2010 Şubat Melekleri geliyor

selam kızlar ben geldim kızımda bende çok iyiyiz allaha şükür
kızım 28 ocak 2010 da sezeryanla dünyaya geldi 3178 gr 48 cm doğdu
allaha şükür herşey yolunda kızımın adını ZEYNEP BEYZA koyduk
38+5 de dünyaya geldi beklenen doğum tarihimiz 6 şubattı havvacım bilgilerimi özelinede yazdım şimdiden teşekkür ederim
darısı bütün hamilelere allah kurtarsın hepinizi inşallah...

Maşallah listemize ALLAHIM hepinizin meleklerini nazardan korusun inş.pazar günü bende eklenicem listeye ALLAH nasip ederse.:Saruboceq:

Zeynep Beyza bebege uzun,sağlıklı bir ömür dilerim opuyorumnanaktan

maşallah canım bebişine analı babalı büyütürsünüz inş.

bilgen canım sende kavuşmuşsundur bebişine Allah sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin güzel yazılar yazsın inş. :Saruboceq:

doremi seninde bebişini Allah analı babalı büyütmek nasip etsin size bağışlasın inş.:Saruboceq:

doğum yapan arkadaşlar sizi ve meleğinizi öpüyorum tebrik ederim canlarıım

Pınarcım Allah analı babalı büyütsün inşallahopuyorumnanaktan bir an önce dön aramıza neler yaşadın çok merak ediyorum canım

sumifer (pınar ) canım sende aldın sonunda bebişini kucağına Allah analı babalı büyütsün güzel yazılar yazsın ömrü uzun olsun inş. sana da çok geçmiş olsun en yakın zamanda aramıza dönersin inş.zemuszemus

kurbis doremi bilgen sumifer gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütsünhayırlı evlat olsunlar inşallah.
caneylom rabbim evladını hayırlı sağlıklı eylesin eylesin

doremi,bilgen,kurbis,sumifer bebeklerinize kavuştunuz gözünüzaydın kızlar allah analı babalı büyütsün inş....listeden takip etmeye çalışıyorum arada atladığım varsa kusura bakmayın kızlar, anne olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı inş.diğer bekleyenlerin başına.....

ya artık yetişmek mumkun değil bu hıza, hele de bizim durumumuzda kızlar gozunuz aydın, allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah, eh darısı da bizim başımıza artık... resimleri bekliyoruzzz...

yeni doğum yapıp anneliğe adım atan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün. ömürleri uzun sağlıklı olsunlar.

bebeği doğan anneleri tebrik ederim, yalnız dikkatimi çeken şey, herkes sezeryan doğum yapmış, normali tercih eden çok az. tabi benim gibi mecburen sezeryan yapanlar da olabilir ama erken doğum olmasaydı ve bebeğim ters olmasaydı kesinlikle normali denerdim, sancısını çektim, o kadar da dayanılmaz değil, normali mutlaka deneyin derim herkese.

o kutsal sancıyı hep merak ediyordum. iyiki de yaşadım ama malesef normal doğuramadım bebeğimi kaybedebilirdim.

yeni doğum yapıp anneliğe adım atan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün. ömürleri uzun sağlıklı olsunlar.

sen baya bir erken doğurmuşsun canım, listenize baktım da, peki bebeğinin sağlık durumu nasıl, sen nasılsın?

aryaa,gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Sağlıklı ve hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin Rabbim.

reyhancım gozun aydın ecem bebegı benım yerımede soyle bı op kokla
Allah analı babalı buyutsun tatlımmm :ecrin_bebek:

Reyhanımmm gözün aydın. 41 kere maşallah. hem sana hem kuzuna...Allah sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah

Aykız canım seninde gözünaydın allah analı babalı büyütsün inş....

Zeh ve aykızz,Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.En kısa zamanda resimlerini bekliyoruz bebeklerimizin.

doğum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorumm ayy bende yrn sezeryan oluyom dua edın kızlarr cok heyecanlıyım

tum yeni annelerin gozu aydın!! Bebişleri de tek tek öpüyorum kızlar ne şanslısınız valla sizi gordukce heyecan basıyorr!!tebriklerrrrrrrrr:lepi:

Arkadaslar güzel dilekleriniz ve dualariniz için hepinize tesekkürler
Kizimla bügün evimize geldik çok sükür

Ben yokken baya bi dogum olmus dogum yapan tüm arkadaslara tabrikler Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin

ay nekadar doğuran var kızlar tek tek isim yazmıyorum hepinizi bebişlerinizle öpüyorum canlarım bugünleride gördük çok şükür sayılı günler bitti sabretmek zorda olsa... allah hepimize sağlık versin bol süt versin göğüslerimize meleklerimiz hiç aç kalmasın.... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…