herkee slm kızlar
oncelıkle dogum yamıs arkadaslara hayırlı olsun dıyorum
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
herkese saglıklı dogumlar dılıyorum allaha emanet olun
herkee slm kızlar
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
herkee slm kızlar
Zehracım gözün aydın. Beklediğine değidi en soınunda....Minik Sevdeyi kokla bizim yerimize de. Sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Hayırlı bir evlat olur inşallah
havvacım ayshe85 de normal doğummuş onu da yaz :dance:
normalleri görünce moralim düzeliyoooo :teytey:
doğum yapıp da bebişlerini kucaklarına alan herkese hayırlı olsun alkisalkisalkis
ben 6055in kardeşiyim ablam 02.02.2010 da doğum yaptı.bebişin adı mehmet emir boyu 52cm kilosu 3800gr mahşallah çok tatlı hiç böyle bişey beklemiyodum allahıma şükürler olsun!!!
camdankalp (gülşah) 6055 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle mutlulukla uzun ömürleri olsun inş.
zehra canım sonunda bu kadar beklemene değdi ay kendim doğursam bu kadar sevinirdim ne kadar sabırlısın maşallah normal doğum dedin onca zaman bekledin e buna ne denir
halay zamanı:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:
Allah bebişinize sağlık sıhhat uzun ömürler versin analı babalı büyütmek nasip etsin inş.sende en kısa zamanda iyileşir aramıza dönersin özledik senide ŞenizŞeniz
ben 6055in kardeşiyim ablam 02.02.2010 da doğum yaptı.bebişin adı mehmet emir boyu 52cm kilosu 3800gr mahşallah çok tatlı hiç böyle bişey beklemiyodum allahıma şükürler olsun!!!
rabbim inşallah ağrısız bir doğum geçirmeni nasip eğler bende inşallah mart sonu gibi alıcğım kızımı kollarıma canım çok güzel bir doğum geçirip bizlerede buradan anlatırsın inşallah:Saruboceq:yerimseniben