doğum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorumm ayy bende yrn sezeryan oluyom dua edın kızlarr cok heyecanlıyım
rabbim inşallah ağrısız bir doğum geçirmeni nasip eğler bende inşallah mart sonu gibi alıcğım kızımı kollarıma canım çok güzel bir doğum geçirip bizlerede buradan anlatırsın inşallah:Saruboceq:yerimseniben
Allah yardımcın olsun bilgen. İnşallah sağ salim mümkün olduğunca az acıyla alırsın bebişini kucağına ve sonrası da inşallah rahat ve sakin geçer.
doğum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorumm ayy bende yrn sezeryan oluyom dua edın kızlarr cok heyecanlıyım
bilgencim canım allaha emanet olun sende bebişinde inş.sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım benim...:Saruboceq:
havvacım listede beni tekrar güncellermisin kızımın adı şeyma oldu :)) nazlı şeyma. Boyu 56 cm 3.846 kg
Kızlar yetişemiyorum valla doğuranların hızına
Tek tek isim sayamıyorum bu yüzden bağışlayın...
Doğum yapan tüm annelerin ve bebeklerinin hayırlı ve uzun bir ömrü olsun inşallah. Allah kuzularınızı size bağışlasın. Analı babalı büyütsün inşallah.
biz eve geldik darısı bekleyenlere herkese teşekkür ederiz biraz sarılığımız var.ama inşallah geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?