttursun sana...
ayy maşallahh çok heyecanlandım ben yaaa gözlerim doldu
inş ikiside sağlıklıdır
fatoşum hep mutlu ol inş bebğinle
rabbim hayırlı kılsın
inş. En kısa zamanda sağlıklı bi şekilde aramıza katılırlar
allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun
güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla
tabiki paşamızın resminide
sağsağlim kucağına alıp evinize gelmenizi nasip etsin rabbim
bakalım sıra kimde?
bakalım sıra kimde. Bana derinderen ve selda ikisinden biri gibi geliyo ama...hayırlısı
aaa çok sevindim allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inş bebeğinle cnm benim darısı başımıza inş
hadi bakalım şubat anneleride başladı doğurmaya bizimkilerde 1 yaşına basıcak hayırlı doğumlar kızlar
yılbaşı hediyesi almış ilk anneniz en kısa zamanda resim ekleyinde ilk tomurcuğu görelim
maşallah kuzuya
kızlar fatosu aradım esı actı telefonu bugun yogun bakımda kalıcakamıs fatos gozlem amaclı. Bebısıde baska bı hastaneye sevk etmısler bı sure kuvezde kalıcakmıs. Yarın konusucam ınsallah bugun kısmet olmadı. ıkısıde ıyıler dedı esı. Haber verıyım dedım sızede. Optum hepınızı allah sagsaglım kavusmak nasıp etsın hepımıze...
allah analı babalı sağlıklı sıhhatli bi ömür nasip etsin....
fatosc ınş. En kısa zamanda kucagına alır bebişi darısı da bize inş.
fatoş en kısa zamanda sende oğlunda evinize dönersiniz işallah valla aklımdan çıkmadı yemek yerken bile acaba nasıllar dedimhep içimden havva eline sağlık canım .....gözlerim doldu konuyu görünce ilk bebişimiz hayırlı olsun
inşallah bir an önce bebişini kucağına alır hayırlısıyla fatoşcum.dualarımız onlarla.
allah hepsinin yardımcısı olsun. Ikisi de ayrı hastanedeler ya... Babanın işi de zor. Dualarımız onlarla
fatoşcum gözünaydın canım benim,allah analı babalı büyütsün .....
ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş maşallah...:teytey:
Annede bebekte en kısa sürede toparlanır aramıza katılır inşallah..:saruboceq:
Darısı başımıza vakitlice...
ayyy hadi gözümüzzzz aydinnnndelikafadulden ayy fatoss subatta dogum yapmiycakmiydi anacim? Subat anasi degilmiydi bu kizz yahuuuuu alkisalkisalkis
[ı]ayyyyyyyy ne güzel ilk meleğimiz fatoşum hayırlı olsun canım ya,dualarımız sizinle...[/ı]
canım benim ya allah başka dert tasa vermesin bundan sonra. Her ikisi de sağlıklı bir şekilde kavuşsunlar birbirlerine inşallah fatoşcum cabuk ayağa kalkar bebeğini emzirmesi lazım bir iki haftaya kadar..
fatoş rabbim ikinize de sağlık versin......
fatoşcum sağlıkla kucağına alırsın inş. Bir an evvel evinize ve aramıza dönün sağlıkla. özledik inan seni, uzun bi ayrılık oldu bu.
çok sıkıntı çekti kızcağız...
Allah tez zamanda yavrusunu kucağına kavuştursun...
ayyy doğumlar başlamışşş
allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız..
fatoşumm, hayırlı uğurlu olsun bebişin. Allah analı babalı büyütsün inş. Bir an evvel kucağına al ve kokla o minik adamı.
