saol fatoşcum sen nasıl oldun?
Cnm walla bizimkilerde kızdılar aldık die alıcaklar herhalde onlarda odasını alsınlar başka eksiklerini alsınlar.ben yanımda yatıramam korkarımezmekten eşimde bende deli yatıyoruz allah korusun.
Güzellermiş çok cnm.nerde bursada bayisi bende uyku seti bakıyim.
Ayy cnm demek sende de oldu.sanada geçmiş olsun.su içiyorum bol bol.ben acıyı önemsemiyorum kızımın rahatı kaçmıodur inşallah.
serapçım senin verdiğin site açılmaıd bende offf benim nette sorun var cvbı dahi zor yolluyorum size.
eşimin bir arkadaşının karısı 2 sene oluyor orda ikiz doğurdu. yanlış hatırlamıyorsam lale adında bir dr.a gidiyorlardı ama fiyatları bilmiyorum canım. serap hangi dr a gidiyor hangi hastanede?
nbr kızlar...
bebişleriniz nasıl..
benim tahlil sonuçlarım çıktı, şekerim yükselmiş maalesef.. yarın göstericem doktoruma..
bu durumda nasıl bir şey oluyor bilmiyorum..
gebelik şekeri yüksek çıkınca ne yapılıyor bileniniz varmııı?
nbr kızlar...
bebişleriniz nasıl..
benim tahlil sonuçlarım çıktı, şekerim yükselmiş maalesef.. yarın göstericem doktoruma..
cnm işte o jale onu pek methetmediler ilgisiz.fiyatlar yüksekmiş die duydum ve dr doğumdan sonra gelip ilgilenmiomuş.serabın dr jinemed de murat öztürktü sanırım.
gözün aydın canım maşallah
seninde gözün aydın canım maşallah
canım geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın bizide haberdar et.
geçmiş olsun canım ya o normaldede çok zor hamilelikte nasıl zordur allah yardımcın olsun
gözün aydın canım maşallah
canım benim ben inanıyorum çok güzel haberlerle geleceksiniz.allah yar ve yardımcın olsun
güzelmiş kızlar.
nbr kızlar...
bebişleriniz nasıl..
nbr kızlar...
bebişleriniz nasıl..
nbr kızlar...
bebişleriniz nasıl..
nbr kızlar...
bebişleriniz nasıl..
canım bende daha dr bulup gösteremedim ama 50 gr yükleme yapılmıştı ilk kan verdiğimde 86 1saat sonra verdiğimde 136 yazıyor arkadaşlardan birisi kusura bakmasın kimdi hatırlayamadım135 üstü riskli diyordu yanlış hatırlamıyorsam dr bulsam göstercem meraktayım bende:1no2:
bende bu gün kan verdim bakalım yarın alıcam sonuçları
inşallah iyi çıkar
slm kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremedim memleketteydim yeni geldim
oo hoşgeldin.. nasıl geçti tatil?
Geçmiş olsun canım. diyetle hallolur inş, merak etme sen..
tuğbacım 135'i bana hemşire demişti ama internette heryerde 140 yazıyor. senin sınırın altında yani, merak etme..
inş canım.
hoşbulduk canım.walla tatil süperdi ailemle birlikteydim ama zaman çok çabuk geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?