2010 Şubat Anneleri

aa açmadımı hımmm resmini koyarım ben alınca olmadı

eşimin bir arkadaşının karısı 2 sene oluyor orda ikiz doğurdu. yanlış hatırlamıyorsam lale adında bir dr.a gidiyorlardı ama fiyatları bilmiyorum canım. serap hangi dr a gidiyor hangi hastanede?

cnm işte o jale onu pek methetmediler ilgisiz.fiyatlar yüksekmiş die duydum ve dr doğumdan sonra gelip ilgilenmiomuş.serabın dr jinemed de murat öztürktü sanırım.

nbr kızlar...
bebişleriniz nasıl..
benim tahlil sonuçlarım çıktı, şekerim yükselmiş maalesef.. yarın göstericem doktoruma..
bu durumda nasıl bir şey oluyor bilmiyorum..
gebelik şekeri yüksek çıkınca ne yapılıyor bileniniz varmııı?

ayy cnm demek sende de oldu.sanada geçmiş olsun.su içiyorum bol bol.ben acıyı önemsemiyorum kızımın rahatı kaçmıodur inşallah.

sağol tatlım opuyorumnanaktan benimde hamilelikten önce gaz sancım çok olurdu bazen hamileymişim gibi karnım kocaman olurdu şimdide var hala ama şükürki eskisi kadar yok faydalı diye sürekli zeytinyağı ceviz falan yiyiorum birde aşırı su içiyorum belkide ondan biraz daha rahatım önceye göre kabızlığım yoktu dün ilk defa oldu ama bende baya korktum neyseki sorun yok

seçilcim sayfanın sağ tarafında satış noktaları var oraya bak bir sürü satış noktası var bursada

pastaland in merkezi cumhuriyet cd .de buluşup gidebiliriz bir gün.

canım baktım pembemavide lale erbil adında bir dr var odur belki

burcucum ben de o ikilemde gidiyorum ya biri çok güzel biri de kullanışlı gibi..

benim görümcemin yüksek çıkmıştı ama ilaç kullanmıyodu
diyet yapıyordu bebişide sapasağlam doğdu
şeker ölçüm alati almıştı sabah akşam ölçüm yapıyordu
kaç cıktı senin

galiba diyet alıcaksın canım. hamurişi patates falan yemiceksin

cnm işte o jale onu pek methetmediler ilgisiz.fiyatlar yüksekmiş die duydum ve dr doğumdan sonra gelip ilgilenmiomuş.serabın dr jinemed de murat öztürktü sanırım.

canım murat erdemir benimki istersen onuda dene sen bilirsin de jale hanımı bende tavsiye etmiyorum

sağol tatlım. sen nasıl oldun? daha iyi misin?

hadi yaa. neyse onun da vardır bi çaresi. sakın takma kafana, miniğin etkilenmesin. ben daha yaptırmadım ama galiba bi aşaması daha var onun. yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlar canım sana. diyet vb şeylerle hallolur merak etme. dikkat et kendine opuyorumnanaktan

canım bende daha dr bulup gösteremedim ama 50 gr yükleme yapılmıştı ilk kan verdiğimde 86 1saat sonra verdiğimde 136 yazıyor arkadaşlardan birisi kusura bakmasın kimdi hatırlayamadım 135 üstü riskli diyordu yanlış hatırlamıyorsam dr bulsam göstercem meraktayım bende:1no2:

geçmiş olsun canım benim hiç bilgim yok

Doremi canım geçmiş olsun.
Öyle korkulacak bi şey değil. Diyetle hallediliyo, Doğudan sonra da geçiyo zaten.
Sen şimdi özce doktorunla görüş. Ardından tahlşil sonuçlarını bir diyetisyene göster ve onun yönlendireceği şekilde ayarla öğünlerini.
Benim bir akrabam hamileyken şekeri yüksek çıkıyodu.Diyete dikkat etti ama diyetisyene gitmedi. Sonuç Kendisi kilo aldı bebk zayıf kaldı

Geçmiş olsun canım. diyetle hallolur inş, merak etme sen..

tuğbacım 135'i bana hemşire demişti ama internette heryerde 140 yazıyor. senin sınırın altında yani, merak etme..

bende bu gün kan verdim bakalım yarın alıcam sonuçları
inşallah iyi çıkar

inş canım.

slm kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremedim memleketteydim yeni geldim

Geçmiş olsun canım. diyetle hallolur inş, merak etme sen..

tuğbacım 135'i bana hemşire demişti ama internette heryerde 140 yazıyor. senin sınırın altında yani, merak etme..

inş canım.

sağol canım a.s.ay daha bebişlerimiz doğmadan evhamlı olduk akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…