Güzel haberlerni bekliyoruzz. Allaha emanetiniz.
günaydın kızlar doğum yapan annemiz işallah enkısa zamanda toparlanır ama çok erken gelmiş bende mayıs 15 doğumum ama bakalım işallah herkes en güzel şekilde meleklerine kavuşur vakitlice gelir minikler
ilk bebeğimiz geldi allahım ikisininde sağlıklı sıhatli aramıza katılmasını kısmet etsin inşallah ufak adamı görmek için sabırsızlanıyoruz :) allah analı babalı büyütsün inşallah...
ilk göz ağrımız hoşgeldi yeni yıl onlar için sağlık mutluluk getirir inşallah.....
allah analı babalı büyütsün inşaallah.eee yol açılmış sıra kimde acaba?
canım ya inş. En kısa zamanda bebişte fatoşta toparlanırda
evlerine geçerler dularımız onunla
kızlar fatoş yoğun bakımdan çıkmış ama konuşamadım eşi yanına gidiyorum dedi boş oda yokmuş şimdi taburcu olanlar olcakmış onu halledicem dedi. Allah yardımcısı olsun adamcağızda zorda kalmıştır.
allah yardımcısı olsun ne oldu acaba neden erken oldukı fatosun sasırdım valla
neyse saglıklı olsunda allah analı babalı buyutsun ınsallah
yeni yılın ve topiğimizin ilk bebişi gelmişhihoyyyt
allahım fatoşumuza da bebişine de sağlık versin inş. Kısa zamanda toparlanırlarda aramıza dönerler
kuzucuğu bizede görmek nasip olur sağlıkla sıhhatle huzurla dolu bir ömür geçirsin inş.
Bakalım sıra kimde :1rolleyes:
canım çok sevindim.allah saglıklı sıhakli büyütmek nasip etsin.tez zamanda evinize yavrunuzla dönmek nasip olsun.
Ilk bebegimiz geldi artık.ocagada girdik artık sırayla melkelerimiz gelir..
arıcaktım fatosu ama demek konusamıyo su an neyse ıyıymıs en azından bunu duymakta yeter bende aksama arıyım barı belkı yogun bakımdan cıkmıs odasına gecmıs olur... Haber alırsam sızede bıldırırım kızlar.
ılk bebisimiz hayirli olsun allah anali babali büyütsün
Allah fatosumuzada bebisinede saglik sihat nasip etsin
darisi basimiza
fatoşçum rüyamda seni gördüm. Hastanedeydin ve gayet sağlıklıydın ama bebeğimi görmek istiyorum diyodun...hayır olsun inşallah...
selam kızlar fatoşu başka bir topikten tanıyorum bizde onu merak ediyoduk meğer doğum yapmış erken doğumunun sebebi ne biliyomusunuz tansiyon problemi yüzündenmi?inşallah tez zamanda toparlanırlar bebişiyle ikisi sizlerede hayırlı doğumlar diliyorum benimde iki haftam kaldı hepimiz inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize..
ilk melegımız hayırlı ugurlu olsun,rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı omurler versın annemıze de bebısımıze de,allah'ım bızlerede bagıslasın yavrularımızı:cüvcüv:
hayırlısı olsun kızlar ilk bebeğimiz geldi inşallah ikiside iyidir
allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah..
Bende çok duygulandım.....
maşallah ilk bebiş gelmiş bile
allah analı babalı büyütsün
hepinize hayırlı kolay doğumlar nasib etsin
fatoş canım tebrikler biran öncetaburcu olursunuzinşallah
fatoş arkadaşımız sonunda meleğine kavuştu.gamyoncuiremsu
onun tatdığı bu güzel annelik duygusunu bizde inşallah yakında tadacağız.
Allah yakışıklı oğlunu fatoşa ve eşine bağışlasın.tebrik ederim canım benim.
En kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz :1hug:
allah hayırlı ömür versin...
fatoş nasıl oldun.iyimisin..
fatoş eve geldiginde neler yaşadın anlat bakalım.şimdi ilk sen oldugun icin gözümüz sende...
fatoşcum allah analı babalı büyütsün inşallah. Sende bebeğinde iyimiş cok sevindim . Bir an önce aramıza gelirsin o minik kelebegin fotolarını bekliyoruz.
aceleci şubat bebişleri gelmeye başlamış :)
benim oğluş da acele etmişti 20. Haftada çıkmaya kalkmıştı ama dr amcaları sağolsunlar dikip hapsetmişlerdi içeriye 36. Haftaya kadar onu :))
c.tesiye 1 yaşında olacak bile
inşallah hepiniz hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız minik yavrularınızı
benim klasik doğum kutlaması deyişim vardı :) sütünüz ve keyfiniz bol olsun
kıyamam yaaa....geldi demek ilk şubat bebeği,,allah anneninde bebeğinde yanında olsun...çok erken olmuş..inşallah sağlık haberlerini alırız...allah bağışlasın....
fatoşcum senden haber bekliyoruz, güzel haberlerle gel inş.
