2010 Şubat Anneleri

supersin burcu yaw :roflol: :roflol: :roflol:

Bende bende bir anormallik var sanıyodum.. Hamile olduğumu anlayanlar allah kurtrsın cinsiyeti ne diye sorunca bi mutlu oluyorum ki.. hayatımın sonuna kadar hamile gezebilirim:) demek benim gibilerde varmış.=)
Kurbişcim hoşgeldin canım.. Burcu sen ne iş yapıyosun kuşum..

Valla canım ikisi de değil bence Beren zemuszemus Hira da Minel de bana biraz garip geliyor canım yaa bu benim düşüncem tabi ki.
Kız olsaydı ben Berin istiyordum. Oğlumun ismi ne olacak belli değil daha kafamızda seçecek 3-5 isim bile yok yani:1no2:

turizm canım Ohhh be Seldacığım normal e dönüyorsun sanki yaşadığın şey çok ağır biliyorum çokta iyi anlıyorum seni ama sanki o günden sonra buraya yazdıkların bana hep çok soğuk geliyor gibiydi.şimdi Normal Selda yazmaya başlamışşş.sositosositosositososito sevindimmmm.

hoşbuldum canım...

hira dagını hatırlatıyor gibi. ay ben de boyle her isme bahane bula bula oglum sisimsiz kalacak diye korkuyorum Burcu yaw.

isim konusunda çok geç kalmıssınız hira dağı benimde aklıma geldi ama İLK hiymen geldi açıkcası.ben dr a gitmeden ben hamileyim dedim dr evet kese göründü diyince de kız olacak dedim babasıda hemen isim buldu bizde ismiyle hitap ediyoruz hep.bizim işler çok pratik oldu ama en son hst olayımı okudunmu bilmiyorum numune hst dr pipi gördüm galiba dedi erkek çıkarsa çok garip olacak.:tomato:

bizim bebeğimizinde hala ismi yokk eşimle bi türlü karar veremiyoruz benim beğendiğimi o beğenmiyo onunkinide ben nolcak bakalım

komik ve tuhaf olur walla. ee ne zaman gidicen kendi drna ben senin yerinde olsam baska dra gidip teyit ettirirdim ben yaptım da.. ee kız ismi ne peki ??

işte buraya yazmamın asıl nedenide buydu.. sizler burada bebeğinizin isimlerini onlara aldığınız eşyaları ördüğünüz patiklerin resimlerini paylaşırken ben allahım ne olur yavrumu alma benden diye dua ediyordum.. zaman herşeyin ilacı burcucum.. henüz atlaşmış değiliz sıkıntıları ama negatif olup hem beni hem bebeğimi hem sizleri hemde etrafımdaki üzmekten başka bir işe yaramıyor..iyi düşün iyi olsun diyorum.. sonuçta allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz..herşey bizim için..
Bu arada maaşları alalım gidiyoruz dimi havuzluhana..

doğru söylüyorsun
inşallah bebeğin iyileşir Allah sana bağışlasın onu
kimmiz isim kimimiz kıyafetlerini paylaşıyo
bende neymiş efendim niye bebeğimi sorup duruyolarmış derdine düştüm:mymeka:
bencilmiyim şükürsüzmüyüm neyim
inşallah iyileşir bebeğin Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

kendine haksızlık etme tatlım hormonlar değişiyor sürekli birde çalışıyoruz bıktık iyice ya ondan :1hug:bende zaman zaman kocişten bile bıkıyorum sonra insan normale dönüyor Allah hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almak nasip etsin biz iyice tozutmadan delikafadulden

Pofidi bırak sorsunlar canım ya bak 3 ay sonra isteselerde sormucaklar tadını çıkar eğlenceli oluyo boşver

himen´mi ALLAH seni ne etmesin hiç aklıma gelmemişti:roflol:
bakalım belki yeni isimler buluruz aslında isim listem o kadar kabarıkkı ama hiç biri içime sinmiyor
seldacım sanada çok geçmiş olsun inş.evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim.
bende 40 derece ateşle 3 gün yandım ve ateş çok zaralı bebeğimin hasar görme ihtimali var ayrıca çok güçlü antibiyotikler aldım ve vücudumda çok dirençli mikrop var enfeksiyonun bebeğime geçme olasılığıda yüksek ama olumlu düşünmeye çalışıyorum bişey olmayacak diye içimi rahatlatıyorum çünkü biz sıkıntılı olunca bebeklerimizde hissediyor olumlu düşünelim herşey olumlu olsun tatlım

işim şimdi bitti geldim
CANIM HOŞ GELDİN TATİLİN İYİ GEÇMİŞ OH NE GÜZEL BU GÜN AKLIMDAYDIN NERDE DİYODUM Bİ BAKTIM YAZMIŞIN GELDİM DİYE NASILSIN BEBİŞ NASIL
fatosum naber iyisimin tatlım??
İYİM SİNEMCİM SEN NASILSIN TATLIM
bizim bebeğimizinde hala ismi yokk eşimle bi türlü karar veremiyoruz benim beğendiğimi o beğenmiyo onunkinide ben nolcak bakalım
BİZDE SİZİN GİBİYİZ VE BU BENİM CANIMI ÇOK SIKIYOR YA EVLADIM İSİMSİZ KALACAK
CANIM BENİM İNAN HEP AKLIMDASIN HEP DUA EDİYORUM RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN MİNİK PAŞANIZI OKADAR İİ ANLIYORUM Kİ CANIM SENİ HİÇ ÜZÜLME ALLAHIN İZNİYLE OĞLKUŞUN KOLLARINDA OLACAKopuyorumnanaktan

ÖLE DEME HAYATIM BU HAMİLELİK ÇOK BAŞKA BİŞİ İNSANI ŞEKİLDEN ŞEKİLE FİKİRDEN FİKİRE SOKUYOopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…