kızlar size bişey danışmak istiyorum isim konusunda acayip kararsızım sizce hira,minel beren isimleri nasıl benim gönlüm hira,ya kayıyor ama çevremdeki herkes minel ismini daha çok beğeniyor sizce hira´mı minel´mi
kızlar size bişey danışmak istiyorum isim konusunda acayip kararsızım sizce hira,minel beren isimleri nasıl benim gönlüm hira,ya kayıyor ama çevremdeki herkes minel ismini daha çok beğeniyor sizce hira´mı minel´mi
amin canım inşaallahhh...
herşey bebeklerimiz için, onlar iyi olsunlar yeter ki..
bu zamana kadar 7 kilo almışım.. ama ilk aylar kusmaktan dolayı çok kilo vermiştim ben.. 45 e düşmüştüm nerdeyse.. şimdi ise 52 kiloyum.. bundan sonrasında kaç kilo alırım acaba?
sen kaç kilo aldın canım şimdiye kadar..
canım geçmiş olsun diyetle hallediliyonbr kızlar...
Bebişleriniz nasıl..
Benim tahlil sonuçlarım çıktı, şekerim yükselmiş maalesef.. Yarın göstericem doktoruma..
Bu durumda nasıl bir şey oluyor bilmiyorum..
Gebelik şekeri yüksek çıkınca ne yapılıyor bileniniz varmııı?
canım ben iyim zaten çok şükür öle rahatsız edici bi durumum yok bende anlamıyorum zaten tansiyonum nasıl yüksek oluyosağol tatlım. Sen nasıl oldun? Daha iyi misin?
Hadi yaa. Neyse onun da vardır bi çaresi. Sakın takma kafana, miniğin etkilenmesin. Ben daha yaptırmadım ama galiba bi aşaması daha var onun. Yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlar canım sana. Diyet vb şeylerle hallolur merak etme. Dikkat et kendine opuyorumnanaktan
kız ne var onda ne güzel işte ben mutlu oluyorum valla zemuszemuskızlar ya herkez bebeğimi soruyo kaç aylık kız mı erkekmi bilmem ne
ilk baslarda insan mutlu oluyor ma bi süre sonra bu sorulardan daral geliyor
sinirim bozuluyor sizdede öyle oluyor mu
yoksa ben kafayı mı yedim:bbo:
valla bazen duymazlıktan geliyorum artık
sanki üstüme üstüme negatif yüklü iyonlar hücum ediyokafamçokkarıştı
kız ne var onda ne güzel işte ben mutlu oluyorum valla zemuszemus
sana gelmişler afakanlar canımm kov gitsinlerr yerimseniben
hira diyen yokmu yani neden bu hira ismine bu kadar taktım bilmiyorum beren ismine ilk aylar karar vermiştik sonra değişti durmadan fikrim değişiyor zaman yaklaşıyor bendeki kararsızlık artıyor hayırlısı ne ise o olsun inşallah
oğlum olsaydı ismi hazırdı eymen bera koyucaktım kız ismi hiç düşünmemiştim
sağolun arkadaşlar
ben kafayı kafayı üşüttüm galiba:uhm:
ama cok sorulunca fenalık basıyokafamçokkarıştı
kızlar ya herkez bebeğimi soruyo kaç aylık kız mı erkekmi bilmem ne
ilk baslarda insan mutlu oluyor ma bi süre sonra bu sorulardan daral geliyor
sinirim bozuluyor sizdede öyle oluyor mu
yoksa ben kafayı mı yedim:bbo:
valla bazen duymazlıktan geliyorum artık
sanki üstüme üstüme negatif yüklü iyonlar hücum ediyokafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?