şubat ayının ilk bebeğine sağlık ve sıhhat dolu bir ömür diliyorum, allah analı babalı büyütsün..
ay fatosu cok merak edıyorum en kısa zamanda gırıp hıkayesını yazar ınsallah
şubat ayının ilk bebeğine sağlıklı , mutlu ,huzurlu bir ömür diliyorum, allah analı babalı büyütsün..
ilk bebeğimiz gelmiş çok aceleci davranmış ama
allah sağlık sıhat versin biran önce
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
merhaba arkadaşlar,
siteye yeni üye oldum sayılır, işten ayrılıp evde kaldığımdan beridir de "2010 şubat anneleri" topiğini sessiz sedasız takip ediyordum. Evet, aslında bir "merhaba" diyebilirdim, ama ..kabalığıma verin :) ben de 2010 şubat annesi adayı idim, "idim" diyorum çünkü bebeğim daha fazla sabredemedi ve 36+2 iken 05.01.2010 sabah 09:50 de dünyaya merhaba dedi:) şuan evimizdeyiz, çok şükür herhangi bir problemimiz yok,ikimizde gayet iyiyiz.. 2 gündür de uykusuzum bu nedenle şimdilik bu kadar yazabiliyorum. Soruları olan var ise bebişten fırsat kalır da nete girebilirsem memnuniyetle cevaplamaya çalışırım. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Bebeğimin beklenen doğum tarihi=01.02.2010, doğum tarihi =05.01.2010, doğum şekli: Normal,kilosu:2.600 gr, isim =naz.......allah'ım herkese yardımcı olsun, ama korkulacak bir şey değil emin olun, benim gibi iğneyi bile ağlayarak yaptıran biri bunu söylüyorsa , düşünün artık....
aras ve naz bebeğe hoşgeldin diyelim biz de... Beni bir heyecan sardı yahu, sıradaki kim acaba ? şutarafagitti
bide resimlerini koyun kuzularınızın
masallah bebislerimize allah hepsini anali babali büyütsün ins
Darisi bizlere hayirlisiyla
sevilaycım tebrik edirim canım.allah analı babalı.saglıklı ömürler versin.kız iyi tuttun bence.sekiz alkı dogdular ne güzel işte.hadi evine gelince haberdar edersin artık bizi.
anali babali büyüsün bebekleriniz subat anneleri gecmis olsun darisi basimizaa:saruboceq:
ne güzel 4 meleğimiz dünyaya geldi.allahım anneli babalı uzun ömürler nasip etsin.darısı bizim başımıza:saruboceq:
arkadaslar tum bebeklere allah uzun ve hayirli omurler, anne ve babalarina da baslarinda olmalarini nasip etsin insallah.
uyyyyy kuzucuklarimm birer birer gelioo! Allah anali babali cümlemizin bebegini saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip etsin!
Fatoşcum cok sevindim senin ve oglunun iyi olmasına allah analı babalı büyütsün inşallah.hepinize tek tek ayrı ayrı teşekkür ederim ii dilekleriniz için saolun evet tansiyon sebebiyle ilk şubat annesi oldum ama çok şükür oğlum ii dualarınızla dualarımızla dahada ii olacak sevilay ve daisiy sizleride tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün allah zamalı şekilde sağlıkla meleklerinize kavuştursun hepinizi.iyiki varsınız bebişlerle beraber nice muhabbetlere
Kızlar doğumlar ara verdi. Bir haftaya kadar Kardelenler açılmaya başlar gibi geliyo bana...
Kızlar doğumlar ara verdi. Bir haftaya kadar Kardelenler açılmaya başlar gibi geliyo bana...