aryaa (seçil ) canım sende almışsındır bugün meleğini kucağına umarım kolay bir doğum olmuştur
Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inş. sana da geçmiş olsun
Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.
Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..
Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.
Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..
ipek hanım hoşgeldi sefa getirdi zeynepcimzemuszemus gözün aydın canım hem şaşırdım hemde inanılmaz sevindim bizim yerimizede öp ipek hanımı Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin sana da geçmiş olsun inş. çabucak iyileşirsin olumunekankayizsmile
ne kadar çok annemiz doğum yapmış isimleri takip edemiyorum artık herkesi kutluyorum hepinizin gözleri aydın canlarım Allah analı babalı büyütsün sağlıklar mutluluklar versin
zeyl biricikmericik zeynep türkkahvesi gözünüz aydın arkadaşlar. Güle güle büyütün yavrularınızı, sütünüz bol olsun..:Saruboceq:
Tebrik edemediğim doğum yapmış tüm annelerimizin gözü aydın. Allah analı babalı büyütsün..